x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii se vindecă de suferințele trecutului pe 26 septembrie 2024

3 zodii se vindecă de suferințele trecutului pe 26 septembrie 2024

de Andreea Tiron    |    26 Sep 2024   •   00:20
3 zodii se vindecă de suferințele trecutului pe 26 septembrie 2024
Sursa foto: Hepta/Energia vindecătoare a zilei ne ajută să depășim mult mai mult decât am crezut vreodată posibil

Este 26 septembrie, iar hărțile noastre astrologice arată că avem o energie specială care ne înconjoară. Ne uităm la o aliniere de evenimente cosmice, cum ar fi trigonul dintre Mercur și Pluto, Mercur în Balanță, Luna în aliniere cu Uranus și Mercur, Luna în trigon cu Neptun, Luna în opoziție cu Pluto și Luna în Leu.

Energia vindecătoare a zilei ne ajută să depășim mult mai mult decât am crezut vreodată posibil. Ceea ce cândva ne definea viața este acum ceva ce înțelegem că trebuie să lăsăm în urmă, transmite yourtango.com.

Această zi este despre depășirea trecutului și vindecarea noastră, astfel încât să ne știm puternici și capabili să mergem mai departe într-o direcție nouă și pozitivă. 

Trei zodii depășesc trecutul și se vindecă de suferința inimii pe 26 septembrie 2024.

1. Berbec
Știm cu toții că e nevoie de mult efort pentru a depăși trecutul și a ne vindeca de suferințele pe care ni le-a adus, dar am învățat și că uneori aceste lucruri dispar de la sine. Ceea ce vei experimenta fără să-ți dai seama este că suferința ta pare să se fi diminuat.

Se simte de parcă trecutul era ceva ce ai păstrat mult în minte, dar nu mai avea cu adevărat atâta putere, și deși ai ținut ]n suflet toată suferința, acum nu mai simți asta. 

În trecut, credeai că tot ce ai experimentat va rămâne cu tine pentru totdeauna, dar acum pare că nu mai are niciun impact. E ca și cum trecutul și suferința și-ar fi avut momentul lor în istorie, iar acum e doar una dintre poveștile tale, ceva la care te poți referi fără durere.

2. Leu
Când te gândești la trecutul tău, amintirile sunt atât de bogate și poate dramatice încât este greu să nu te referi constant la ceea ce ai făcut atunci. Ești o persoană cu multe experiențe, iar povestea ta face parte din cine ești. Totuși, asta nu înseamnă că nu vine cu suferință sau durere.

Cu ajutorul tuturor tranzitelor menționate mai sus, vei putea observa cum începe să se formeze un decalaj între tine și sutele tale de amintiri. Începi, în sfârșit, să te simți fericit și să apreciezi prezentul; trecutul nu mai are același „strălucire”.

Aceasta te ajută să depășești trecutul, întrucât ziua te face să te bucuri de tot ce ai acum. De ce să sărbătorești durerea când bucuria se petrece chiar acum? 26 septembrie te eliberează de vechile tale moduri de gândire.

3. Scorpion
Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să continui suferința pe care ai trăit-o în ultimii ani. Știi că poți trece peste ea, dar nu știi cum. Pe 26 septembrie, vei vedea că nu trebuie să faci nimic; a fost făcut posibil de un univers iubitor. Ești vindecat.

Și nu ți-ai dat seama pentru că durerea nu mai era în mintea ta. Ce nu vezi, nu te afectează. Este ca și cum într-o zi te trezești și nu te mai gândești la persoana care ți-a făcut rău sau nu mai ești obsedat de a te simți prost despre cum au decurs lucrurile. Pur și simplu nu mai este acolo și asta pentru că, după cum spune zicala ... timpul vindecă toate rănile. Și timpul te prinde din urmă în această zi și îți arată, cu ajutorul numeroaselor sale referințe astrologice, că este timpul să mergi mai departe. 

×