x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii vor avea parte de provocări și suferință în dragoste

3 zodii vor avea parte de provocări și suferință în dragoste

de Redacția Jurnalul    |    13 Mai 2024   •   16:00
3 zodii vor avea parte de provocări și suferință în dragoste
Sursa foto: Hepta

Este o perioadă de schimbări și energii puternice din punct de verede astrologic. Dintre toate zodiile, trei semne vor avea parte de provocări mari.

Gemeni

Gemenii sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării. Ei vor fi foarte agitați și într-o continuă stare de confuzie, mai ales în relații.

Vor avea parte de schimbări neașteptate în plan sentimental, iar faptul că nu pot comunica eficient va duce la certuri și chiar despărțire. Este foarte important să lase deoparte neînțelegerile și să acorde atenție și partenerului de viață. Trebuie să-și păstreze calmul pentru a-și exprima mai bine sentimentele.

Fecioară

Fecioarele sunt provocate să renunțe la perfecținism. Se vor confrunta cu dezamăgiri profunde, iar cele mai multe vin în urma așteptărilor nerealiste de la partenerul de viață.

Aceștia trebuie să se relaxeze și să fie deschiși spre compromisuri. Multe conflicte ar putea fi evitate dacă ar fi sinceri cu partenerul de viață și și-ar exprima clar nevoile în cuplu.

Săgetător

Săgetătorii sunt optimiști și independenți iar în această perioadă vor intra în mai multe conflicte cu partenerul de viață din cauza dorinței lor de libertate și aventură.

Trebuie să-și cunoască propriile limite dar și pe cele ale partenerului. Echilibrul este singura soluție. Doar încercând să ajungă la un consens își pot salva relația de cuplu, potrivit a1.ro.

×
Subiecte în articol: zodii dragoste provocari