x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care încep un nou ciclu de viață din 6 iunie 2024

3 zodii care încep un nou ciclu de viață din 6 iunie 2024

de Moira Dună    |    06 Iun 2024   •   19:15
3 zodii care încep un nou ciclu de viață din 6 iunie 2024
Sursa foto: Hepta

3 zodii încep un nou ciclu de viață din 6 iunie 2024, când Luna, Soarele, Venus, Mercur și Jupiter vor fi toate în semnul de aer al Gemenilor.

Luna nouă este mereu o perioadă de noi începuturi dar sub energia unui stellium în Gemeni, această influență crește, pe măsură ce întregul univers conspiră pentru a te aduce la destinul tău.

Luna nouă și stellium ating apogeul joi, 6 iunie, creând o oportunitate de a începe ceva nou, de a-ți alege în mod conștient calea sufletului și de a manifesta tot ceea ce ai visat.

În astrologie, un stellium apare atunci când 5 sau mai multe planete se află într-un singur semn. În acest moment, Luna, Soarele, Venus, Mercur și Jupiter sunt toate în Gemeni, evidențiind capacitatea ta de a crea un drum bazat pe noroc și abundență.

Gemenii sunt un semn de aer care reprezintă capacitatea de a alege între fizic și sufle. Înțelegând aceste două părți ale întregului sine, poți înțelege diferența dintre ceea ce vrei și ceea ce ai nevoie, împreună cu ceea ce face parte din destinul tău versus doar un sentiment de bucurie de moment. Alegerea conștientă a ceea ce îți dorești sub energia Lunii noi și a stelliumului în Gemeni, îți va permite să manifești un nou început norocos.

Această Lună nouă și stellium sunt cu atât mai norocoși, cu cât Jupiter tocmai și-a început ciclul de un an, pe 25 mai, în Gemeni. Așa că este important să te concentrezi asupra a ceea ce vrei să manifești,  nu doar în timpul acestui ciclu lunar, ci și pentru tot anul. Când există atât de multe planete într-un singur semn zodiacal, în special în timpul Lunii noi, ți se cere să profiți de energia fiecăreia dintre ele pentru a-ți manifesta mai bine intenția. În acest caz, ești îndemnat să-ți aliniezi cuvintele cu acțiunile tale, ascultându-ți și inima, astfel încât să poți crea un nou început divin în viața ta și să-ți manifesti tot ceea ce îți dorești.

Iată 3 semne zodiacale care încep un nou ciclu de viață:

1. Balanță
Jupiter va sta în Gemeni păână anul următor, aducând noroc în tot ceea ce faci, așa că este important să-ți stabilești intențiile în timpul Lunii noi și a stelliumului în Gemeni, joi, 6 iunie. Acestea îți vor aduce o ofertă sau o oportunitate. care te va face să explorezi noi orizonturi, cum ar fi primirea unei oferte de afaceri sau șansa de a călători pentru muncă sau pentru petrecere a timpului liber.

Gemenii stăpânesc asupra casei tale a norocului, care poate evidenția teme legate de educație, călătorie și spiritualitate - dar poartă și o dualitate. Acordă atenție diferitelor voci din interiorul tău care ar putea dori să se avânte într-o nouă viață, dar s-ar putea, de asemenea, să-și facă griji pentru orice lași în urmă. Este important să recunoști că există o diferență între vocea sufletului tău și cea a rațiunii, care poate fi mai predispusă la frică, îndoială sau chiar să se simtă obligată să facă anumite alegeri.

Gemenii guvernează și supraabundența în viața ta - nu doar în ceea ce privește finanțele, ci și în a te simți cu adevărat împlinit și înălțatde tot ceea ce experimentezi și în care îți investești energia. Nu este momentul să-ți faci griji despre cum se vor desfășura lucrurile sau chiar despre opiniile altora, ci săacorzi atenție vocii sufletului tău. Crede în orice este posibil și vei fi condus de univers în fiecare decizie și alegere pe care o faci. Eliberează-te de orice te împiedică și alege să experimentezi tot ceea ce ai visat vreodată, astfel încât să-ți poți manifesta adevăratul destin.

2. Scorpion
Singura garanție atunci când rezisti la schimbare este că nimic nu se va schimba de fapt. Tot ceea ce îți dorești pentru viața ta este posibil, dar trebuie să intri în scaunul de șofer al propriei tale vieți. În loc să aștepți momentul perfect sau să te simți în siguranță pentru a face o mișcare, fii dispus să faci tot ce este necesar pentru a crea schimbarea pe care o cauți. Deși îți dorești o transformare importantă în viața ta, orice vei alege să faci va fi de fapt rezultatul schimbărilor care au loc în tine. Tocmai ai început o nouă eră de transformare a vieții în cel mai norocos dintre moduri, dar trebuie să fii dispus să devii un participant activ la viața pe care o dorești, și nu doar un observator.

Joi, 6 iunie, Luna nouă și stelliumul în Gemeni vor evidenția o nevoie profundă de schimbare și de noi începuturi în viața ta. În timp ce energia Gemenilor va continua să dezlege ceea ce nu este destinat pentru tine, oferindu-ți în același timp șansa de a alege ceea ce se va întâmpla în timpul anului, aceasta este șansa ta de a-ți planta propriile semințe. Fii sincer cu tine însuți.

Chiar dacă alegi să faci un pas mic, asta te va ajuta să întrupezi energia care îți va permite să primești ajutor și îndrumări suplimentare din Univers.

Viața la care visezi este deja în proces de manifestare, dar trebuie să-ți amintești că norocul nu este doar ceva ce aduce alinierea stelelor, ci în alegerile pe care le faci. Fii împuternicit să preiei controlul vieții tale, fii autentic în ceea ce îți dorești și complet lipsit de scuze cu privire la orice este nevoie pentru a-ți îndeplini visele.

3. Vărsător
Cum te simți cu privire la viața ta nu ar trebui să fie un produs secundar al a ceea ce faci, ci busola pentru alegerile pe care le faci. Nu este imatur sau irațional să prioritizezi sentimentul tău de bucurie și împlinire în viață și, de fapt, este singurul mod în care ți se garantează că vei trăi viața destinată ție. Ai mai mult discernământ cu privire la ceea ce îți aduce bucurie.

Ori de câte ori te confrunți cu o decizie, întreabă-te dacă aceasta va atrage sau va diminua bucuria și împlinirea pe care vrei să le experimentezi. Când înveți că modul în care te simți creează viața pe care vrei să o trăiești, vei înțelege și importanța a ceea ce prioritizezi.

Luna nouă și stelliumuldin Gemeni îți vor crea un punct de focalizare pentru a manifesta mai mult noroc și bucurie în viața ta. Gemenii stăpânesc nu numai asupra casei fericirii tale, ci și asupra părții vieții tale care stimulează creativitatea, angajamentul romantic și chiar timpul de calitate în familie. S-ar putea să dai mai multă atenție vieții personale sub această energie, care poate aduce schimbări importante în alte domenii ale vieții voastre. Nu-ți fie teamă să folosești puterea de a spune „nu” cu această Lună nouă și stellium, deoarece ești îndrumat să realizezi că tu ești de fapt responsabil de felul în care te simți în viața ta. Nu trebuie să continuai sau să fii de acord cu chestiuni care doar îți consumă energia sau îți distrag atenția de la ceea ce este important, notează yourtango.com.


Limită de caractere: 5.000. Folosiți săgețile pentru a traduce mai mult.

×
Subiecte în articol: zodii ciclu viata