x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii rup legăturile cu trecutul pe 25 octombrie 2024

3 zodii rup legăturile cu trecutul pe 25 octombrie 2024

de Andreea Tiron    |    25 Oct 2024   •   00:20
3 zodii rup legăturile cu trecutul pe 25 octombrie 2024
Sursa foto: hepta/Luna se aliniază cu Jupiter

Pe 25 octombrie, vineri, avem ocazia să ne desprindem definitiv de trecut și să adoptăm o perspectivă optimistă pentru a ne crea un viitor mai bun. Astrologia ne arată că avem o legătură favorabilă cu universul ori de câte ori Luna se aliniază cu Jupiter.

Iată cele trei zodii care se eliberează de trecut pe 25 octombrie 2024:

1. Gemeni

Când Luna se aliniază cu Jupiter, vei simți că ți-ai regăsit forța interioară. Ești gata să îți resetezi viitorul și să îți recâștigi demnitatea.

Ceea ce te-a ținut pe loc este atât de personal și poate chiar ridicol, încât atunci când realizezi ce se întâmplă, te vei mișca atât de rapid încât lumea ta se va schimba complet. Ai fost legat de o idee care există doar în trecut și care nu-ți mai aduce niciun beneficiu.

Octombrie te va provoca să mergi înainte și partea bună este că vei înțelege asta. Ești gata să îmbrățișezi prezentul și să lași trecutul acolo unde îi este locul. Nu mai este timp de pierdut. 

2. Balanță

Lucrul interesant în cazul tău este că nu ai văzut niciodată nimic greșit în atașamentul față de trecut. Poate chiar te-ai gândit că dacă cineva are tupeul să îți spună să "treci peste", este mai mult problema lor decât a ta. Însă, când Luna se aliniază cu Jupiter, vei începe să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă și vei putea să te eliberezi de trecut.

Deși ai apărat acest trecut ca fiind teritoriul tău, acum ești pregătit să te vindeci. Îți vei da seama că trecutul nu este la fel de stabil cum ai crezut. Pe 25 octombrie, te vei întreba ce anume te-a făcut să te agăți de el, deoarece dintr-o dată nu mai are aceeași influență asupra ta.

Jupiter îți arată că există mult mai multe lucruri de experimentat în prezent. Este timpul să te eliberezi. 

3. Capricorn

Deși îți place să te vezi ca pe cineva care identifică o problemă și face ceva în acest sens, încă ești aceeași persoană atunci când vine vorba de atașamentul față de trecut. Sigur, trecutul a fost frumos, dar acum începi să realizezi că a trăi în trecut este dificil.

Ai cochetat cu ideea de a te elibera de trecut, dar nu ai inițiat niciodată această schimbare din cauza unor convingeri greșite. Datorită influenței lui Jupiter asupra semnului tău zodiacal, vei vedea că este timpul să te desprinzi de trecut, deoarece nu mai este nimic relevant acolo.

Da, ai avut o perioadă minunată în trecut, dar acum viața reală te așteaptă să o trăiești. Când Luna se aliniază cu Jupiter pe 25 octombrie, vei vedea că "acum" este locul potrivit pentru a fi. Eliberează-te. Fă-ți acest favor.

×