x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii care își vor găsi sufletul pereche mai târziu decât și-au dorit

4 zodii care își vor găsi sufletul pereche mai târziu decât și-au dorit

de Moira Dună    |    09 Apr 2024   •   18:30
4 zodii care își vor găsi sufletul pereche mai târziu decât și-au dorit
Sursa foto: Hepta

S-ar putea să fi avut vise că îți găsești sufletul pereche când erai la liceu sau la facultate, dar nu așa funcționează pentru majoritatea oamenilor. Nu e nimic rău în a-ți găsi partenerul după 30 de ani sau mai mult. Chiar dacă s-ar putea să simți că ai rămas în urmă față de restul lumii, mulți oameni se simt exact la fel.

Iată care sunt cele mai probabile zodii să-și găsească persoana potrivită mai târziu decât au sperat:

Capricorn
Chiar dacă ai visat să trăiești cu acea persoană specială, nu te-ai concentrat pe deplin pe dragoste până în acest moment. La urma urmei, ai atât de multe alte vise și responsabilități mari care ți-au ocupat cea mai mare parte a timpului. Poate că nu ți-ai găsit încă sufletul pereche dar ai realizat atât de multe în alte domenii ale vieții tale. Ar trebui să fii mândru de tine pentru cât de departe ai ajuns. Abilitățile pe care le-ați învățat în alte domenii te vor ajuta cu siguranță în relațiile tale. Odată ce îți găsești persoana potrivită, vei avea instrumentele necesare pentru a o trata corect. Îi vei oferi tot ce merită, și mai mult.

Berbec
Din moment ce ești impulsiv, ai partea ta de relații proaste. Sau cel puțin relații greșite. Dar nu ar trebui să regreti tot timpul pe care l-ai „irosit” cu oamenii nepotriviți pentru că acel timpul a fost de fapt valoros. Te-a învățat ceva despre felul în care vrei să oferi și să primești dragoste în viitor. Te-a învățat cu ce tip de persoană ești interesat să trăiești și cu ce tip de persoană este mai bine să ții distanța. Chiar dacă s-ar putea să simți că dragostea este o provocare și toți ceilalți te-au învins, de fapt nu ești într-o competiție. Nu contează când îți găsești iubirea. Tot ce contează este că ești fericit. Acum, cât ești singur și mai târziu, când vei găsi această persoană.

Fecioară
Ești un semn practic, așa că sperai că vei ajunge la o „viață tradițională” în care ți-ai cunoscut persoana la o vârstă fragedă și ai început să construiești o familie împreună. Dar nu așa s-au întâmplat lucrurile. Au existat o mulțime de întorsături pe care nu le-ai fi putut vedea niciodată venind, așa că nu te poți învinovăți pentru circumstanțele în care te-ai găsit. Tot ce contează este că ai trecut prin acele vremuri grele. Lasă trecutul nefericit și lucrează pentru a construi viitorul frumos pe care îl meriți. S-ar putea să fii singur acum, dar ai o inimă suficient de mare pentru a face loc pentru altcineva când va veni momentul. 

Săgetător
Muncești din greu, așa că ești dispus să depui mult efort pentru relația potrivită. Dar încă nu ai găsit partenerul dorit. Nu ai găsit pe cineva pe care vrei să-l faci fericit – și care este dispus să te facă fericit. Dar nu poți grăbi procesul. Chiar dacă s-ar putea să fii dornic să te stabilești acum, că ești gata să renunți la zilele tale de petrecere, trebuie să ai răbdare. Păstrează-ți speranța că vei găsi pe cineva care să te bucure. Continuă să cauți, notează collective.world.

 

×
Subiecte în articol: zodii suflet pereche