x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 13 semne că ți-ai întâlnit sufletul pereche

13 semne că ți-ai întâlnit sufletul pereche

de Moira Dună    |    25 Oct 2024   •   10:30
13 semne că ți-ai întâlnit sufletul pereche
Sursa foto: Hepta

Ai întâlnit pe cineva grozav și poate chiar te-ai îndrăgostit, dar ce semne că sunteți suflete pereche ar trebui să cauți care să indice că este cu adevărat „alesul”? În cele din urmă, înțelepciunea noastră interioară ne ajută să știm când am găsit persoana potrivită, dar există câteva semne de care trebuie să ții cont și care te vor ajuta să-l identifici. 

Iată 13 semne rare că ți-ai întâlnit sufletul pereche:

1. Poți fi tu însuți

Te simți confortabil. Poți împărtăși orice ai în minte fără să-ți faci griji că vei fi dezamăgit sau respins. Te simți în siguranță să împărtășești ceea ce ai în minte.

Nu trebuie să-ți ascunzi tristețea, furia sau frustrările atunci când ai o zi grea. Te simți liber să-ți exprimi bucuria și dragostea pentru această persoană.

Poți vorbi despre prietenii tăi fără să-ți faci griji că este gelos. Te simți liber să-ți împărtășești visele, ceea ce te sperie și toate suișurile și coborâșurile vieții.

2. Te face să râzi
Râsul este vindecator. Dacă te poate face să râzi, acesta este un semn bun că vă simțiți confortabil unul cu celălalt... cu excepția cazului în care râsul ascunde nesiguranțe. Dacă puteți râde unul cu celălalt – mai degrabă decât unul împotriva celuilalt – sunteți pe un drum bun.

Râsul ar trebui să fie despre bucurie, sărbătoare, umor și apreciere. Potrivit Asociației pentru Științe Psihologice, cuplurile care râd împreună durează mai mult.

3. Exprimă dragostea în multe feluri

Sufletele pereche își exprimă dragostea unul față de celălalt într-o varietate de moduri. Îți spune cât de mult te iubeșe în cuvinte și acțiuni. Se uită adânc în ochii tăi. Îi place să fie în prezența ta, chiar și atunci când niciunul dintre voi nu vorbește.

Își exprimă dragostea fizic, prin îmbrățișări și săruturi.Te ajută să faci treburi în casă, cum ar fi gătitul sau curățenia.

4. Îți acordă atenție totală
Vei fi centrul lumii sufletului tău pereche atunci când îl vei întâlni. Este dispus să-și ignore telefoanele mobile la întâlnirile cu tine?

Ascultă ce spui? Simți că ai toată atenția sa? Acestea sunt semne ale unui suflet pereche.

5. Este de onoare
Urmează această persoană din viața ta ceea ce spune că va face? Cuvintele se conectează cu limbajul corpului? Ascunde ce se întâmplă în viața lui?

Realizează un spectacol pentru a te impresiona? Își arată dragostea pentru tine? Poți spune sincer că ai încredere în el?

6. Îți respectă valorile
Aveți valori de bază, indiferent dacă sunt religioase, comportamentale, etice, politice sau economice. Te simți respectat pentru ceea ce crezi?

Sunteți amândoi pregătiți să fiți schimbați unul de celălalt fără nicio constrângere? Dacă sunteți suflete pereche, trebuie să fiți amândoi dispuși să vă încurajați și să vă provocați unul pe celălalt pentru a crește în umanitatea voastră, chiar dacă vă duce în direcții diferite.

7. Te ajută să fii cel mai bun

A iubi o altă persoană înseamnă a dori ce este mai bun pentru ea. Dacă această persoană este sufletul tău pereche, te va încuraja să fii tot ce poți fi. Va face acest lucru chiar dacă îi face viața dificilă, cum ar fi nevoia de a se muta într-o altă comunitate sau de a petrece ceva timp separat. Vei face același lucru pentru el.

Adesea, nu va fi posibil ca amandoi sa va urmariti pasiunile in acelasi timp din cauza locatiei sau a banilor. Cu toate acestea, în timp, ambele pasiuni trebuie îndeplinite. Poate fi necesar să le luați pe rând.

8. Află ceea ce iubești
Un suflet pereche acordă o atenție deosebită lucrurilor care îți plac și le apreciezi, și îți va arăta că îți cunoaște preferințele prin modul în care te tratează și cadourile pe care ți le oferă. Face lucruri pentru tine de care s-ar putea să nu îi placă dar le face pentru că te iubește? Faci tu la fel pentru el?

9. Își asumă responsabilitatea pentru comportamentul său
Folosește persoana întâi singular atunci când își exprimă opinii, preocupări sau apreciere (cum ar fi „Mă simt...” sau „Sunt supărat pentru că...”) care nu te învinuiesc sau folosește un limbaj înjositor? Poți să faci același lucru pentru el?

Sufletele pereche sunt dispuse să recunoască atunci când au făcut o greșeală și să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor. Știu când este potrivit să-și ceară scuze și când nu - deoarece nu ar trebui să-ți ceri scuze pentru lucruri pe care nu le-ai făcut sau pe care nu le-ai intenționat niciodată.

10. Acceptă nevoia ta de a petrece timp cu prietenii și familia
Nici măcar cea mai minunată persoană din lume nu ți-ar putea îndeplini toate nevoile de una singură. Indiferent de cât timp sunteți într-o relație, aveți nevoie de prieteni care să vă satisfacă diferitele nevoi.

Vor fi lucruri penru care partenerul tău nu are interes să le facă, în timp ce ai prieteni cărora le-ar plăcea să le facă cu tine. De asemenea, prietenii tăi te pot ajuta să păstrezi o perspectivă sănătoasă asupra relației tale intime.

Trebuie să rămâi în legătură și cu familia ta. Este posibil să ai nevoie chiar de timp în familie fără ca partenerul tău să fie prezent. Este partenerul tău dispus să găsească un echilibru în a-și face timp pentru a intra în legătură cu ambele familii?

Un semn de avertizare bun este dacă iubitul tău refuză să-i cunoști familia fără nicio explicație sau refuzul lui de a-ți întâlni familia. Poate vrei să vezi dacă iubitul tău ascunde ceva neplăcut despre el.

11. Este dispus să crească și să învețe

Nu rămâi niciodată la fel. Crești și te schimbi ca individ. Problemele încep atunci când o persoană din relație nu este dispusă să lucreze la creșterea personală la fel de mult ca cealaltă.

Dacă ți-ai întâlnit într-adevăr sufletul pereche, el va fi dispus să se angajeze într-o călătorie de creștere personală continuă. În plus, sufletul tău pereche va fi acolo pentru a te susține și încuraja pe măsură ce vei crește din ce în ce mai mult pentru a fi adevăratul tău sine - și vei face același lucru pentru el. Veți fi amândoi dispuși să vă cunoașteți și să continuați să vă surprindeți unul pe celălalt de-a lungul  anilor.

12. Aveți interese comune
Pentru ca cineva să fie sufletul tău pereche, trebuie să aibă interese și convingeri comune pentru a menține relația împreună. Cu toate acestea, nu veți avea toate aceleași interese. Dacă ai fi exact la fel, relația ta ar fi plictisitoare.

13. Prietenilor și familiei tale îi place de el 

Dacă vii dintr-o familie relativ sănătoasă și își exprimă îngrijorarea față de partenerul pe care l-ai ales, ar fi înțelept să fii atent. Familia ta nu va avea întotdeauna dreptate, dar merită să arunci o a doua privire.

Dacă cel mai bun prieten al tău își exprimă îngrijorarea, află exact ce îl deranjează. Apoi, trebuie să fii sincer cu tine pentru a decide dacă această relație merită menținută și dacă această persoană este într-adevăr sufletul tău pereche. Cu toate acestea, dacă nu te afli într-un loc sănătos, probabil că nu ți-ai întâlnit încă sufletul pereche.

 

Înainte de a putea atrage un suflet pereche în primul rând, trebuie să fii tu însuți sănătos. Nu trebuie să fii perfect, dar cel puțin trebuie să fii pe calea către conștientizarea de sine. Când nu ești sănătos, faci alegeri proaste în viața ta amoroasă. Persoana cu care te întâlnești poate avea multe „steaguri roșii” și le vei ignora pe toate.

Fă-ți acest timp pentru a descoperi ceea ce iubești, ceea ce îți aduce fericire, încântare și satisfacție, și îți împlinește visele. Intră în această aventură cu o minte liniștită, o inimă deschisă și fiind în ton cu corpul tău. Când te poți bucura de propria ta companie, ești gata să începi să-ți găsești sufletul pereche.

Dacă acorzi atenție lumii tale interioare și exterioare, vei ști când ți-ai întâlnit sufletul pereche. Nu numai că vei avea răspunsuri mentale care confirmă aceste 13 semne de suflet pereche, dar vei putea observa adevărul din inima ta și senzațiile din corpul tău.

Amintește-ți, sufletul tău pereche te va ajuta și te va încuraja să fii cel mai bun sine - așa cum ar face orice spirit înrudit. Viața ta este prețioasă, așa că nu te mulțumi cu ce nu ți se potrivește. Găsește o persoană care va scoate la iveală tot ce este mai bun din tine și tu din ea, notează yourtango.com.

×
Subiecte în articol: relaţii suflet pereche