x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii care se pregătesc de iarnă: Reflecție, iubire de sine, sănătate

3 zodii care se pregătesc de iarnă: Reflecție, iubire de sine, sănătate

de Moira Dună    |    16 Oct 2024   •   19:00
3 zodii care se pregătesc de iarnă: Reflecție, iubire de sine, sănătate
Sursa foto: Hepta

Pe măsură ce lunile de iarnă se apropie, ideea de a te pregăti pentru acest anotimp rece nu este doar despre hibernarea sau retragerea din lume; este vorba de a păși într-un sezon de reflecție, iubire de sine și recalibrare.

Pentru unele zodii, acest sezon este o invitație de a-și reseta întreaga viață. Nu este vorba doar de pregătirea pentru un 2025 transformator; este despre a te hrăni în modurile de care ai avut nevoie tot timpul. 

Scorpion
Iarna vine cu o pauză foarte necesară pentru ca tu să te concentrezi asupra ta. Ai trecut prin multe din punct de vedere emoțional și acum este momentul să te îndrăgostești din nou de cine ești. Nu este vorba despre perfecțiune - este despre îmbrățișarea creșterii și îngrijirii de sine pe care probabil le-ai neglijat.

Acest sezon te invită să încetinești și să-ți verifici sănătatea emoțională. Fie că este vorba de a petrece mai mult timp scriindîn jurnal, de a te scufunda în terapie sau pur și simplu de a stabili limite mai bune cu oamenii, acesta este momentul tău să prioritizezi bunăstarea emoțională față de orice altceva.

Construiește o rutină de iubire de sine. Începe fiecare zi cu afirmații care îți amintesc de valoarea ta. Stabilește limite acolo unde este necesar - este vorba despre protejarea energiei tale,. în timp ce te pregătești pentru un nou capitol.

Capricorn
Iarna este adesea văzută ca momentul să încetinești, dar pentru tine este vorba despre pregătirea pentru următoarea mișcare mare din cariera sau afacerea ta. Intri într-o perioadă de productivitate liniștită, în care accentul se pune pe stabilirea unor obiective semnificative pentru anul următor.

Fă-ți timp pentru a reflecta la ceea ce ai realizat până acum și la ce vrei pentru a merge mai departe. Este vorba de a lucra mai inteligent, nu mai greu, și de a te asigura că obiectivele tale se aliniază cu viziunea ta mai mare. Pune bazele succesului pe termen lung atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională.

Crează un plan de afaceri solid sau o strategie de carieră pentru 2025. Acesta este momentul perfect pentru a evalua ce a funcționat și ce nu a funcționat în ultimul an. Nu uita să echilibrezi munca cu îngrijirea de sine pentru a-ți menține energia.

Gemeni
Iarna este despre găsirea echilibrului între mintea și inima ta. Probabil că ai fost atras în mai multe direcții, încercând să jonglezi cu tot deodată. În acest sezon, este timpul să încetinești și să te concentrezi pe sănătatea ta - atât fizică, cât și emoțională. Nu este vorba doar de bifarea obiectivelor; este despre a te asigura că ai grijă de tine în mod holistic.

În același timp, dacă dragostea a fost în mintea ta, acum este momentul să te lămurești asupra tipului de relație pe care vrei să o manifești. Indiferent dacă ești singur sau într-o relație, acest sezon este despre atragerea iubirii pe care o meriți cu adevărat, hrănindu-te mai întâi pe tine însuți.

Crează o rutină de sănătate care îți susține atât corpul, cât și mintea. Fie că începi yoga, te concentrezi pe nutriție sau scrie în jurnal despre ceea ce vrei în dragoste, acesta este sezonul pentru a vă hrăni și a atrage dragostea și viața pe care le dorești, potrivit collective.world.

×
Subiecte în articol: zodii iarna