x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Atracția zodiilor. Ce semne formează un cuplu de vis și care se resping

Atracția zodiilor. Ce semne formează un cuplu de vis și care se resping

de Moira Dună    |    14 Apr 2021   •   11:29
Atracția zodiilor. Ce semne formează un cuplu de vis și care se resping
Sursa foto: pixabay.com

Când vine vorba de dragoste, unele zodii sunt atrase în mod natural una de cealaltă, fără să știe de ce. De exemplu, există un magnetism între Capricorn și Rac, chiar dacă se află în opoziție. Când vine vorba de astrologie, există trei semne care se simt atrase de tine, scrie bustle.com.

Desigur, există mulți factori care trebuie luați în calcul. Semnele care au același element sunt cele mai atrase unul de celălalt, deoarece au concepții comune despre viață. 

Semnele de Foc își urmează creativitatea, sunt pasionale, puternice și ambițioase, cele de Aer sunt preocupate de relațiile sociale și comunicare, pentru semnele de Apă contează intuiția, sunt sensibile și emoționale, iar zodiile de Pământ acordă importanță lucrurilor materiale, sunt lente și practice.

Însă, uneori, unele se îndreaptă exact spre contrariul lor deoarece văd ce le lipsește și experimentează acele calități cu un alt semn. Astfel că o persoană născută în zodia Racului poate să se îndrăgostească de spiritul aventuros al Săgetătorului pentru că îl scoate din zona lui de confort. 

Iată cele trei semne care vor fi cel mai probabil atrase de tine, în funcție de zodia în care te-ai născut.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie): Racul, Balanța și Săgetătorul se simt cel mai atrase de Berbec 

Racul vrea să fie protejat, așa că simt atracție față de acest semn puternic. Totodată, Berbecul îl scoate din carapacea lui și îl încurajează să încerce lucruri noi.

Balanța echilibrează Berbecul. Se țin sub control unul pe celălalt. Balanței îii place că Berbecul poate vedea ambele părți ale unei situații. 

Săgetătorulului îi place Berbecul, fiind amândoi semne de foc. Sunt independenți și se distrează mult împreună.

2. Taur (20 aprilie - 20 mai): Leul, Balanța și Capricornul se simt atrase de Taur

Leilor le place să-i răsfețe pe cei dragi, iar Taurii sunt iubitori de confort. Cele două semne pot fi fericite împreună și vor avea o relație sigură și loială. 

Balanța și Taurul sunt dominate de Venus, planeta iubirii, ceea ce înseamnă că ele apreciază frumusețea, delicatețea, lucrurile fine. Se vor distra bine împreună. 

Capricornul este semn de pământ, la fel cu Taurul, astfel încât se vor sprijini unul pe celălalt. Capricornul vrea o viață stabilă, iar Taurul este primul care o apreciază.

3. Gemeni (21 mai - 20 iunie): Leul, Fecioara și Săgetătorul se simt atrase de Gemeni

Semn care iubește socializarea, Leul se potrivește cu Gemenii. Acestei perechi îi place drama și poate crea o relație tumultoasă, care nu durează întotdeauna, dar atracția între ei este intensă. 

Fecioara și Gemenii sunt dominate de Mercur, planeta inteligenței și comunicării. Fecioarei îi place cum gândește și vorbeșe un Geamăn, care este capabil să susțină o conversație interesantă. Așa încât, cei doi vor discuta până târzu în noapte, ceea ce îi va face să se îndrăgostească repede.

Săgetătorul se află în opoziție cu Gemenii dar ambele semne sunt atrase de aventură. Organizează călătorii care vor face istorie.

4. Rac (21 iunie - 22 iulie): Scorpionul, Capricornul și Peștii se simt atrase de Rac

Scorpionul vrea încredere și siguranță într-o relație, iar Racul este exact ceea ce îi trebuie. Când se întâlnesc cei doi, se va declanșa un val de emoții și sentimente. 

Deși Capricornul este exact opusul Racului, el vede în acesta exact ce îi lipsește. Racul îl ajută să ia legătura cu sufletul lui, lucru benefic întrucât Capricornul are capul plin de bani și afaceri. 

Cele două semne de apă, Pești și Rac, se vor lega rapid unul de altul prin emoții, sentimente, intuiții.

5. Leu (23 iulie - 22 august): Balanța, Scorpionul, Pești se simt atrase de Leu

Balanța vrea un partener simpatic, iar Leul strălucește cu adevărat. Amândouă semnele vor să-și facă surprize frumoase, cum ar fi cinele romantice și nopțile înflăcărate. 

Scorpionul este profund atașat de Leu, deoarece îi place să fie alături de cineva care dorește să se angajeze într-o relație stabilă. Leul îi acordă rapid tot timpul și atenția de care are nevoie.

Și apoi există Peștii, care satisfac latura artistică a Leului, pentru că amândouă sunt semne creative. Acest semn gânditor este fericit să-l lase pe Leu în lumina reflectoarelor, ceea ce face din cei doi o pereche grozavă.

6. Fecioară (23 august - 22 septembrie): Taur, Capricorn, Pești se simt atrase de Fecioară

Ca semne de pământ, Taurul este în mod natural atras de Fecioară. Amândouă se raportează la lumea materială, ceea ce înseamnă că se leagă rapid și trăiesc o viață confortabilă.

Tot zodie de pământ, Capricornul iubește capacitatea Fecioarei de a crea un sentiment de siguranță și organizare.

Și Peștii se pot îndrăgosti de Fecioară, deoarece se află pe laturile opuse ale hărții astrologice, creând astfel o atracție magnetică între aceste semne. Puternicul sensul al realității Fecioarei va aduce Peștii eterici pe pământ, într-un mod pe care îl apreciază cu adevărat.

7. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie): Taurul, Racul și Vărsătorul se simt atrase de Rac

Racul este foarte grijuliu, iar Balanța iubește să fie răsfățată. Ambele semne sunt foarte schimbătoare, așa că, într-un mod ciudat, își înțeleg reciproc schimbările de dispoziție. Atracția dintre ei va fi intensă chiar de la început.

Taurul și Racul își doresc să petreacă zile romantice împreună, bucurându-se pur și simplu de compania celuilalt.

Apoi, Vărsătorul se simte este atras de Balanță pentru aprecierea secretă a tuturor lucrurilor avangardiste. Balanța este atrasă de modă, artă și muzică, iar Vărsătorul este mereu la curent cu cele mai noi tehnologii. Așa că Vărsătorul își împărtășește obsesiile Balanței, care se entuziasmează la ideile acestuia.

8. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Taurul, Racul și Peștii se simt atrase de Scorpion

Ca semn care preferă să nu clatine barca, Racul admiră capacitatea Scorpionului de a confrunta și de a depăși energiile mai întunecate ale vieții, pe care el preferă să le evite. În momentul în care îl vor vedea că se descurcă într-o situație dificilă, Racul va fi definitiv fascinat de Scorpion.

Taurul se află în opoziție cu Scorpionul, așa că îl va găsi atractiv. La rândul său, Taurul vrea stabilitate în viață, dar va aprecia curajul neînfricat al Scorpionului de a călători pe valuri de emoții, câștiguri și pierderi. 

Și Peștii apreciază această latură a Scorpionului, precum și misterul lor. Cele două semne mistice, se vor înțelege cu adevărat, vor purta discuții profunde, iar atracția fizică va fi puternică.

9. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) Gemenii, Vărsătorul și Peștii se simt atrase de Săgetător

Gemenii sunt gata oricând să-și facă bagajele și să plece într-o călătorie, motiv pentru care vor fi pe placul Săgetătorului.

Vărsătorul este la fel. Independent, el va aprecia diplomația și inteligența Gemenilor. 

În ceea ce-i privește pe Pești, ei sunt atrași de Săgetător pentru capacitatea lor de a purta discuții filozofice despre lume și viață. Și Peștii iubesc libertatea și, de multe ori, li se pare răcoritor să fie cu cineva care disprețuiește rutina la fel de mult ca și ei.

10. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Taurul, Racul și Fecioara sunt atrase de Capricorn

Taurul este atras de Capricorn chiar de la început. Și dacă ajung împreună, cei doi pot face un cuplu cu adevărat grozav. Problemele materiale ale relației cad în sarcina Capricornului, în timp ce senzualitatea relației cade în responsabilitatea Taurului.

Racul face totul pentru a menține stabilitatea și vibrează bine cu dorința puternică a Capricornului de a atinge obiective mari și de a crea o bază solidă pentru viața lor. Cei doi își vor da seama rapid că vor aceleași lucruri și vor începe să se îndrăgostească unul de celălalt.

Și apoi este Fecioara, care este atrasă de Capricorn și îl organizează eficient pe acesta. Amândouă semnele vor lucruri previzibile.

11. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Gemenii, Leul și Scorpionul  sunt atrase de Vărsător

Gemenii și Vărsătorul sunt semne de aer și le plac relațiile sociale.  Vărsătorul lucrează întotdeauna pentru a crea o societate mai bună, pe care Gemenii o admiră cu adevărat și vor încerca să-i susțină cât pot.

Ca un semn care atrage atenția, Leul s-ar putea să se îndrăgostească de Vărsător dar nu din motivul pentru care ați putea crede. Prin Vărsător, Leul află că pot avea un rol important în construirea unei societăți mai bune. Astfel, Leul caută Vărsătorul pentru a se echilibra.

Și Scorpionul este atras de Vărsător, dar pentru latura lui nonconformistă. Scorpionul vrea să descopere Vărsătorul. El găsește misterul destul de atractiv, în timp ce Vărsătorul se bucură să fie piesa lipsă a puzzle-ului.

12. Pești (19 februarie - 20 martie): Leul, Fecioara, Peștii se simt atrase de Pești

Leului î place arta și se va simți inspirat de Peștii creativi, care ar putea deveni chiar muzele acestei zodii de foc pentru un viitor proiect.

Fecioara este la polul opus, așa ca cele două semne se echilibrează reciproc. Peștii o ajută să învețe să mai renunțe din când în când la control și să urmeze fluxul vieții. 

Scorpionul și Peștii sunt mister și magie. Aceste două zodii se telepatizează reciproc și știu exact ce să facă pentru a-i face pe plac celuilalt. Chimia dintre cei doi este reală, se susțin rerciproc, se simt confortabil împreună, se distrează grozav și au conversații extraordinare.

×
Subiecte în articol: zodii atractie horoscop