x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 cele mai afectate zodii de eclipsa de Lună Plină

4 cele mai afectate zodii de eclipsa de Lună Plină

de Moira Dună    |    12 Noi 2021   •   14:23
4 cele mai afectate zodii de eclipsa de Lună Plină

Eclipsa de Lună Plină din 19 noiembrie 2021 aduce schimbări importante și neașteptate. Dacă ești născut într-unul dintre zodiile cele mai afectate, vei dori să fii cât mai pregătit pentru orice răsturnare de situație, scrie bustle.com.

În astrologie, lunile pline marchează o perioadă tensionată din punct de vedere emoțional și semnalează că este momentul pentru acțiune. O eclipsă de Lună adaugă combustibil focului, declanșând perturbări în rutina zilnică. Taurul fiind un semn fix care tânjește la stabilitate,  lucrurile se simt stâncoase pe măsură ce se modifică lucrurile.

Așteaptă-te să te simți inconfortabil dar nu te speria. Aceste  schimbări vin să te scoată din zona ta de confort dar acesta nu este un lucru rău sau înfricoșător.

Taur

Așteaptă-te să te confrunți cu schimbări importante în privința identității tale. Ca semn fix, vrei ca lucrurile să rămână exact așa cum le știi. Însă acum toate progresele pe care le-ai făcut merită recunoaștere. Așa că este momentul să sărbătorești!

Leu

Această eclipsă se mută în viața ta publică, lăsându-te expus și vulnerabil. S-ar putea să simți o presiune crescută la locul de muncă sau în viața ta socială pentru a te comporta într-un fel sau a arăta o anumită imagine pentru a-i liniști pe cei din jur. Va fi copleșitor pentru tine deoarece este nevoie să supraperformezi brusc, de teama că acțiunile tale nu vor fi validate. Iar acest lucru te poate epuiza. De data aceasta trebuie să te  bazezi doar pe tine. 

Scorpion

Relațiile sunt în centrul atenției. Conexiunile tale strânse iau întorsături neașteptate sau te regăsești într-o reflectare profundă a nevoilor tale în relații. Ignorarea tiparelor în relații nu va face decât să-ți sporească suferința, așa că înfruntă-le direct. Folosește acest timp asigurându-te că oamenii din jurul tău te pot sprijini cu adevărat.

Vărsător

Te simți mai sentimental în timpul acestei eclipse, în timp ce descoperi revelații din trecutul tău. Faci curățenie la propriu și la figurat. Este timpul să intri într-o nouă fază a vieții. Trebuie să te împaci cu părți din tine și să meditezi asupra părților din trecutul tău care încă îți definesc acțiunile astăzi. 


 

 

 

×
Subiecte în articol: eclipsa de luna