x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care vor avea o săptămână grea, în perioada 21-27 februarie 2022

3 zodii care vor avea o săptămână grea, în perioada 21-27 februarie 2022

de Moira Dună    |    21 Feb 2022   •   17:10
3 zodii care vor avea o săptămână grea, în perioada 21-27 februarie 2022
Sursa foto: Elizeu Dias Unsplash.com

Săptămâna aceasta, Luna face careu cu Pluto și răstălăcește tot ce spunem. Apoi face careu cu Marte, ceea ce înseamnă că toate intențiile noastre bune merg prost. Există astfel riscul să spunem lucruri nepotrivite și să părem proști atunci când acționăm. Dar, în cele din urmă, Luna face un trigon cu Saturn, ceea ce aduce victoria asupra acestor tranzite destul de grele. 

Pentru a mai reduce din posibilele efecte negative, ar fi bine să evităm interviurile pentru un nou loc de muncă și nici să nu acceptăm angajamente pe termen lung, cum ar fi cererile în căsătorie, scrie yourtango.com. 

Gemeni 

În această perioadă este important să-ți menții o stare de spirit pozitivă și să amâni acțiunile pentru săptămâna viitoare. Ai tendința de a renunța prea repede dacă ceva nu se rezolvă imediat.  Dar nu lua prea în serios evenimentele. Și, orice ai face, nu te da peste cap să impresionezi pe cineva, fiindcă vei părea ridicol. 

Balanta 

Dacă acționezi impulsiv în această săptămână, vei avea de suferit. Sigur, poți să-ți faci treburile într-un mod regulat, fie că este vorba de dragoste sau de muncă, dar este bine să îți păstrezi emoțiile în limitele raționalului, altfel riști să te simți umilit. Probabil vrei să fii cel mai bun, dar vei face ceva regretabil. Ai răbdare. 

Pești

Probabil ai avut planuri mari pentru zilele acestea și ai vrut să pornești într-o nouă aventură. Ai fost optimist și ai simțit că nu poți greși, că în sfârșit ești pe drumul cel bun. Mai așteaptă însă până săptămâna viitoare fiindcă altfel declanșezi ostilitate, ceea ce nu dorești. Evită să insulți o persoană pe care o iubești. 

 

×