x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO - Un şofer rus a fost luat pe sus de o femeie şi băgat în portbagaj

VIDEO - Un şofer rus a fost luat pe sus de o femeie şi băgat în portbagaj

29 Mar 2017   •   17:01
VIDEO - Un şofer rus a fost luat pe sus de o femeie şi băgat în portbagaj

Un şofer rus a fost absolut neinspirat atunci când i-a tăiat calea unei şoferiţe, într-o parcare din oraşul siberian Irkutsk.

Incidentul a fost surpins de un prieten al şoferului care evită să se implice în a-şi salva amicul. 

Femeia se vede cum iese din maşină, se duce la vehiculul care i-a tăiat calea, vorbeşte clipă cu bărbatul din maşină după care deschide uşa şi-l saltă pe acesta fără nicio greutate pe umăr şi-l bagă în propriul ei portbagaj.

Atât amicul şoferului cât şi şoferul nu reacţionează deloc la gestul femeii, lucru oarecum normal dat fiind că aceasta nu este nimeni alta decât campioana Siberiei la ridicarea greutăţilor. 

Oksana Kosheleva, în vârstă de 34 de ani, este vedeta tractării tramvaielor, camioanelor sau locomotivelor, în Siberie. În ianuarie 2017, la -21 de grade celsius, sportiva a tras două tramvaie pline cu pasageri, care cântăreau 36 de tone.

Kosheleva a povestit că după ce şoferul neatent era să o tamponeze a strigat la el să fie mai atent iar acesta a mormăit ceva. În acel moment sportiva a ieşit din maşină să îl poată auzi ce spune şi să-l atenţioneze că în parcare se află şi copii pe care riscă să-i accidenteze. Însă bărbatul a început să se certe cu Oksana care a hotărât să-i dea o lecţie.

După ce l-a băgat pe şofer în portbagaj, Oksana a mers aproximativ 100 de metri după care l-a eliberat pe bărbat, care a plecat nevătămat însă cu siguranţă speriar de ce ar fi putut păţi.

Bărbatul le-a declarat jurnaliştilor de la publicaţie The Siberian Times că nu a păţit nimic şi că nu a ripostat că a văzut-o pe Oxana antrenîndu-se şi îi cunoştea forţa.

Sursa: dailymail.co.uk

×