x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 cele mai afectate zodii de Mercur retrograd în Berbec 2024

4 cele mai afectate zodii de Mercur retrograd în Berbec 2024

de Moira Dună    |    01 Apr 2024   •   21:15
4 cele mai afectate zodii de Mercur retrograd în Berbec 2024
Sursa foto: Hepta

Mercur retrograd în Berbec înseamnă să facem doi pași înapoi înainte de a face un pas înainte.

Evenimentul astrologic care îngreunează comunicareae între oameni este din nou aici. Și, de data aceasta, Mercur retrograd se află în zodia Berbec.

Mersul înapoi a planetei războinice are loc între 1-25 aprilie 2024 și înseamnă să facem doi pași înapoi înainte de a face un pas înainte. Asta nu este însă un lucru rău.  La urma urmei, unii sportivi fac asta pentru a crea impuls.

Nu uita: Mercur retrograd devine înfricoșător doar atunci când oamenii merg împotriva curentului său. Deci, dacă rămâi atent și lucrezi cu energiile disponibile, sezonul retrogradării poate duce la unele schimbări fascinante și transformări interioare.

Iată 4 zodii care vor fi cele mai afectate de Mercur retrograd în Berbec:

Capricorn

Dacă acest horoscop nu dovedește că Mercur retrograd nu este deloc rău, nimic nu va fi vreodată. Pentru că exact asta le rezervă Capricornilor în timpul retrogradării lui Mercur în Berbec. Toată munca ta grea din ultimele luni (chiar și ani!) va începe să dea rezultate. De fapt, unii dintre voi veți putea, în sfârșit, să vă uitați la cei care v-au privit cu dispreț și să ridicați o sprânceană sarcastică.

Nu uita: Mercur retrograd nu este o energie mare și îndrăzneață. Își dezvăluie binecuvântările prin căile ascunse și cunoștințe tăcute, și întotdeauna face daruri încet. Așadar, păstrează-ți sărbătorile discrete în această perioadă și profită de victorie pentru a face pași mai mari înainte. O victorie va duce în curând la doi și apoi trei vpași. 

Berbec

Fii foarte atent la gândurile și ideile tale în timpul acestui Mercur retrograd în zodia ta. Cu Nodul Nord și Chiron și în Berbec, amestecul de energii va fi greu de asimilat, sau chiar de înțeles, pentru tine. Dar atâta timp cât îți ții capul drept și rămâi atent, vei putea acționa când trebuie. De asemenea, ești avertizat să rămâi vigilent împotriva gândurilor de auto-sabotare și a vorbirii negative cu sine.

Aceia dintre voi care au prieteni sau cunoștințe toxice în cercurile sociale se vor descurca mai bine ferindu-se de ei sau rupând complet legăturile. De obicei, poți fi suficient de puternic pentru a alunga otrava lor, dar în acest sezon retrograd le va fi mai ușor să te elaboreze și să-ți pună la punct punctele slabe.

Poartă un pandantiv de cristal calmant pe toată durata retrogradării. Poate fi un cuarț clar, ametist, cuarț trandafir sau orice altceva cu care rezonezi. Meditația te va ajuta să rămâi în preznrt și să nu fii târât de negativitate. Dacă poți face toate acestea, Mercur retrograd te va ajuta să devii mai înțelept cu privire la acțiunile și intențiile tale. Va fi asul din colțul tău de care nu știai că ai nevoie.

Rac

Fii pregătit pentru o lună extraordinară pentru că Mercur retrograd în Berbec va debloca ceva cu adevărat puternic în interiorul tău. Nu vei înțelege cum se întâmplă, dar experiențele tale îți vor arăta că magia există cu adevărat și poate curge prin tine. Unii vor experimenta acest lucru sub formă de creativitate și inspirație sporite. Ideile care decurg din tine te vor surprinde chiar si pe tine. Uneori rezultatul te va uimi, aproape ca și cum nu ai fi sigur cum s-a adunat totul în acest fel.

Se va simți ca o situație de „încredere în proces”, dar în adâncul tău vei ști că se întâmplă ceva mai mult. Dacă rămâi inconștient de aceste evenimente, vei avea o lună plăcută și vei ieși din retrogradare cu o mai bună stimă de sine și încredere în abilitățile tale.

Dar dacă încerci să fii atent, poți canaliza această putere acolo unde îți va fi cel mai bine. Indiferent dacă alegi să vindeci oameni, să-ți impulsionezi afacerea, să devii un nume în industria ta, să-ți crești copiii, să lucrezi la un proiect creativ sau altceva depinde în totalitate de tine. Doar asigură-te că tu ești cel care îți scrie destinul și nu altcineva.

Scorpion

Mercur retrograd nu aduce neapărat în minte probleme care afectează lumea în general. Cu toate acestea, pentru Scorpion, această perioadă retrogradă va fi cam atât. Te vei trezi din ce în ce mai preocupat de ceva care afectează o mulțime de oameni simultan, fie că este vorba despre schimbările climatice, o epidemie de sănătate, lipsa adăpostului sau chiar copiii abandonați. 

Încearcă să-ți concentrezi atenția asupra a ceea ce te mișcă la nivel personal, astfel încât să nu pierziprea mult în timp ce încerci să faceți prea multe. De asemenea, te va proteja să nu cazi pradă temerilor de a fi o picătură nesemnificativă în ocean. La urma urmei, natura picăturii contează și modul în care influențează toate celelalte picături din jurul ei.

Pe scurt, acest Mercur retrograd îți va scoate la iveală latura de războinic în căutarea de a face ceva cu adevărat remarcabil și înălțător. Unii dintre voi s-ar putea chiar să transforme acest lucru într-o căutare de-a lungul vieții, deși nu va fi cazul tuturor.

Dacă te simți vreodată copleșit în timp ce încerci acest lucru, stai nemișcat și respiră. Permite-ți să simți emoțiile pentru că puterea ta se  află acolo. Vei ști ce să faci în continuare, notează yourtango.com.

 

 

×
Subiecte în articol: mercur retrograd zodii berbec