x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 cristale care te ajută în carieră

5 cristale care te ajută în carieră

24 Noi 2020   •   15:24
5 cristale care te ajută în carieră

Se știe că unele cristale au efecte asupra stărilor noastre emoționale, dar ne influențează și dragostea, cariera, banii. Ne pot scăpa de anxietate ori depresie, ne ajută să ne concentrăm, să căpătăm încredere ori să visăm, scrie horoscope.com.

Citrin

Este recomandată pentru persoanele care vor să-și schimbe locul de muncă, să fie promovate ori să câștige mai bine. Este o piatră de creștere, de manifestare și abundență. Te ajută să-ți găsești domeniul potrivit de activitate și să-ți valorifici talentele. 

Aventurina

Cunoscută pentru superba sa nuanță verde, aventurina este o altă piatră de manifestare. Dacă situația ta actuală la serviciu nu este bună ori te îndoiești de capacitățile tale, poartă aventurina. Ea funcționează mai ales din punct de vedere emoțional și te face mai optimist, dar și realist. Este o piatră vindecătoare și foarte blândă. Îți dă echilibru. Întrucât este conectată la plexul solar, ea te face să ai mai multă încredere în tine.  Te ajută la birou pentru că menține un spațiu energetic pozitiv și ține departe tiparele de gândire negative.

Pirita

Cunoscută și sub denumirea de „aurul prostului”, această piatră ultra sclipitoare este perfectă pentru acele vremuri în care dorești să-ți păstrezi mintea limpede și ochii pe premiu. Îți oferă claritate și optimism. Îți va da senzația că poți face orice. Cu toate astea, este recomanat să o păstrezi în casă, nu să-l porți. 

Jad

Vrei să-ți crești veniturile ? Jadul este norocos. Îți oferă siguranță financiară. Este conectat la chakra inimii, ceea ce înseamnă că te va ajuta să îți valorifici întregul potențial. Jadul îți va aminti de lucrurile bune din viața ta. 

Cordierit (Iolit)

Vrei să fii creativ ? Ia această piatră conectată la cele 7 legi ale atracției. Te ajută să-ți atingi potențialul de imaginație, idei, viziune.  Este bună pentru persoanele care lucrează în domeniul artei sau al mass-mediei. Iolitul este, de asemenea, conectat la al treilea ochi. Vei avea idei pe care le vei pune în practică. Îți crește intuiția, poți trimite un mesaj universului despre lucrurile pe care le vrei pentru că te ajută să le obții. Te va ajuta să-ți setezi dorințele și să găsești calea pentru a câștiga bani. 

 

×