x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 6 cele mai nebune zodii

6 cele mai nebune zodii

01 Sep 2020   •   13:29
6 cele mai nebune zodii
Sursa foto: pixabay.com

Ai o viață minunată până când apare cineva care îți întoarce lumea cu susul în jos, distrugând tot ce ai construit.  Persoanele din aceste semne pur și simplu nu se pot abține să nu creeze un adevărat haos în jurul lor, iar pe tine te vor face să simți că o iei razna, scrie yourtango.com

Cele mai nebunești zodii sunt Berbecul, Racul, Leul Balanța, Vărsătorul și Peștii. Comportamentul lor nu este de genul „Sunt atât de drăguț !” Vorbim despre egomaniaci. Indiferent că fac lucrurile în mod intenționat sau pur și simplu nu se pot opune, ele strică lucrurile. Unii se nasc astfel, iar alții doar își dezvoltă obiceiurile proaste. Dar adevărul este că nebunia nu este distractivă, iar acest lucru nu se referă la boli mintale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Există diferite tipuri de nebuni, dar dacă există unul de evitat, acesta este Berbecul. Berbecul este cel mai rău pentru a te înnebuni. Nu se lasă, mai ales dacă nu ești de acord cu el. Amintește-ți mereu acest lucru - Dacă vrei să îți păstrezi sănătatea, fii de acord cu un Berbec.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

De la Rac te aștepți la bunătate și căldură. Dar el te va exaspera nu doar pentru faptul că este nestatornic și neglijent. Te va afecta serios trădarea lui, pentru că este un înșelător profesionist. Niciun semn nu este la fel de capabil să-și înjunghie un prieten pe la spate, precum minunatul Rac.

Leu (23 iulie - 22 august)

Nimeni de pe pământ nu te va speria atât de tare ca Leul și asta pentru că sunt prea dornici să le fie bine. Ei te învârtesc și te zăpăcești până mori, indiferent din ce cauză. Leul este ca un Doberman care îți roade mintea până nu mai poți gândi. Asta dacă stai prea mult în preajma lui. 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Garantat Balanța te va face să-ți scoți singur ochii, atât este de plină de ea. Ea minte pentru a salva aparențele, până când acestea devin un mod de viață. Nu-și asumă responsabilitatea pentru pagubele pe care le fac. Într-un final, ceilalți se vor prinde că sub masca de om drăguț se ascunde un mincinos. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este obositor până la nebunie, iar nebunia lor este susținută doar de capacitatea lor de a te enerva. Aștepți toată viața să te poți baza pe el, dar în timp ce tu aștepți, el va uita că ești acolo. În timp ce tu ai răbdare să-i treacă gărgăunii din cap, el te va ignora. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt maeștri manipulator și nu au nicio ezitare în a-ți pune la încercare emoțiile. Apoi, după ce ai fost eviscerat și abandonat, vei constata că ai nevoie de ajutor. De parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, Peștele vine apoi și îți întinde o mână de ajutor. Acceptați oferta lui și veți semna un contract pentru și mai multă nebunie. 

 

 

×
Subiecte în articol: zodii horoscop cele mai nebune zodii