x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 cele mai risipitoare zodii. Lux, extravaganță, petreceri, gusturi rafinate

3 cele mai risipitoare zodii. Lux, extravaganță, petreceri, gusturi rafinate

de Redacția Jurnalul    |    11 Dec 2023   •   15:00
3 cele mai risipitoare zodii. Lux, extravaganță, petreceri, gusturi rafinate
Sursa foto: Hepta

Unii oameni sunt calculați și îșio planifică bugetul cu atenție, însă alții cheltuie tot ce câștigă, ba chiar ajung să se și împrumute. Iar explicația ar putea fi, uneori, în astre.

Astfel că cele mai risipitoare semne zodiacale sunt cele de aer și de foc, dar ele se pricep și să câștige mulți bani.

Săgetător

Semn de foc, impulsiv și temerar, Săgetătorii au gusturi extravagante și cred că atunci când cheltuie mult arată că sunt bogați. Achiziționează bilete de avion la clasa I, fac daruri extravagante, își cumpără bijuterii și cele mai noi gadget-uri. călătoresc în țări îndepărtate. Au gusturi rafinate dar scumpe. 

Taur

Guvernat de Venus, planeta frumuseții, Taurul este și zodia banilor. Le place luxul, mâncărurile rafinate și experiențele de neuuitat. Taurii sunt muncitori și materialiști dar le place să-și arate opulența. Cheltuie pe haine și mașini scumpe și, de altfel, pe toate plăcerile vieții. Iubesc frumosul și vor investi foarte mult să arate bine.

Leu

Leii sunt regii zodiacului și se poartă pe măsură. Vor să fie în centrul atenției, să fie admirați și iubiți, așa că fac eforturi pentru a-și menține acest statut. Sunt și impulsivi, astfel încât cheltuie pentru petreceri, senzații tari. Cu siguranță, Leilor banii le aduc fericirea. Se laudă cu lucrurile scumpe pe care le-au cumpărat, hotelurile de 5 stele unde s-au cazat ori restaurantele unde au experimentat cele mai exotice feluri de mâncare. Chiar dacă se vor trezi apoi că au cheltuit prea mult, se vor convinge singuri că experiența a meritat toți banii, potrivit spynews.ro.

 

×
Subiecte în articol: horoscop cheltuitor risipitor