x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO. Cele mai lungi unghii din lume au fost tăiate

VIDEO. Cele mai lungi unghii din lume au fost tăiate

12 Iul 2018   •   11:47
VIDEO. Cele mai lungi unghii din lume au fost tăiate

A durat 66 de ani să le crească și doar câteva minute să le taie. Shridhar Chillal din Peru, care deține recordul pentru cele mai lungi unghii din lume a decis să le taie, miercuri. Astfel, un tehnician i-a tăiat unghiile în timpul unei „ceremonii” în New York, scrie The Guardian

Bărbatul în vârstă de 84 de ani nu și-a mai tăiat unghiile de când avea 14 ani, după ce o profesoară i-a spus să facă asta pentru că i-a rupt din greșeală o unghie. Profesoara i-a spus că nu are cum să înțeleagă efortul de a întreține unghiile lungi, până când nu o să facă și el același lucru. Ultima dată când unghiile lui au fost măsurate, combinate, aveau lungimea unui autobuz britanic. 
Chillal a declarat că unghiile sale erau foarte fragile și trebuia să fie foarte atent pentru a nu le rupe în somn. „Nu pot să mă mișc prea mult, așa că la fiecare jumătate de oră mă trezesc și îmi mut mâna pe partea cealaltă a patului”, afirmase acesta. De asemenea, îi provocau dureri foarte mari. Cu toate acestea, cele mai lungi unghii din lume au venit și cu unele avantaje. ”Nu trebuie să aștept niciodată la coadă”, a spus acesta pentru Guinness World Records. 


 

×