x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Ce se spune rău despre tine, în funcție de zodie. Care este adevărul?

Ce se spune rău despre tine, în funcție de zodie. Care este adevărul?

05 Iun 2018   •   16:14
Ce se spune rău despre tine, în funcție de zodie. Care este adevărul?

Când luăm în considerare personalitatea umană, ne întrebăm dacă aceasta este cauza principală a motivului pentru care oamenii se comportă așa cum fac ei și de ce reacționează la situații diferit.

Există 12 semne zodiacale și fiecare semn are propriile sale puncte forte și puncte slabe, propriile trăsături specifice, dorințele și atitudinea față de viață și de oameni.

Astrologia ne poate da o idee asupra caracteristicilor, preferințelor, defectelor și temerilor fundamentale ale unei persoane.

Fiecare semne zodiacal aparține unuia dintre cele patru elemente - aer, foc, apă și pământ. Aceste elemente reprezintă un tip esențial de energie care acționează în fiecare dintre noi.

Aceste patru elemente ajută la descrierea tipurilor de personalitate unice asociate semnelor astrologice. Cele patru elemente zodiac au o influență profundă asupra trăsăturilor de bază, emoțiilor, comportamentului și gândirii de bază. (PM)

Fiecare zodie are cate o eticheta, iar lumea se ghideaza dupa acel aspect general, fara sa ia in calcul personalitatea nativului respectiv. De exemplu, despre Raci se spune ca sunt “epave emotionale”, iar despre Sagetatori ca sunt “egoisti”. Dar oare asa sa fie? Sau e vorba numai de stereotipuri?

Iata ce se spune rau despre zodia ta si care este adevarul din spatele acestei neintelegeri.

Berbec

Stereotip: Incapatanare

Adevar: Berbecii sunt perseverenti si spun ce gandesc cu sinceritate. Dar acest lucru nu ar trebui sa fie considerat ceva enervant sau nepoliticos.

Tu faci tot ce poti pentru cei dragi tie, esti cu picioarele pe pamant si esti, in general, o persoana buna.

Taur

..............

Vezi mai departe ZODIACUL CLEVETIRILOR DESPRE TINE

×