x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Silent treatment: 3 zodii care își exprimă nemulțumirile prin tăcere ostentativă

Silent treatment: 3 zodii care își exprimă nemulțumirile prin tăcere ostentativă

de Moira Dună    |    28 Iun 2024   •   09:45
Silent treatment: 3 zodii care își exprimă nemulțumirile prin tăcere ostentativă
Sursa foto: Hepta

Comunicarea pasiv-agresivă este atunci când cineva încetează să vorbească cu o altă persoană, ca o modalitate de a-și exprima nemulțumirea sau de a exercita controlul.

În timp ce toată lumea ar putea recurge la acest comportament ocazional, anumite semne zodiacale sunt mai înclinate să reacționeze în acest fel. 

Scorpion

Scorpionul, condus de Pluto, planeta transformării și puterii, este cunoscut pentru emoțiile sale intense și natura sa secretă. Când Scorpionii se simt răniți sau trădați, se pot retrage în ei înșiși și devin foarte tăcuți.

Acest semn de apă este pasional și poate păstra ranchiună, folosind adesea tăcerea ca o modalitate de a se proteja și de a recăpăta controlul asupra unei situații. Natura lor intensă înseamnă că simt emoții profund, iar tăcerea este modul lor de a procesa durerea și trădarea fără a-și expune vulnerabilitatea.

Capricorn
Capricornul, condus de Saturn, planeta disciplinei și structurii, este cunoscut pentru comportamentul său serios și rezervat. Capricornii nu sunt de obicei expresivi în ceea ce privește emoțiile lor, preferând să țină lucrurile sub control. Când sunt supărați sau dezamăgiți, pot recurge la tăcere, ca o modalitate de a-și menține calmul și de a evita confruntările.

Acest semn de pământ prețuiește stabilitatea și ordinea, iar tăcerea lor poate fi un mijloc de a recâștiga un sentiment de control și echilibru în relațiile lor. Capricornii folosesc tăcerea pentru a reflecta și a decide cel mai bun curs de acțiune fără reacții impulsive.

Taur
Taurul, condus și de Venus, planeta iubirii și frumuseții, este cunoscut pentru încăpățânarea și nevoia sa de siguranță. Când un Taur se simte amenințat poate deveni foarte tăcut și retras. Acest semn de pământ este lent la mânie, dar odată supărat, poate fi destul de ferm în tăcerea sa.

Tăcerea Taurilor este adesea o modalitate de a-și comunica nemulțumirea fără a se angaja în conflict. Are nevoie de timp pentru a-și procesa sentimentele și pentru a decide cum să avanseze. Taurul apreciază armonia, dar rămâne și ferm în convingerile sale, folosind tăcerea pentru a-și proteja bunăstarea emoțională, potrivit quartzandclover.com.

×
Subiecte în articol: zodii pasi agresiv tacere