x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ziua indragostitilor - Declaratie de dragoste

Ziua indragostitilor - Declaratie de dragoste

09 Feb 2007   •   00:00

Nu formularile pompoase fac legea... Dimpotriva!

Nu formularile pompoase fac legea... Dimpotriva!

DAN NEGRU, ANTENA 1. "Din punctul meu de vedere, cele mai frumoase declaratii de dragoste sunt acelea care nu contin cuvintele: «Te iubesc». Eu nu sunt un mare admirator al «Valentine’s Day». Nu consider ca iubirii ar trebui sa-i fie dedicata o zi speciala. Dragostea ar trebui sa existe mereu si nu doar intr-o singura zi."

IRINA PACURARIU, TVR 1. "Cea mai frumoasa declaratie? Una pe care am aruncat-o pe jos. S-a intamplat acum mai bine de zece ani. Era vara, o zi atat de frumoasa, ca abia astepti sa se termine ca sa n-o strice ceva. Eram in direct la o emisiune. Fara chef. Dura cinci ore si pana in ultima clipa am asteptat invitatul despre care stiam multe, dar nu-l intalnisem. Pe la jumatatea programului, pauza publicitara. Emisiunea era intr-o gradina, pe masa, flori de decor, pahare de apa si servetele. Am mai curatat-o, renuntand la lucruri care mi se parusera inutile. Reintram in emisie si, dupa cateva momente, vocea ironica din stanga mea ma invita, in direct: «Irina, ridica, te rog, piatra pe care tocmai ai aruncat-o. Era pentru tine». Era o piatra mica, singura pe care o adusese de pe EVEREST. O mai sterg de praf, desi e destul de lustruita de fiica-mea, Carina, care stie ca asa l-am cunoscut pe taica-sau."

MAGDA VASILIU, PRIMA TV. "Cea mai frumoasa declaratie de dragoste care mi-a fost facuta vreodata a fost una simpla si foarte sincera: «Nu pot trai fara tine»."

MADALIN IONESCU, NATIONAL TV. "Cea mai frumoasa declaratie de dragoste? Cei doi copii daruiti de sotia mea, Mihaela."

MIHAELA CRACIUN, TVR INTERNATIONAL. "Greu, foarte greu, si totusi… «Iubirea mea e ca o aripa de inger pe care plutesc sufletele noastre pereche. Te iubesc asa cum respir». Era o iarna cu troiene, cand am primit un buchet de ghiocei si o carte: «De veghe in lanul de secara», cu dedicatia «sa fii iubita cu candoare»."
×