x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Victoria Beckham poartă la ea fotografia lui David dezbrăcat

Victoria Beckham poartă la ea fotografia lui David dezbrăcat

09 Feb 2011   •   14:28
Victoria Beckham poartă la ea fotografia lui David dezbrăcat

Cine nu ar fi încântat din cale afară să aibă cel mai recent model de IPhone sau Blackberry? Dar, dacă te numeşti Victoria Beckham atunci mai mult ca sigur eşti cu un pas înaintea tuturor. Posh Spice a fost urmată cu fidelitate de paparazzi pe aeroportul din New York, care au fotografiat-o ţinând în mână ceea ce s-ar putea numi telefonul de vis pentru unele femei, un IPhone făcut la comandă, placat cu aur şi cu fotografia soţului ei dezbrăcat până la brâu pe ecran.

Şi cum altfel putea fi expusă imaginea lui David Beckham, fie şi doar pentru ochii Victoriei şi ai unor paparazzi insistenţi, dacă nu pe pe un IPhone în valoare de 26.000 de euro? Fosta cântăreaţa, actuală creatoare de modă a asortat telefonul cu o brăţară masivă din aur, totul potrivit pentru o ţinută sobră formată din pantaloni de piele, un sacou negru şi pantofi maca Christian Louboutin.

Potrivit lui Stuart Hughes, creatorul telefonului de lux al Victoriei, aparatul are 150 de grame de aur de 24 de carate şi manufacturarea lui durează cel puţin câteva săptămâni, scrie dailymail.co.uk. Şi, spre surprinderea unora, nu este cel mai scump telefon din gama pe care o produce Hughes. Pentru 47.000 de euro, Hughes poate să ofere un telefon făcut la comandă, asamblat cu bucăţi de meteorit şi dinţi de T-Rex, vechi de 65 de milioane de ani. Parcă aurul sună, totuşi, mai bine? Dacă nu, atunci este disponibil şi IPhone-ul accesorizat cu aur roz de 100 de carate, granit şi diamante, care costă puţin sub 6 milioane de euro. (foto: dailymail.co.uk)

×
Subiecte în articol: iphone david beckham victoria beckham