x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii primesc un mesaj fantastic din partea Universului pe 9 septembrie 2024

4 zodii primesc un mesaj fantastic din partea Universului pe 9 septembrie 2024

de Andreea Tiron    |    09 Sep 2024   •   09:45
4 zodii primesc un mesaj fantastic din partea Universului pe 9 septembrie 2024
Sursa foto: Hepta/4 zodii primesc un mesaj fantastic din partea Universului pe 9 septembrie 2024

Este 9 septembrie, iar universul are ceva de spus. În harta astrologică a acestei zile, vedem că suntem sub influența Lunii în Săgetător, în trigon cu Neptun.Pentru patru zodii, acest aspect înseamnă vor primi un mesaj fantastic din partea universului.

Luna în Săgetător aduce bucurie și fericire.Neptun ne pregătește mințile pentru ceva nou, sub forma unui mesaj, iar Luna în Săgetător aduce bucurie și fericire. De fiecare dată când Săgetătorul influențează un corp ceresc, ne putem aștepta la optimism și pozitivitate. 

Universul are un mesaj special pentru patru zodii pe 9 septembrie 2024.

Gemeni

Există momente când ești foarte receptiv la puterile universului și alte momente când preferi să nu fii deranjat. Din fericire, această zi nu este una dintre acelea, pentru că te simți pregătit să auzi tot ce trebuie să auzi. Asta se datorează faptului că, sub influența Lunii în Săgetător, în trigon cu Neptun, știi în inima ta că poți face față.

Această influență este excelentă și te pune în starea mentală potrivită pentru schimbare. Nu îți pasă ce înveți, deoarece deja ai decis că trebuie să știi acest lucru. Ești deschis și, astfel, universul îți răspunde.

Toate acestea te ajută să îți recapeți încrederea și credința în tine. Dacă ai avut probleme în acest sens, atunci Luna în Săgetător, în trigon cu Neptun, te va ajuta să îți amintești cât de puternic și minunat ești cu adevărat. E o zi bună pentru tine.

Săgetător

Când primești un mesaj special, unul care pare făcut special pentru tine, vei asculta cu atenție, Săgetătorule. Simți că ai așteptat acest lucru și că orice ți-ar veni în cale, ești pregătit. Știi că va fi ceva bun și exact de asta ai nevoie în viața ta acum: bunătate.

Datorită faptului că lucrezi cu Luna în Săgetător, în trigon cu Neptun, totul este o joacă. Nu doar că ziua va decurge bine pentru tine în atât de multe moduri, dar mesajul special pe care îl primești este unul pe care îl poți pune imediat în practică. Aceasta sugerează că vei primi un fel de „indiciu” sau direcție.

Concentrarea și direcția sunt lucruri cu care te identifici ca Săgetător, iar cu Luna în trigon cu Neptun, te ajută să pui totul cap la cap, la nivel mental. Nu ești confuz de evenimentele zilei; în schimb, le lași să se întâmple și nu te opui lor.

Vărsător

Ceea ce vei experimenta în această zi este un anumit tip de libertate de gândire; ai Luna în Săgetător, în trigon cu Neptun, care face mare parte din muncă, iar mesajul special pe care îl vei primi este că aceasta este viața ta și dacă vrei să gândești, să faci sau să acționezi într-un anume fel...aceasta este doar decizia ta.

Această zi îți aduce un anumit fel de putere. Te simți puțin mai încrezător decât de obicei și folosești această încredere hrănindu-te cu ceea ce crezi că este adevărul, mai degrabă decât cu ceea ce alții vor să asimilezi.

Vei rămâne ferm în convingerile tale și vei face lucrurile în felul tău, indiferent dacă îi deranjezi pe ceilalți. Ești hotărât să rămâi fidel față de tine însuți, iar mesajul zilei susține acest sentiment.

Pești

S-ar putea să simți că aceasta este o zi norocoasă pentru tine, deoarece Luna în Săgetător, în trigon cu Neptun, pare să îți arate calea către ceva de care ai fost curios de mult timp. Aceasta ar putea însemna că, în sfârșit, ți se acordă acces la cunoaștere care a fost întotdeauna acolo pentru tine, dar de care nu ai profitat. Ne uităm la modul în care universul îți arată direcția corectă în ceea ce privește sănătatea ta fizică și mentală. Vei descoperi ceva pe 9 septembrie care îți arată că există căi alternative pentru tine și că îți poți reface sănătatea dacă cauți aceste căi.

Este posibil să fii perfect sănătos, dar universul îți sugerează să faci o „revizie generală”. Este timpul să elimini karma negativă și să lași lumina să pătrundă, iar cu Luna în Săgetător, în trigon cu Neptun, ești pe calea cea bună către pozitivitate și fericire.

×
Subiecte în articol: zodii mesaj univers 9 septembrie 2024