x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (VIDEO) Cel mai urât câine din lume. Altfel, e "dulce, sensibil şi prietenos"

(VIDEO) Cel mai urât câine din lume. Altfel, e "dulce, sensibil şi prietenos"

24 Iun 2012   •   08:06
(VIDEO) Cel mai urât câine din lume. Altfel, e "dulce, sensibil şi prietenos"

Cu mustatile sale albe, ochii mici si botul scurt, Mugly nu este chiar un caine pe care te-ai repezi sa-l mangai. Week-end-ul trecut, insa, Mugly a fost centrul atentiei, castigand prestigiosul titlu de "cel mai urat caine din lume", in cadrul unui concurs anual care are loc in California.

Potrivit organizatorilor, pentru a primi un astfel de titlu, cainele este judecat dupa "uratenia sa naturala, fiind luate in calcul atat pedigriul, cat si tipul de corceala, daca este cazul".

De altfel, Mugly nu este la primul trofeu. Acesta a mai fost ales si cel mai urat caine din Marea Britanie, in 2005. Pentru uratenia sa, cainele s-a ales cu un premiu de 1.000 de dolari, rezerve de biscuiti pentru un an si o sedere la un hotel de lux pentru caini din California.

Mugly apartine rasei Chinese Crested (cainele chinezesc cu creasta), are 8 ani si a fost folosit in aziluri de batrani pentru terapie. In ciuda urateniei, proprietara sa, Bev Nicholson, spune ca Mugly este un caine "dulce, sensibil si prietenos".

×
Subiecte în articol: caine urat chinese crested