x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Will Smith şi-a lăsat amprentele in cimentul de la Hollywood

Will Smith şi-a lăsat amprentele in cimentul de la Hollywood

de Jurnalul National    |    12 Dec 2007   •   00:00

Actorul american Will Smith şi-a lăsat, luni, amprentele in cimentul de la Hollywood, alături de cele aparţinănd unor legende ale cinematografiei precum Humphrey Bogart, John Wayne şi Marilyn Monroe

Actorul american Will Smith şi-a lăsat, luni, amprentele in cimentul de la Hollywood, alături de cele aparţinănd unor legende ale cinematografiei precum Humphrey Bogart, John Wayne şi Marilyn Monroe, potrivit AFP, transmite mediafax.

In prezenţa prietenului său Tom Cruise, Smith, in vărstă de 39 de ani, şi-a lăsat amprentele măinilor şi picioarelor pe o dală de ciment proaspăt in faţa teatrului Grauman, o sală de cinema celebră situată in inima Hollywood-ului, capitala americană a celei de-a şaptea arte, in nord-vestul oraşului Los Angeles.

"Sunt măndru, mă simt mărunt, inima mea bate tare, nu sunt obişnuit cu astfel de lucruri", a declarat Smith, imbrăcat intr-un costum cu dungi şi cravată neagră şi purtănd diamante mari in urechi.

Nominalizat de două ori la premiile Oscar, in 2002 pentru "Ali" şi in ianuarie pentru "In căutarea fericirii", Smith a fost insoţit de soţia sa, actriţa Jada Pinkett şi de copiii lor in timpul ceremoniei care a avut loc la puţin timp după lansarea celui mai recent film al său, "Legendă vie", in care interpretează rolul unui cercetător, ultimul om rămas in viaţă in urma unui război biologic, care a transformat fiinţele umane in nişte bestii insetate de sănge.

Născut intr-o familie de condiţie medie din Pennsylvania, Willard Christopher Smith Junior şi-a inceput cariera ca rapper, apoi a debutat ca actor de televiziune in 1990, in serialul "Prinţul din Bel-Air".

Smith s-a lansat la Hollywood cu "Băieţi răi" (1995), un film de acţiune, şi a continuat cu "Ziua Independenţei" (1996), unde a interpretat rolul unui pilot de vănătoare care se luptă cu extratereştrii, şi cu "Bărbaţii in negru" (1997), devenind unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din cinematografia americană.

          Â

×
Subiecte în articol: magazin smith