x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 cele mai autentice zodii

4 cele mai autentice zodii

de Moira Dună    |    31 Ian 2022   •   17:50
4 cele mai autentice zodii
Sursa foto: Hepta

Amplasarea caselor astrologice dezvăluie multe despre autenticitatea unei persoane, dar ele pot fi calculate doar dacă se cunosc date personale precum ziua de naștere, locul și ora exactă a nașterii. 

De exemplu, prima casă, adică ascendentul, reprezintă felul în care ne comportăm. De asemenea, putem să ne uităm la planeta Mercur ca la o modalitate de a ne defini sinceritatea. Autenticitatea este strâns legată de comunicare, deoarece a fi autentic înseamnă a spune sincer ceea ce gândim sau simțim, scrie bustle.com.

Iată cele mai autentice semne zodiacale:

Berbec

Ești ambițios și ai un exces de zel uneori. Îți place să mergi după ceea ce îți dorești, rămânând în același timp fidel cu tine însuți. Berbecul este semnul guvernat de Marte, planeta motivației, a impulsului, a sexului, a furiei și a războiului. Acest semn de foc permite pasiunilor să-l conducă, așa încât, dacă vrea să facă ceva, atunci va face. Este important pentru tine să fii fidel cuvântului dat. Berbecul este cunoscut pentru că este direct. Nu se deranjează cu nicio frumusețe stilistică și nu îmbracă lucrurile neplăcute pe care doresc să le spună în aparențe înșelătoare. Din acest motiv este considerat nepoliticos. De fapt, Berbecul vrea doar să se asigure că sensul a ceea ce încearcă să spună nu se pierde sub stratul de zahăr pe care unii se așteaptă să îl pună deasupra.

Rac

Ești condus de casa 4, a originilor, așa că îți prețuiești rădăcinile. De asemenea, ești condus de Lună, care guvernează sinele interior. Și pentru că petreci mult timp pentru auto-îmbunătățire, vezi valoarea de a fi autentic și îți îmbrățișezi cu mândrie personalitatea sinceră, ciudațiile și tot ceea ce te reprezintă. Este important să-ți exprimi sentimentele. Datorită naturii emoționale a Racului, acesta nu poate să nu fie sincer în privința sentimentelor. Capacitatea de a-ți realiza pe deplin emoțiile, îți oferă abilitatea de a rămâne aliniat cu valorile tale. Racul este empaticul zodiacului și este întotdeauna receptiv la sentimentele altor oameni. El înțelege cât de mult poate răni dezamăgirea, când descoperi că cineva nu este cine pare să fie sau că cineva te-a mințit sau te-a trădat. Racul poartă răni emoționale profunde și pentru mult timp, așa că nu ar dori niciodată să fie motivul unei dureri similare pentru alții.

Capricorn

Ești sincer cu privire la intențiile tale. Ții tradițiile aproape de inimă, ceea ce te face în egală măsură sentimental și autentic. Alții se pot baza pe tine să fii sincer și să spui adevărul în orice moment, chiar și atunci când este incomod. Pentru că ești condus de Saturn, planeta disciplinei și restricțiilor, ești o persoană rațională și responsabilă. Capricornul vrea să vadă oamenii la care ține transformându-se în cea mai bună versiune a lor. Totuși, este un semn profund emoțional. Odată ce se simte suficient de confortabil cu ceilalți, va fi sincer cu emoțiile lui, dar este nevoie de timp. Ca semn de pământ, ai un program de respectat și a fi necinstit nu este în planul tău. Capricornul este pragmatic, preocupat de funcționarea optimă a lucrurilor. Și a minți sau a fi fals necesită prea multă energie și timp, pe care Capricornul preferă să le dedice pentru atingerea obiectivelor lui. 

Vărsător

Ești renumit pentru că ești un ciudat de bună credință, care prețuiește independența și originalitatea. Fiind singurul semn zodiacal care este guvernat de Uranus, planeta șocului și perturbării, nu-ți este frică să provoci o perturbare. Vărsătorul gândește în concepte, pe care le diseacă în cele mai mici amănunte pentru a le înțelege pe deplin. Deoarece este foarte logic, este aproape nemaiauzit ca un Vărsător să nu acționeze din sinceritate. Dacă ai o idee sau o propunere care pare neconformă cu restul grupului, nu ai nicio problemă să faci lucrurile în felul tău. Vrei să fii fidel cu tine însuți. Rebelilor și revoluționarilor din zodiac puțin le pasă de ceea ce cred alții despre ei. S-ar putea să nu facă tot posibilul să facă pe cineva să nu-l placă, dar nici nu va face contrariul. Vărsătorului îi place să-și exprime individualitatea unică și, prin urmare, nu ar încerca să fie cineva care nu este, deoarece asta îi poate afecta unicitatea.

 

 

×
Subiecte în articol: zodii