x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 cele mai apropiate zodii de îngerii lor păzitori

5 cele mai apropiate zodii de îngerii lor păzitori

de Moira Dună    |    18 Iun 2024   •   09:15
5 cele mai apropiate zodii de îngerii lor păzitori
Sursa foto: Vitolda Klein - unsplash.com

Îngerii păzitori veghează asupra noastră, ajutându-ne să ne ferim de pericole sau de oamenii toxici.

Iată 5 semne zodiacale care au cea mai puternică legătură cu îngerii lor păzitori:

Săgetător
Soarta, divinitatea, strămoșii și îngerii tăi păzitori au grijă de tine în vremuri tulburi. Ei veghează mereu asupra ta și se asigură că nu cazi cu capul înainte în haos, fără un avertisment. Ascultă-ți intuiția și ascultă-ți instinctele intestinale. Ei te protejează mereu și îți spun tot ce trebuie să știi pentru a reuși.

Balanță
Ești o forță de echilibru în această lume, ceea ce înseamnă că îngerii tăi păzitori și ghizii spirituali îți oferă întotdeauna un strat suplimentar de protecție puternică, astfel încât să poți face bine. Există un motiv pentru care Universul tinde să îți expună rapid motivele oamenilor toxici și să-și arate steagurile roșii. Îngerii tăi păzitori vor să vezi ce este chiar în fața ta și să-ți concentrezi atenția asupra oamenilor buni.

Capricorn
Ești o forță puternică dar uneori trebuie să-ți schimbi strategia, atât în ​​afaceri, cât și în dragoste. Îngerii tăi păzitori sunt aici pentru a-ți trimite șoaptele secrete de a ști ce ai nevoie pentru a face pașii potriviți și iar acțiunile tale se aliniază pentru a-ți manifesta viața așa cum o dorești.

Pești
Ai o conexiune puternică cu tărâmurile din altă lume, ceea ce te face profund conectat la protecția sacră a îngerilor tîi păzitori care te feresc de rău. Ascultă îndrumările lor și conectează-e la ceea ce îți spune vocea interioară.

Taur
Ești cu picioarele bine înfipte în pământ, motiv pentru care îți este atât de ușor să găsești energia îngerilor tăi păzitori oriunde te duci –  în frunzele copacilor, în valurile unui ocean sau în. zâmbetele partenerului tău. Îngerii păzitori te îndeamnă spre oportunitățile potrivite de a manifesta abundența pe care ai fost întotdeauna menit să o materializezi, potrivit collectiveworld.com.

×
Subiecte în articol: zodii inger pazitor