x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 cele mai protectoare zodii. Oferă siguranță și ajutor celorlalți

4 cele mai protectoare zodii. Oferă siguranță și ajutor celorlalți

de Moira Dună    |    28 Sep 2021   •   09:56
4 cele mai protectoare zodii. Oferă siguranță și ajutor celorlalți

Astrologia oferă conștientizare cosmică personalității, motivelor și impulsurilor noastre. De exemplu, dacă vrei să știi de ce ești foarte defensiv (hei, Scorpion!), răspunsurile se află probabil undeva în astrograma ta natală, scrie bustle.com.

Semnul tău solar vorbește despre identitatea ta, semnul tău lunar reprezintă sinele tău, iar semnul tău de creștere simbolizează atitudinea ta exterioară și primele impresii. Pentru cele mai protectoare semne zodiacale, înțelegerea diferențelor dintre Soare, Lună și semnele de creștere vă poate spune multe despre motivul pentru care apreciază stabilitatea și de ce faceți orice pentru a o păstra.

Elementele din astrologie sunt, de asemenea, un bun indicator al protecției. Semnele de foc sunt foarte pasionale și țin la lucrurile lor, astfel că nu le plac oamenii sau situațiile care îi amenință. Un alt factor important? Planeta Marte, care reprezintă agresivitatea, îți poate spune dacă ești în mod natural mai mult defensiv. Deci, dacă Marte este în Berbec, Leu și Săgetător, cuvântul „protector” te definește, cu siguranță.

Dacă ai tendința de a deveni teritorial cu bunurile tale sau ești preocupat să-i aperi pe cei dragi, ești unul dintre cele mai protectoare semne. 

Taur

Taurul este unul dintre cele mai protectoare zodiii. Pot fi hedoniste dar, odată ce își înțeleg propriile instincte și tipare, sunt capabile să arate dragoste și protecție celorlalți. Indiferent dacă este vorba de bunuri materiale sau de persoane dragi, vei depune mari eforturi pentru a apăra și a proteja ceea ce ți se cuvine.

Leu

Leul este loial și pasional, ceea ce dovedește de ce ești unul dintre cei mai mari protectori ai zodiacului. Ești vigilent când vine vorba de prieteni și familie și vei sări să-i aperi.  La urma urmei, ești condus de Soare și, în același mod, găseștii un scop în protejarea celorlalț. Leul protejează întotdeauna ceea ce este al lui, dar uneori apărarea sa este și față de el însuși. Cu toate astea, îi protejează în mod sincer și dezinteresat pe cei din jur dar își vor păstra independența. 

Balanță

Ești un protector al păcii. Faci tot ce îți stă în putință pentru a-i proteja pe ceilalți și pentru a menține echilibrul. Există un motiv pentru care Balanța este reprezentată de balanța justiției. Este și semnul dreptății.

Scorpion

Emoțiile tale sunt una dintre cele mai sacre părți ale tale și vei merge până la marginile pământului pentru a-ți proteja inima. Un Scorpion aflat în conflict cu el însuși va fi mai probabil să mintă pentru a se proteja. Este aproape imposibil să cunoști vreodată pe deplin un Scorpion. Acest lucru se datorează faptului că ia în serios vulnerabilitatea și estefoarte selectiv cu priiviire la persoanele pe care le lasă să se apropie de sufletul lui. 

 

 

×
Subiecte în articol: zodii protectoare