x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Zsa Zsa Gabor ar putea fi supusă tehnicii de "plastinare"

Zsa Zsa Gabor ar putea fi supusă tehnicii de "plastinare"

02 Sep 2010   •   00:00

Diva de la Hollywod Zsa Zsa Gabor, internată în stare gravă acum două zile într-o clinică din Los Angeles, ar putea fi supusă, atunci când va muri, unei tehnici de "plastinare" de către profesorul german Gunther von Hagens - mai cunoscut sub numele de Doctor Moarte -, urmând ca apoi să fie inclusă în turneul mondial al expoziţiei "Lumi corporale", relatează joi Efe, citat de Agerpres.



Ziarul german "Bild" publică anunţul făcut de prinţul Frederic de Anhalt, soţul actriţei, care doreşte ca diva, în vârstă de 93 de ani, să trăiască "etern", având chipul plastinat de către Doctorul Moarte.

"Soţia mea a visat mereu că frumuseţea sa va rămâne nemuritoare", a explicat prinţul de Anhalt în declaraţiile făcute ziarului.

Prinţul aminteşte totodată că "acum câţiva ani prietenul său Michael Jackson i-a vorbit într-un mod atrăgător despre procesul de "plastinare" a cadavrelor, realizat de Gunther von Hagens. Zsa Zsa era entuziasmată".

Soţul actriţei, în vârstă de 67 de ani, indică, de asemenea, că prin intermediul expoziţiei "Lumi corporale", publicul va avea ocazia să o "aclame încă o dată".

Zsa Zsa Gabor este internată în unitatea de terapie intensivă a Clinicii Ronald Reagan din Los Angeles, starea sa de sănătate agravându-se acum două zile.

×
Subiecte în articol: lumea