x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 2 zodii ajung la finalul unui capitol de viață, în octombrie 2024

2 zodii ajung la finalul unui capitol de viață, în octombrie 2024

de Redacția Jurnalul    |    09 Oct 2024   •   00:20
2 zodii ajung la finalul unui capitol de viață, în octombrie 2024
Sursa foto: Unsplash.com

Două semne zodiacale ajung în această lună la finalul unui capitol de viață. Nativii vor lăsa trecutul în urmă și vor privi spre viitor.

Scorpion
Scorpionii își iau au rămas bun de la tiparele care i-au ținut pe loc. Sezonul Balanței luminează partea subconștientă a acestui semn de apă. Scorpionii renunță la resentimente și privesc spre noi orizonturi. Însă vor trebui să rămână atenți și conștienți de ceea ce li se întâmplă. 

Validarea nevoilor lor emoționale este cheia eliberării și vor trebui să renunțe la iluzii. Au nevoie de claritate pentru a renunța la blocaje și a merge înainte.

Săgetător
Săgetatorii trebuie să se elibereze de traumele din trecut. Partea lor extrovertită va fi redusă la tăcere de intuiție, care necesită multă introspecție. săgetătorii reușesc să renunțe la lucrurile care i-au ținut pe loc. 

Frica de schimbare dispare treptat, iar puterea interioară a Săgetătorilor este tot mai mare. Au nevoie de răbdare cu persoanele dragi. Transformarea lor va veni încet dar sigur. Trebuie să fie atenți la cei din jur și să nu aibă încredere în persoane nepotrivite, potrivit catine.ro.

 

×
Subiecte în articol: zodii final octombrie