x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Victoria Beckham a confirmat că va părăsi definitiv industria muzicii

Victoria Beckham a confirmat că va părăsi definitiv industria muzicii

de Jurnalul National    |    06 Feb 2008   •   00:00


Victoria Beckham, membră a trupei Spice Girls, care în urmă cu câteva zile a anunţat că va încheia mai devreme turneul mondial de adio, a confirmat că va părăsi definitiv industria muzicii şi se va consacra exclusiv modei, informează entertainmentwise.com.




Victoria Beckham, membră a trupei Spice Girls, care în urmă cu câteva zile a anunţat că va încheia mai devreme turneul mondial de adio, a confirmat că va părăsi definitiv industria muzicii şi se va consacra exclusiv modei, informează entertainmentwise.com. Posh Spice, soţia celebrului fotbalist David Beckham, a spus că a fost de acord să se reunească cu colegele sale din trupa Spice Girls doar pentru a dovedi fiilor săi că odată a fost o celebră cântăteaţă. Victoria a declarat într-un interviu pentru publicaţia britanică “News Of The World”: "Motivul pentru care am acceptat să plec în acest turneu a fost că am vrut să le demonstrez puştilor mei că mamica lor a fost odată un star pop". "Mă gândesc la acest lucru de multă vreme. Nu mai fac parte din industria muzicii. Fac parte din industria modei", a adăugat Victoria. "Este pentru ultima dată când Spice Girls au cântat împreună", a mai spus aceasta.
Posh a spus că în prezent se gândeşte la relansarea ei ca simbol al modei, un proiect de care se va ocupa începând cu sfârşitul acestei luni, după ce se va încheia turneul mondial al trupei Spice Girls. În urmă cu câteva zile, membrele trupei Spice Girls au anunţat că vor încheia turneul lor mondial de adio mai devreme decât a fost prevăzut, din cauza unor "angajamente familiale şi personale". Până în prezent, turneul s-a dovedit a fi foarte profitabil pentru cântăreţe, pentru că acestea au încasat aproximativ 50 de milioane de lire sterline (67,3 milioane de euro) după numai 17 concerte.
Grupul pop, creat în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, "Wannabe", în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de ţări. Astfel, s-a născut un fenomen internaţional similar Beatlemaniei, "Girl Power". În cinci ani de existenţă, trupa a vândut 55 de milioane de albume. După ce a cucerit topurile muzicale ca membră a trupei Spice Girls, Victoria a devenit mamă, a lansat o carte cu sfaturi despre modă, care a devenit bestseller, parfumuri şi o linie de haine.

×
Subiecte în articol: magazin spice spice girls