x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 perechi de zodii prinse într-un ciclu de drame fără sfârșit

3 perechi de zodii prinse într-un ciclu de drame fără sfârșit

de Moira Dună    |    29 Sep 2024   •   06:20
3 perechi de zodii prinse într-un ciclu de drame fără sfârșit
Sursa foto: pixabay.com

Uneori, oricât de drăguț sau de agreabil ai încerca să fii, există oameni cu care nu poți suporta să fii în preajmă sau care nu par a fi pe aceeași lungime de undă cu tine. Situația ar putea fi perfectă și ar putea exista toate semnele care indică o relație sau o prietenie unită, dar unii oameni sunt prea opuși pentru a trăi împreună.

Dacă zodiacul ne spune ceva, este cu cine ne înțelegem și cu cine nu, doar pe baza semnului stelar. Dar nu trebuie să fim prieteni cu toată lumea.

Berbec și Rac
Berbecii sunt îndrăzneți, aventuroși, sinceri și conduși de Marte. Această planetă îl poate face pe Berbec agresiv și pasionat într-un mod care pare a fi dominator. La capătul opus al spectrului, Racul este condus de Lună. Luna permite Racului să fie grijuliu, pașnic și emoțional, aproape ca și cum ar fi mama zodiacului. Opusii se pot atrage, dar nu in acest caz. Racii și Berbecii sunt atât de opuși încât aceste diferențe majore vor pune întotdeauna un obstacol în calea lor către orice tip de relație. Modul în care aceste două semne comunică, unul fiind contondent și neclintit, iar celălalt fiind sensibil și ușor de temperat, nu le va permite niciodată să se înțeleagă.

Gemeni și Scorpion
Gemenii sunt conduși de Mercur, așa că sunt extrovertiți și prosperă prin socializare. Opusul este un Scorpion, care este condus de Pluto, și poate fi secretos, intens și închis. Scorpionii se pot simți extrem de geloși că Gemenii se poate amesteca și discută cu toți cei cu care intră în contact, deoarece un Scorpion este incapabil să-și lase garda jos suficient de mult pentru a avea o conversație profundă cu oricine. Aceste două tipuri de personalitate se vor ciocni. Gemenii se vor simți închiși și Scorpionii vor dezvolta resentimente.

Săgetător și Taur
Jupiter este planeta dominantă a Săgetătorulu, ceea ce le dă sentimentul de aventură și o nevoie profundă de călătorie. Taurii sunt guvernați de Venus, așa că tind să fie stabili și să nu fie foarte confortabili cu orice tip de schimbare. Pentru că Săgetătorul caută aventură și vrea să călătorească, programele sale sunt neregulate și iau o mulțime de decizii spontane. Acest lucru îl va înnebuni pe un Taur deoarece nu poate anticipa niciuna dintre mișcările unui Săgetător sau nici măcar nu poate planifica pentru el. Acest lucru poate face ca Taurul să fie posesiv și ultimul lucru pe care Săgetătorul îl dorește este să fie dominat, potrivit collective.world.
 

×
Subiecte în articol: perechi zodii drame