x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii beneficiază de energie vindecătoare pe 18 iulie 2024

3 zodii beneficiază de energie vindecătoare pe 18 iulie 2024

de Moira Dună    |    18 Iul 2024   •   12:30
3 zodii beneficiază de energie vindecătoare pe 18 iulie 2024
Sursa foto: fizkes/Getty Images/iStockphoto

18 iulie 2024 promite energie vindecătoare iar cele 3 semne zodiacale care prind această vibrație, vor ieși din această zi simțindu-se fericiți.

Luna face trigon cu Mercur, care este un mesager pentru vești bune și vibrații. Facem ceva astăzi de care vom fi mândri că am ales corect.

Tranzitul de joi ne arată că este bine să avem încredere în propria inimă și vindecarea pe care o căutăm este cea pe care ne-o putem oferi nouă înșine. Suntem motorul din spatele iubirii și, întrucât Luna face trigon cu Mercur, putem vedea acest lucru foarte clar. Mercur ajută la transmiterea mesajului.

Acest aspect aduce energie vindecătoare și schimbă ceva în interiorul nostru pentru a primi acest tip de binecuvântare. Uneori, a face o alegere sănătoasă și vindecătoare este dificilă, mai ales dacă nu ne este clar ce să facem.

1. Taur
Ți-ai spus că vrei să te întorci la practicile tale spirituale, oricare ar fi acestea. Vei descoperi că există șanse mari să vrei să meditezi sau să alegi o practică ce îți va permite perspectivă și pace. Tânjești după genul de energie moale care vindecă și nu îți este lene să-ți dai seama cum să introduci asta în viața ta.

Chiar dacă înseamnă că trebuie să lași deoparte un anumit moment al zilei pentru a simți liniște, a aprinde o lumânare și a arde niște tămâie, vei descoperi că în timpul tranzitului îți este destul de ușor să te regtragi în dormitorul tău. Nu căuta un templu. Vei lua ceea ce poți obține, în timp ce dorești această energie vindecătoare.

18 iulie îți arată că a medita este ca mersul pe bicicletă. Este ușor să-ți amintești cum să faci și vei fi bine. Trigonul Lună-Mercur promovează concentrarea asupra respirației iar acest lucru ți se pare destul de ușor de făcut. 

2. Săgetător
Motivul principal pentru care energia vindecătoare te înconjoară joi, 18 iulie, este că îți faci timp pentru a crea mediul pentru ca o astfel de energie să curgă. Nu mai ești interesat de drama și haosul nesfârșit al altor oameni. Deși poți fi sociabil atunci când este nevoie, preferi propria ta companie chiar acum.

Deoarece cosmosul îți prezintă Luna în trigon cu Mercur ca tranzit dominant al zilei, vei vedea că este o idee bună să te întorci în interior pentru a te concentra asupra lucrurilor precum... respirația ta, sistemul chakrelor și mecanismele tale de vindecare. Tu ești scopul călătoriei tale și doar tu știi ce înseamnă asta cu adevărat.

A vindeca înseamnă a fi în pace. Nu vei deschide vechi răni emoționale și nu vei trăi în trecut. Ai învățat ce este mai important pentru tine. Vei descoperi că în timpul tranzitului din această zi este destul de ușor să te îndepărtezi de dramă și să-ți găsești locul printre „stelele interioare”.

3. Pești
Luna în trigon Mercur te aduce într-un spațiu care se simte vindecat și rezolvat. Nu poți renunța la energia vindecătoare care vine la tine pe 18 iulie deoarece te simți atât de bine. Există o autenticitate care apare și nu o poți nega. S-ar putea să stai la coadă pentru o vindecare profundă și serioasă.

Există acel punct de cotitură în viața unei persoane când știm că ceva bun se întâmplă și că este inutil să facem brusc o întoarcere și să acționăm în felul în care am acționat înainte. Joi, 18 iulie, îți scoate acest lucru la lumină deoarece puterea lui Mercur te trezește cu adevărat la ideea că tu ești factorul decisiv dacă ești sau nu fericit, notează yourtango.com.

 

×
Subiecte în articol: zodii vindecare