x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO: "Frumoşi dar înfricoşători". Cum ar arăta standardele de frumuseţe contemporane dacă ar fi pantofi

VIDEO: "Frumoşi dar înfricoşători". Cum ar arăta standardele de frumuseţe contemporane dacă ar fi pantofi

10 Oct 2012   •   17:07
VIDEO: "Frumoşi dar înfricoşători". Cum ar arăta standardele de frumuseţe contemporane dacă ar fi pantofi

O pereche de pantofi, botezaţi pantofii "Frumoşi dar înfricoşători", au fost creaţi de Leanie van der Vyver şi de designerul olandez de pantofi René van den Berg, ca o ironie asupra standardelor imposibile de frumuseţe contemporane, scrie Yahoo News.

"După ce am lucrat în lumea modei timp de şapte ani şi mi-am dat seama cât de mult sunt modificate fotografiile pentru a fi perfecte, încă mă mai compar cu idealuri de frumuseţe. Pantofii "Frumoşi dar înfricoşători" au fost creaţi din frustrarea pe care o am pentru că nu am putut să-mi depăşesc imperfecţiunile din cauza "modelelor perfecte". Oamenii nu sunt mulţumiţi de felul în care arată, iar perfecţiunea, potrivit standardelor frumuseţii şi modei, a ajuns la apogeu. Oamenii se cred Dumnezeu şi încearcă fizic şi metaforic să se perfecţioneze. Pantofii "Frumoşi dar înfricoşători" explorează ceea ce este în spatele acestei perfecţiuni", a spus Leanie van der Vyver.  

 


×