x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 cele mai încăpățânate zodii. Nu vor să facă niciun compromis

4 cele mai încăpățânate zodii. Nu vor să facă niciun compromis

de Moira Dună    |    10 Mai 2024   •   13:00
4 cele mai încăpățânate zodii. Nu vor să facă niciun compromis
Sursa foto: Hepta

Patru semne zodiacale nu vor să facă niciun fel de compromis, ceea ce poate însemna multe lucruri, atât bune, cât și rele. Cineva poate refuza să facă compromisuri deoarece are standarde înalte, dar poate refuza și pentru că nu poate admite când greșește.

Unii oameni nu vor face compromisuri pentru că țin la integritatea lor morală. 

Alții sunt orgolioși și nu vor să ajungă la înțelegeri cu alții. Acest lucru duce adesea la probleme în relații și angajarea într-un loc de muncă.

1. Taur
Un semn de Pământ, fix, Taurul poate fi la fel de imobil ca un bolovan uriaș odată ce au luat o hotărâre. Dacă vrie să te implici într-o poveste de dragoste cu el sau ca asociat de afaceri, trebuie să-l convingi înainte de a lua o decizie. Evită să-i arăți dispreț ori să-l insulți. Lingușirea va funcționa atâta timp cât este sinceră deoarece Taurul este foarte priceput în a detecta nesinceritatea. 

2. Rac
Racul este cel mai emoțional semn al zodiacului, așa că dacă vrei să-l convingi nu te deranja cu fapte, logică, foi de calcul, studii științifice. Rracul judecă lucrurile doar după cum simte și are o intuiție incredibil de bună. Dacă inima îi spune că ceva este în regulă, nicio presiune nu îl va îndepărta de acea convingere interioară. Își ascultă inima mai degrabă decât creierul și, odată ce inima le spune ce să facă, nimic nu le schimbă hotărârea. Pe partea negativă a lucrurilor, dacă l-ai insultat sau rănit în vreun fel, oricât de banal ar fi, va păstra ranchiună pentru totdeauna.

3. Capricorn
Capricornul este un semn de Pământ condus de Saturn, ceea ce îl face rezonabil, orientat spre obiective și muncitor. Este opusul Racului, în sensul că a face apel la emoțiile sale este inutil dacă vrei să-l convingi de ceva. Ai putea la fel de bine să vorbiți cu un robot - un robot foarte logic, eficient și practic. Aceasta poate fi uneori o trăsătură negativă. Dar Capricornul este și semn mutabil, ceea ce înseamnă că ascultă și se poate răzgândi. 

4. Leu
Mândrul Leu se bucură de focul nestins al Soarelui, ceea ce îl face încrezător, îndrăzneț, curios și neînfricat. Toate acestea sunt lucruri bune. În sens negativ, Leul poate fi arogant, combativ, înflăcărat și ezită să facă compromisuri. Spre deosebire de Capricorn, Leul este atât de hotărât să fie cea mai deșteaptă persoană din cameră încât are probleme în a recunoaște când greșește, chiar și atunci când este evident pentru el și pentru toți ceilalți. Este deosebit de sensibili la ideea că a eșuat în ceva. Soluția pentru aceasta este să-l bați pe spate și să îi amintiești de nenumăratele sale victorii. Dacă îi poți distrage atenția și îi faci să uite temporar un eșec trecător, ai putea avea o șansă să se înmoaie și să negocieze, potrivit collective.world.

×
Subiecte în articol: zodii incapatanat