x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 cele mai grijulii zodii

5 cele mai grijulii zodii

de Moira Dună    |    12 Apr 2021   •   14:41
5 cele mai grijulii zodii
Sursa foto: Hepta

Astrologia ne poate oferi o perspectivă cosmică atunci când vine vorba de punctele forte, punctele slabe și viețile noastre, în general. Dar ne ajută să știm care sunt zodiile cele mai grijulii?

Evident, complexitățile personalităților noastre sunt rezultatul a mult mai mult decât o dată de naștere, dar stelele pot reflecta trăsăturile și tendințele noastre. Deși există mulți indicatori astrologici care pot arăta dacă o persoană este compasivă, un semn al acestei caracteristici este locul unde se află Luna la naștere, pentru că aceasta este planeta maternă a creșterii, îngrijirii, siguranței și emoțiilor, scrie bustle.com.

De asemenea, este important să știm că toate semnele zodiacale își pot arăta căldura și grija în moduri diferite. Unii vor să fie lângă prieteni atunci când traversează peroade dificile, în timp alții sunt generoși, făcând diverse servicii sau daruri. Bunătatea se manifestă în mai multe feluri. Fiindcă putem avea parte de mai multă amabilitate de la cei din jurul nostru, este bine să fim recunoscători.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este una dintre cele mai grijulii zodii pentru că este guvernată de Lună, cea mai maternă și emoțională dintre toate planetele. Așa se face că Racul este cel mai afectuos și empatic dintre toate semnele și reușesc să facă oamenii să se simtă în siguranță. Este deosebit de sensibil la sentimentele celorlalți, astfel încât își arată bunătatea conectându-se emoțional la cei din jur.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Fecioara nu este mohorâtă sau îndrăgostită și încearcă să ajute. Este unul dintre cele mai altruiste semne ale zodiacului. Întotdeauna dispusă să facă favoruri, nu doar față de prieteni ori familie, ci și față de străini. Semn condus de Mercur, aceasta este atentă la ce se întâmplă, motiv pentru care reușește să fie eficientă ș să fie de un real folos semenilor ei.

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Cunoscută ca fiind fluture social, le place pacea dar sunt mai mult decât simple gazde. Reprezentat de simbolul cântarului, acest semn aerian este profund angajat în chestiuni de justiție, așa că va face mereu tot posibilul pentru a se asigura că oamenii sunt tratați corect și li se oferă o șansă echitabilă. În mod natural este amabil și înțeleg diferitele puncte de vedere, ceea ce le permite să aducă un sentiment liniștitor de armonie în relațiile interumane.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Deși este cunoscut ca un semn distant și detașat emoțional, le pasă de ceilalți, într-un fel unic. Zodia guvernează grupurile și comunitățile, astfel încât grija și sensibilitatea lor sunt de obicei îndreptate colectivitate, mai degrabă decât unei singure persoane.Este profund devotat umanitarismului și justiției sociale, astfel încât își arată altruismul prin susținerea cauzelor importante.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Este unul dintre cele mai dulci și mai idealiste semne ale zodiacului, iar compasiunea față de ceilalți le vine ușor și natural. Acest semn de apă simte emoțiile profund (propriile lor și ale celorlalți oameni) și vor depune eforturi mari pentru a face legături spirituale sincere și autentice cu ceilalți. Cu toate acestea, acest pește cosmic, sensibil, se poate implica atât de tare încât uită să păstreze limitele necesare pentru a-și proteja energia.

 


 
×
Subiecte în articol: zodii horoscop