x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cea mai atractivă caracteristică fizică a fiecărei zodii

Cea mai atractivă caracteristică fizică a fiecărei zodii

de Moira Dună    |    16 Mar 2024   •   07:40
Cea mai atractivă caracteristică fizică a fiecărei zodii
Sursa foto: Hepta

Nesiguranța este ceva cu care se confruntă toată lumea. În unele zile ești fericit cu cine ești, iar în alte zile îți dorești să te simți bine cu propriul tău corp.

Din păcate, nesiguranța este o problemă, indiferent dacă cineva o arată sau nu.

Fiecare zodie are o trăsătură corporală atractivă care este definită de prima casă a hărții natale. Acesta este un domeniu în care te poți simți cel mai încrezător, deoarece are legătură cu scopul și calea vieții tale. Este ceea ce ești proiectat să fii și să faci!

A-ți cunoaște cel mai bun atu despre corpul tău , te-ar putea face mai încrezător. Nu numai că trăsăturile corpului tău îți spun cât de grozav arăți, dar îți vorbește și puțin despre tine.

Iată mai atractivă caracteristică fizică a fiecărui semn zodiacal:

Berbec 
Una dintre cele mai uimitoare trăsături ale corpului tău sunt sprâncenele.

Desigur, știi deja că totul despre tine este grozav, dar sprâncenele tale ies cel mai mult în evidență și te  ajută să îți arăti ferocitatea sau inocența.

Taur 
Buzele sunt una dintre cele mai uimitoare trăsături ale corpului tău.

Îți place să atingi și să fii atins, așa că una dintre cele mai sensibile părți ale corpului tău este cea mai bună. A fi capabil să deții titlul pentru cele mai senzuale buze este extraordinar.

Gemeni 
Cea mai bună trăsătură a ta este tenul. Comportamentul tău asemănător soarelui și natura curioasă te fac să arăți și să te simți tânăr - și se vede.

Obrajii tăi rămân roz și limpezi atâta timp cât păstrezi acea vitalitate tinerească.

Rac 
Stomacul este cea mai bună caracteristică a corpului tău.

În stomacul tău se află intuiția și dorința ta de a fi plin de compasiune pentru ceilalți, așa că trebuie să fie în formă. Fluturii din stomac te ajută să-ți menții vie sensibilitatea și capacitatea de a iubi.

Leu 
Părul tău este ceea ce definește cea mai bună caracteristică a corpului tău.

Ce modalitate mai bună de a-ți arăta regalitatea decât cu un păr puternic și plin de viață? Ori de câte ori intri într-o cameră, atragi atenția, iar părul tău îi ajută pe oameni să-și întoarcă capul spre tine, înainte de a îmbrățișa pe deplin prezența minunată care tocmai a pășit în cameră.

Fecioară 
Cea mai bună trăsătură a ta este pielea.

Știi deja acest lucru pentru că lucrezi din greu pentru a-ți menține pielea curată cu rutina ta de noapte. Stilurile metodice de îngrijire nu se manifestă doar în munca ta, ci și prin pielea ta curată și netedă!

Balanță 
Cea mai bună caracteristică a ta este posteriorul

A avea un posterior frumos arată cât de blând și amabil ești cu adevărat. Dorința ta de armonie între tine și ceilalți este importantă pentru tine. Dacă toată lumea ar putea fi la fel de fermecătoare și prietenoasă ca tine!

Scorpion 
Zona ta erogenă este cea mai bună caracteristică a ta.

Știi puterea pe care o deții și știi cum să o folosești. Caracteristica ta exclusivă este reținută numai pentru cei care merită cu adevărat.

Săgetător 
Spatele tău este cea mai bună trăsătură fizică.

Să porți rochii fără spate sau să te antrenezi într-un maiou este cel mai bun mod de a te arăta și de a-i face pe oameni să se îndrăgostească de tine. Spatele îți oferă puterea de a merge cu mașina timp de 8 ore până la orice loc nou te-ai hotărât să ajungi.

Capricorn 
Cea mai bună trăsătură a ta sunt picioarele

Ori de câte ori porți o rochie și niște tocuri, picioarele tale strălucesc, făcând ținuta să arate de 100 de ori mai bine. Fie că mergi la o petrecere sau doar mergi la muncă, picioarele tale ajută la întărirea acelei imagini simple pe care o reprezinți.

Vărsător
Tălpile tale sunt cea mai bună caracteristică a ta.

Alergarea spre libertate și progres este lucrul tău preferat de făcut și nu numai că tălpile tale sunt frumoase în mod natural, dar au fost făcute pentru a te ajuta să mergi liber pe pământ.

Picioarele tale nu arată asta, dar ai parcurs kilometri în capul tău, gândindu-te la noi modalități de a îmbunătăți lumea și pe tine însuți.

Pești 
Ochii tăi sunt cea mai bună trăsătură fizică pe care o ai.

Ochii tăi privesc prin apărarea celorlalți, astfel încât să vezi mai adânc decât exteriorul lor. Tu ești artistul care poate vedea arta în durerea altora. Cu ochii tăi, ești mai bine echipat să iubești un suflet rănit decât oricine altcineva, potrivit yourtango.com.

 

×
Subiecte în articol: zodii atractie