x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (VIDEO) A supravieţuit unei căderi de 4.000 de metri. Intactă!

(VIDEO) A supravieţuit unei căderi de 4.000 de metri. Intactă!

16 Sep 2012   •   08:14
(VIDEO) A supravieţuit unei căderi de 4.000 de metri. Intactă!

Lucas Damm, un parasutist profesionist, a crezut ca are parte de ghinion, in momentul in care s-a aruncat, alaturi de colegii sai, de la 4.000 de metri, intr-o zona de parasutism din Canada.

Camera 'GoPro', pe care o avea atasata de casca, pentru a filma caderea, s-a lovit de usa avionului si s-a desprins, imediat ce acesta si-a inceput caderea.

Uimitor, insa, camera a ramas intacta dupa ce s-a izbit de sol, in urma unei cadei de doua minute, si a continuat sa filmeze, surprinzand si aterizarea parasutistilor.

Dupa alte minute, unul dintre acestia descopera camera si i-o inapoiaza lui Lucas Damm, care ramane uluit sa vada ca aparatul nu a patit nimic.

Filmul caderii si al recuperarii, care dureaza mai putin de 8 minute, a fost incarcat pe YouTube, existand destui comentatori care cred ca filmarea este de fapt o reclama.

Lucas Damm jura, insa, ca totul a fost real. "E una din intamplarile acelea aleatorii. E ca si cum ai castiga la loterie. E intr-adevar uimitor cum de s-a inlantuit totul atat de bine', a declarat acesta.

×