x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cea mai norocoasă zi a fiecărei zodii, în perioada 1 - 30 iunie 2024

Cea mai norocoasă zi a fiecărei zodii, în perioada 1 - 30 iunie 2024

de Moira Dună    |    30 Mai 2024   •   18:30
Cea mai norocoasă zi a fiecărei zodii, în perioada 1 - 30 iunie 2024
Sursa foto: Hepta

Norocul se găsește în posibilitățile divine care te înconjoară. Nu lipsesc oportunitățile frumoase și norocoase în luna iunie 2024 deoarece Jupiter, planeta norocului, se află în Gemeni. Marele benefic extinde energia acestui semn și te ajută să găsești drumul spre realizarea visurilor tale.

Cu Pluto și Jupiter în semne de aer, o energie diferită pătrunde în viața ta: speranță, curaj și capacitatea de a profita de oportunitățile pe care ți le oferă Universul. Este timpul să renunți la greutatea energiei pământului și să realizezi că viața pe care ai așteptat-o ​​este gata să se realizeze.

Gemenii au capacitatea de a crea o viață de care te poți bucura dar și să te simți încrezător că mergi în realizarea scopului sufletului tău. Acționează cu discernământ asupra alegerilor tale și realizează că norocul pe care l-ai așteptat în 2024 vine, în sfârșit.

O parte importantă a utilizării energiei Gemenilor în avantajul tău este să recunoști că meriti să ai totul. Aceasta înseamnă că nu trebuie să sacrifici succesul în carieră pentru dragoste sau dragostea pentru abundență financiară. Îți poți crea cu adevărat o viață care să se alinieze cu cele mai profunde vise ale tale, dar trebuie să crezi în norocul noilor posibilități și să te lași mișcat de vânturile destinului.

Berbec
Cea mai norocoasă zi: vineri, 21 iunie

Reflectează la ceea ce s-a întâmplat în cariera sau în traseul educațional, în jurul datei de 11 ianuarie, cu Luna Nouă în Capricorn, deoarece un aspect important al recunoașterii și succesului va veni cu Luna Plină a Capricornului, vineri, 21 iunie. Capricornul îți guvernează sectorul de carieră, inclusiv educația și premiile. În această parte a vieții tale, ești îndemnat să construiești fundația succesului pe care ți-l dorești, refuzând să renunți la ceea ce știi că este destinat pentru tine.

Iunie va avea o importanță puternică pe comunicarea cu Luna Nouă Gemeni, în ziua de 6 iunie, ceea ce ar trebui să te ajute să pui bazele a ceea ce vrei să realizezi în continuare în viața profesională. Deși mai este ceva de făcut, există și promisiunea unei sporiri a finanțelor tale, mai ales că Marte se mută în Taur, pe 9 iunie. Atât de mult noroc te înconjoară în iunie! Singura ta sarcină este să îmbrățișezi încrederea de a avea încredere.

Taur
Cea mai norocoasă zi: vineri, 21 iunie

Cel mai mare noroc și abundența ta nu se găsesc niciodată în ceea ce este confortabil decât prin acceptarea riscului și aventurarea în necunoscut. Iunie 2024 te ghidează să te concentrezi pe lansarea într-un nou capitol, în care știi că poți găsi siguranță chiar și în cele mai profunde schimbări ale vieții, asigurându-te că vei profita întotdeauna de oportunitățile divine care sunt menite să te ajute să-ți lărgești orizonturile.

Fii în căutarea unei oportunitati de a călători, de a te întoarce la școală sau pentru un seminar de astrologie, cu Luna Plină în Capricorn, vineri, 21 iunie. Îți vei dori un sens mai profund în viața ta, dar ascultând ceea ce te cheamă. , există, de asemenea, un sprijin dedicat din partea Universului, care te ajută să generezi o bogăție mai mare, în special cu Jupiter în Gemeni, pentru anul următor. Ai încredere în oportunitățile noi și amintește-ți că visele nu se realizează doar dacă nimic nu se va schimba vreodată.

Gemeni
Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 29 iunie

Regulile energetice ale Peștilor asupra sectorului tău de carieră sugerează că trebuie să simți o legătură profundă și un scop în orice activitate pe care o faci. Deși acest lucru îți afectează calea profesională, te ajută și să te ghidezi pe calea universitară, pe măsură ce te apleci spre ceea ce îți va aduce succesul și sensul pe care ți le dorești de la munca dta. Viața profesională este un domeniu de mare atenție, de când Saturn s-a mutat în Pești, în 2023, dar acum, sâmbătă, 29 iunie, Saturn se află retrograd în Pești, creând oportunități de creștere.

Saturn retrograd în Pești cheamă călătoria ta spre interior pentru a vedea unde vrei să te dezvolți dacă crezi sincer că nu poți eșua. Acesta este un moment pentru a lucra la planuri de afaceri, înscrieri la facultate și orice te pregătește pentru succesul ulterior - mai ales dacă simți că ești cu adevărat chemat să urmezi o anumită cale. Poți realiza orice îți dorești ascultându-te pe tine însuți și planificând pragmatic succesul.

Rac

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 29 iunie

Există o mare concentrare pe carieră în viața ta în acest an. Fie că te întorci la școală sau la muncă, trebuie să te asiguri că lucrezi activ pentru a-ți îndeplini visele. O parte importantă a acestei schimbări este efectul pe care Saturn în Pești îl creează în viața ta deoarece te încurajează să devii mai serios cu privire la ceea ce vrei să o trăiești.

Sâmbătă, 29 iunie, Saturn va fi retrograd în Pești, evidențiind sectorul tău de noroc și abundență. Acesta este un moment important pentru a reflecta dacă crezi sincer în tine și ești dispus să-ți asumi riscuri sau dacă i-ai lăsat pe alții să dicteze. Îmbrățișează-ți puterea asupra destinului tău și amintește-ți că ești menit să obții succesul; trebuie să fii sigur că ești deschis la toate oportunitățile pe care Universul ți le trimite.

Leu
Cea mai norocoasă zi: duminică, 9 iunie

Când Universul te bate pe umăr și îți spune că este timpul să acționezi, nu începi să te îndoiești dacă este momentul potrivit sau nu. Ai încredere în energia care sosește în iunie 2024, mai ales când Marte se va muta în Taur, duminică, 9 iunie, conducătorul sectorului tău profesional, deoarece vei opera cu toată puterea Universului în spatele tău.

Marte este planeta acțiunii și a ambiției; în Taur, ea te ajută să-ți redirecționezi această energie către cariera ta pentru a face schimbări pozitive, a obține o promovare sau a începe să ceri ceea ce știi că meriți. Cu atâta energie în Gemeni, trebuie să îți amintești că este în regulă să ceri ajutor pentru a-ți atinge obiectivele, deoarece se pare că succesul pe care îl vei obține va fi prin relațiile pe care le formezi cu ceilalți. Fii fixat pe obiectivele tale, dar flexibil în modul în care acestea se realizează.

Fecioară
Cea mai norocoasă zi: duminică, 9 iunie

Energia Taurului îți guvernează casa norocului, care poartă teme de călătorie, spiritualitate, abundență și educație. Cu Taurul în acest domeniu al vieții tale, este important să-ți faci timp pentru a construi ceea ce îți dorești, și să te asiguri că faci asta concentrându-te pe stabilitate și pe obiectivele tale pe termen lung. Având în vedere că energia Taurului se află în luna mai 2024, mai ales când Jupiter și-a încheiat șederea prelungită de un an în acest semn de pământ, acum vei fi îndrumat să iei măsuri pentru tot ceea ce te-ai pregătit.

Duminică, 9 iunie, Marte intră în Taur, creând un val puternic de motivație pentru a lua măsuri în tot ceea ce ai planificat recent. Indiferent ce înseamnă asta pentru tine, este important să ai încredere că ești gata să faci următorul pas, mai ales că poți fi predispus să te gândești prea mult că planurile tale nu sunt încă perfecte. Acum singurul lucru care mai rămâne de făcut este un singur pas care poate schimba totul, știind în inima ta că va duce la viața abundentă pe care ți-o dorești.

Balanță
Cea mai norocoasă zi: joi, 6 iunie

Luna Nouă în Gemeni are loc joi, 6 iunie, creând un stellium puternic în Gemeni pe care să îl folosești în avantajul tău. Cu acest stellium, Luna Nouă, Soarele, Mercur, Venus și Jupiter vor fi toate în Gemeni, ceea ce înseamnă că ești pe cale să începi unul dintre cei mai emoționanți și norocoși ani din viața ta.

Energia Gemenilor domnește asupra temelor de noroc și abundență în viața ta, care adesea aduce posibilități de călătorie, muncă la distanță sau dragoste la distanță. Călătorind cu această energie, înseamnă și noi oportunități de a crește și de a deveni persoana care trebuie să fii. Renunță la orice lucru care te ține pe loc și pregătește-te să primești noile începuturi care îți vor transforma viața într-o capodoperă.

Scorpion
Cea mai norocoasă zi: joi, 20 iunie

Racul este o zodie care te ajută să aduci norocul în viața ta, deoarece ți se amintește că îți poți asuma orice risc sau oportunitate, sau poți profita de o aventură, deoarece ai creat mai întâi o casă în interiorul tău. Energia Racului guvernează casa, dar în această parte a vieții tale, totul este să părăsești zona de confort. Odată ce te poți simți încrezător în tine și poți să te menții în siguranță, indiferent unde te duce călătoria, atunci poți fi sigur că lucrezi cu Universul.

Joi, 20 iunie, Soarele intră în Rac și începe un nou sezon. Soarele guvernează acțiunile externe pe care le întreprinzi în viața ta, provocând schimbări și evoluții pozitive. Cu Soarele în casa norocului, vei avea noi oportunități în viața ta și, deși s-ar putea să nu fie ceea ce te așteptai, te vor ajuta să-ți creezi viața la care ai visat.

Săgetător
Cea mai norocoasă zi: vineri, 21 iunie

Cunoașterea valorii tale este primul pas către crearea abundenței financiare pe care o dorești. Deși doar finanțele nu îți pot oferi libertatea pe care o cauți, este un pas important în realizarea independenție și a te asigura că faci alegeri care rezonează cu inima ta. Pluto tocmai și-a încheiat șederea în Capricorn, unde lecția sa principală a fost să te ajute să crești și să te vindeci, nu doar în stima de sine, ci și în relația cu banii, în timp ce înveți ce are cea mai mare valoare pentru tine.

Pe măsură ce Luna Plină în Capricorn atinge vârful vineri, 21 iunie, va duce la bun sfârșit o temă care a început pe 11 ianuarie, cu Luna Nouă în Capricorn. La acel moment, Pluto era încă în acest semn de pământ, dar de atunci s-a mutat în Vărsător, conducătorul sectorului tău de comunicare, care te-a ajutat și va continua să te ajute să militezi pentru ceea ce meriti. Așteaptă-te la evoluții pozitive în finanțele tale cu Luna Plină în Capricorn, deoarece în sfârșit poți culege recompense pentru toată munca pe care ai făcut-o, știind că meriți tot ce e mai bun.

Capricorn
Cea mai norocoasă zi: duminică, 9 iunie

Ai lucrat cu sârguință la succesul în carieră și în viața profesională, deoarece realizările în acest domeniu au deseori prioritate față de chestiunile mai personale. A existat o schimbare recentă și îți dai seama că toți banii sau succesul din lume nu te pot face cu adevărat fericit sau nu pot crea viața pe care ți-o dorești. În schimb, fericirea ta are o importanță mai mare.

Duminică, 9 iunie, Marte, planeta acțiunii, se va muta în Taur și va evidenția nu doar acele relații importante, ci și bucuria ta generală. Acest lucru face ca  iunie 2024 să fie o lună în care să-ți acorde prioritate fericirea mai presus de orice altceva. Bineînțeles, s-ar putea să nu poți doar să-ți iei concediu dar te invită să reflectezi la obligațiile tale. Știi că nu este vorba doar de succes, ci de a te bucura cu adevărat de ceea ce crezi.

Vărsător
Cea mai norocoasă zi: duminică, 9 iunie

Treci într-o perioadă îmbunătățită a vieții tale, în care schimbările în rutina ta zilnică sunt chemate pentru a te concentra pe ceea ce ai nevoie. Deși acest lucru va include un accent pe fericire, s-ar putea, de asemenea, să descoperi că norocul pe care îl primești în iunie 2024 este mai mult despre evoluții pozitive din viața personală decât în carieră.

Marte se va muta în Taur, conducătorul sectorului tău de acasă, duminică, 9 iunie. Această energie aduce un accent intern puternic pentru această lună, activitatea din Gemeni și Rac evidențiind teme de bucurie, angajament și bunăstare. Dacă te gândești să duci sau nu relația la următorul nivel sau te afli o perioadă liberă de la muncă pentru a te concentra pe a crea mai multă bucurie, atunci acesta este moemntul. În general, nu munca ta va conta cel mai mult, ci pur și simplu viața pe care îți permiți să o duci, ceea ce înseamnă că ai timp să te bucuri de ea.

Pești
Cea mai norocoasă zi: duminică, 9 iunie

Jupiter tocmai s-a mutat din Taur și a intrat în Gemeni, pe 25 mai, acordând atenție casei tale de comunicare și permițându-ți să vezi că un vis prinde viață. Cu energia Taurului, probabil că ai lucrat la un proiect care implică rețelele sociale, design de site-uri web, scriere sau un podcast. Acum, că Jupiter este în Gemeni, te ajută să închei acest domeniu al vieții tale dar asta  nu înseamnă că munca ta s-a terminat. 

Duminică, 9 iunie, Marte, planeta acțiunii și a ambiției, se va muta în Taur, evidențiind casa ta de comunicare și încurajându-te să-ți urmezi în continuare visele. Doar pentru că Jupiter a terminat acum cu Taurul nu înseamnă că trebuie să te oprești sau să încetinești, mai ales că ești aproape de o descoperire monumentală. Lucrează la visele tale pentru a culege viața de abundență și succes care îți este destinată, potrivit yourtango.com.

 

 

×
Subiecte în articol: zodii noroc iunie zi