x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Astrolog: Luna Neagră şi Mercur retrograd ascut lupta politică. Ce se întâmplă cu Ponta şi Iohannis

Astrolog: Luna Neagră şi Mercur retrograd ascut lupta politică. Ce se întâmplă cu Ponta şi Iohannis

09 Iun 2015   •   13:52
Astrolog: Luna Neagră şi Mercur retrograd ascut lupta politică. Ce se întâmplă cu Ponta şi Iohannis

Războiul de pe scena politică se va "ascuţi" în perioada următoare, date fiind aspectele astrale care nu îi favorizează nici pe preşedintele Klaus Iohannis, născut în zodia Gemeni, nici pe Victor Ponta, aflat sub semnul Fecioarei. Astrologul Mariana Cojocaru a analizat conjunctura astrală şi a explicat că nu este o perioadă propice pentru schimbări de macaz la nivel politic, subliniind că tensiunile ar putea dura până în luna septembrie.

Astrologul Mariana Cojocaru a analizat "războiul" de pe scena politica românească din perspectivă astrală şi a subliniat că nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis nu vor avea o perioadă următoare favorabilă.

Citeşte şi: HOROSCOP: Când vei face bani, în funcţie de zodie, în a doua jumătate a lui 2015


"Relatia domnului Iohannis cu a domnului Ponta se inscrie intr-un cadru războinic, dar daca privim compatibilitatea zodiacala intre zodia Gemenilor, a preşedintelui, si a Fecioarei, a premierului, as spune ca este o compatibilitate profesionala obligatorie. Domnul Ponta, pentru ca este Fecioara, la ora aceasta are Luna Neagra in zodia Fecioarei, iar Luna Neagra este considerata un malefic. Acum este si Mercur retrograd, Mercur, care este patronul Fecioarelor, dar şi al Gemenilor. La Fecioara este pe mijlocul cerului, acolo unde este pozitia sociala, la Gemeni este in zona de personalitate, de avant, de tenacitate, de orientare. Deci nu avantajeaza nici pe unul, nici pe celalalt", a explicat Mariana Cojocaru.

Citeşte mai mult pe ROMANIATV.NET
 

×