x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii întruchipează energia puterii divine feminine

3 zodii întruchipează energia puterii divine feminine

de Moira Dună    |    08 Oct 2024   •   23:00
3 zodii întruchipează energia puterii divine feminine
Sursa foto: Hepta

Femininul divin se referă la acceptarea intuiției și a grijii față de celălalt. Înseamnă o lumină blândă, strălucitoare, care ne amintește de frumusețea compasiunii și de magia momentelor de zi cu zi. Unele semne zodiacale par să poarte în mod natural această energie, mișcându-se prin lume cu o dulceață și o căldură care se simt ca o îmbrățișare.

Iată 4 semne zodiacale care întruchipează acea energie feminină dulce și divină în cele mai frumoase moduri:

Taur
Taurul este condus de Venus, planeta iubirii, frumuseții și a tuturor lucrurilor delicate. Taurii întruchipează femininul divin prin prezența lor întemeiată și prin aprecierea profundă pentru plăcerile senzoriale ale vieții. Ei sunt cei care pot transforma o zi obișnuită într-un sanctuar de pături confortabile, lumânări parfumate și muzică blândă. Taurul se conectează cu divinul feminin, hrănindu-se atât pe ei înșiși, cât și pe ceilalți, și găsesc frumusețea în cele mai simple minuni ale naturii - cum ar fi senzația de iarbă sub picioare sau parfumul florilor. În lumea lor, fiecare clipă este o șansă de a experimenta ceva moale, cald și iubitor.

Rac
Racul este cel grijuliu semn al zodiacului, guvernat de Lună, care guvernează emoțiile și intuiția. Racii au capacitatea de a-i face pe oameni să se simtă în siguranță și înțeleși. Legătura lor cu femininul divin se află în compasiunea lor – sunt prietenii care vor avea întotdeauna un cuvânt mângâietor, o îmbrățișare caldă sau o ureche care ascultă. Racul radiază o energie maternă, ca un memento dulce și blând că este în regulă să simți profund. Ei creează spații sigure pentru ei și pentru ceilalți, ținând aproape femininul divin, îmbrățișând tot ceea ce este tandru, grijuliu și adevărat.

Leu
Energia divină feminină a Leului apare instantaneu ca cea mai bună prietenă a ta, oferindu-ți cele mai calde și mai puternice discuții de încurajare, de care nici nu știai că ai nevoie. Leul radiază acea energie feroce și iubitoare care te ridică, îți dă o batistă să-ți ștergi lacrimile și îți amintește că ești o regină absolută. Leii se referă la a-i sărbători pe ceilalți și a-i iubi, mai ales atunci când simt că au nevoie de un impuls. Latura lor divină feminină este despre împărtășirea căldurii și pozitivității, arătându-ți că, uneori, cel mai puternic lucru pe care îl poți face este să oferi un cuvânt bun și puțină încurajare altcuiva, potrivit collective.world.
 

×
Subiecte în articol: zodii energie putere divina feminin