x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 2 zodii binecuvântate. Aceste semne sunt favoritele Universului

2 zodii binecuvântate. Aceste semne sunt favoritele Universului

de Moira Dună    |    29 Mar 2024   •   20:45
2 zodii binecuvântate. Aceste semne sunt favoritele Universului
Sursa foto: Hepta

În timp ce fiecare semn zodiacal este norocos în felul său, aceste două semne zodiacale tind să trăiască vieți cu adevărat fermecătoare.

Toate zodiile au calități unice care le fac norocoase și speciale. Cu toate acestea, cei care au planete benefice (zodii care sunt guvernate de Jupiter sau Venus) pot fi privite ca foarte norocoase sau binecuvântate. Acestea sunt favoritele Universului deoarece au parte de un plus de încredere și noroc.

Săgetătorii și Peștii sunt astfel „favoriții” zodiacului datorită planetelor dominante. 

Fiecare planetă are semne zodiacale în care este puternică și semne în care este slabă. Săgetătorul și Peștii sunt favoriți pentru că primesc demnitate de la Jupiter, supranumit și Marele Benefic, iar slăbiciunea lor vine de la Mercur, singura planetă neutră. Iar Peștii sunt favoriții supremi deoarece câștigă demnitate și de la Micul Benefic, Venus.

Mai multt, nici Săgetătorii, nici Peștii nu au nicio asociere cu planetele malefice.

1. Pești
Magicieni și clarvăzători, Peștii sunt favoriții universului deoarece s-au adaptat la toate cele 12 lecții din zodiac. Acest lucru face din Pești cei mai cunoscători, mai pregătiți și cu o inimă de aur.

Venus este exaltată în Pești pentru un motiv - există magie în această zodie. Peștii știu să ofere iubire necondiționată celorlalți, presupunând că aceștia au evoluat și s-au maturizat. Cea mai pură manifestare a cum ar putea și ar trebui să fie dragostea este de obicei întruchipată de Venus în Pești. Este o iubire iertătoare, răbdătoare, bună și dispusă să se sacrifice.

Dar Jupiter guvernează acest semn în astrologia tradițională și este acompaniat de Neptun în astrologia modernă. Jupiter le dă Peștilor norocul necesar pentru a se depăși. Nativii vor fi destul de optimiști când vine vorba de navigarea prin obstacolele care le apar în cale.

Pe cealaltă parte a acestei poziții se află Fecioara, condusă de Mercur, ceea ce face ușor pentru Pești să canalizeze unele dintre aceste trăsături din zodia lor soră. Peștii pot face planuri și pot dezvolta răbdarea necesară pentru a rămâne în frunte și organizați pentru ceea ce urmează.

2. Săgetător
Săgetătorul este un semn de foc de pionierat care nu se teme să spargă granițele. El reflectă idealurile lui Jupiter, în căutarea constantă a creșterii personale. Este un semn care reprezintă aventura, călătoria și filozofia dintr-un motiv, pentru că scopul acestei zodii este expansiunea, dobândirea de cunoștințe și conexiune.

O parte din ceea ce îl face pe Săgetător preferatul Universului este că acest semn nu va accepta înfrângerea. La urma urmei, semnul dinaintea lor este Scorpionul, iar cel de după este Capricornul, două zodii tenace și ambițioase conduse de dorința de realizare. Scorpionul este războinicul, în timp ce Capricornul este căpitanul tenace. Între timp, Săgetătorul a adoptat ambele dintre cele mai bune trăsături ale lor, iar fuziunea a dat naștere acestui semn unic. Săgetătorul va privi cu speranță în timpul vremurilor grele. Eâl știe că poate depăși orice obstacolpentru că are mare încredere în univers sau în el însuși, notează yourtango.com.
 

×
Subiecte în articol: zodii univers favorit