x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun VIDEO VIRAL - Scene ilare în timpul unui interviu BBC

VIDEO VIRAL - Scene ilare în timpul unui interviu BBC

10 Mar 2017   •   18:22
VIDEO VIRAL - Scene ilare în timpul unui interviu BBC

Un expert care acorda un interviu pentru BBC prin intermediul webcam-ului a devenit protagonistul unui videoclip viral, din cauza copiilor săi, care au dat năvală în camera în care acesta vorbea, relatează AOL.com. 

Politolonul Robert E. Kelly, specialist în Coreea de Sud, fusese contactat de BBC World News, pentru a comenta pe marginea destituirii preşedintei sud-coreene Park Geun-hye. 

Specialistul tocmai se lansase într-o analiză savantă despre ce mai înseamnă democraţia în faţa scandalurilor, atunci când neprevăzutul s-a întâmplat. Fetiţa sa a intrat dansând în camera în care politologul acorda interviul, iar din acel moment situaţia a degenerat. 

"Cred că unul dintre copiii tăi tocmai a intrat", i-a spus prezentatorul din studio, vizibil amuzat. Păstrându-şi mina serioasă, politologul a încercat să-şi îndepărteze fiica cu mâna. Fără succes, însă. 

La scurt timp, un alt doilea copil, mai mic, a pătruns în încăpere, urmat de o femeie, care a apucat ambii copii, a deschis uşa şi a ieşit (nu fără dificultate).AGERPRES

 

 

×