x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în săptămâna 6 – 12 iunie 2022

Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în săptămâna 6 – 12 iunie 2022

de Moira Dună    |    06 Iun 2022   •   17:14
Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în săptămâna 6 – 12 iunie 2022

Soarele se află în Gemeni iar Luna se mută în Fecioară. Este o săptămână liniștită, cu mai puține planete care se aliniază între ele sau își schimbă semnele. Cu toate astea, nu este momentul să lăsăm garda jos.

Este o perioadă în case visele se pot transforma în realitate. Luna intră în Fecioară și aduce o mare energie vindecătoare care ne ajută să ne organizăm viața și gândurile pentru a vedea clar ce pași trebuie să facem în continuare. Fecioara este o zodie a detaliului, iar primul pătrar al Lunii reprezintă capacitatea de a lua decizii de lungă durată. Așa că este momentul să profităm de oportunitățile pe care ni le oferă universul, scrie yourtango.com.

Planeta Mercur în Taur guvernează acum comunicarea sănătoasă, astfel încât, pe măsură ce se intersectează cu Pluto din Capricorn, ne face mai dispuși să ne exprimăm sentimentele și nevoile. Așa că este timpul că începem să ne gândim la dorințele noastre în loc să îndeplinim așteptările altora. Toate acestea ne pregătesc pentru Luna plină din Săgetător, care va scoate adevărul la iveală.

Totodată, atunci când Venus și Uranus se vor întâlni în Taur, vor avea loc schimbări și întoarceri. Venus guvernează dragostea dar și proprietățile imobiliare și orice lucruri de valoare, în timp ce Uranus ne trezește mereu la realitate, aduce schimbări neașteptate și șocante. Acest aspect se întâmplă o dată pe an și iese cu focuri de artificii și cadouri surprinzătoare de la Univers pentru dragoste și/sau finanțe. 

Iată ziua norocoasă pentru fiecare zodie:

Berbec

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 11 iunie

Gândește-te la ce ai visat cel mai mult în ultimul timp. Începi să-ți dai seama că nimic nu te împiedică să realizezi ce îți dorești, cu excepția unor motive imaginare. Cu Marte în semnul tău și cu Venus și Uranus care îți scoate în cale oportunități incredibile, este timpul să profiți. 

Taur

Cea mai norocoasă zi: duminică, 12 iunie

Unirea planetei Venus cu Uranus în Taur îți va schimba tot restul anului, dacă nu chiar viața. Vezi unde ai înregistrat evoluții recente și acționează. Această energie aduce o mișcare surprinzătoare într-o zonă pe care ai simțit-o că stagna. Singura ta treabă este să ai încredere în ceea ce apare, astfel încât să nu lași această oportunitate să treacă pe lângă tine. Fie că este vorba de dragoste sau bani, va fi un câștig pentru tine.

Gemeni

Cea mai norocoasă zi: marți, 7 iunie

Primul pătrar al Lunii în Fecioară aduce în discuție aspecte legate de casa și familia ta, care fac parte dintr-un peisaj mai mare. Așa că uită-te înapoi la modul în care s-a schimbat viața ta în ultimele 6 luni. Poți fi în poziția de a începe un nou capitol. Trebuie doar să decizi. Nu lăsa nimic din trecut să-ți strice sentimentele din prezent.

Rac

Cea mai norocoasă zi: sâmbătă, 11 iunie

Luna va fi în Scorpion toată ziua, scoțând în evidență vocea ta cea mai autentică. Acest lucru este incredibil de benefic pentru tine, deoarece îți permite să spui adevărul fără să-ți faci griji despre faptul că rănești cuiva sentimentele sau despre opiniile altora. Ești încurajat să fii atât de vulnerabil și de expresiv pe cât trebuie să fii. Poți intra într-un rol creativ pentru a nu lăsa pe alții să decidă cum îți trăiești viața.

Leu 

Cea mai norocoasă zi: duminică, 12 iunie

Când Luna se află în semnul tău, poate scoate la iveală sentimentei. Astăzi, totuși, ar trebui să servească drept reamintire că aceasta este cea mai adevărată parte a ta și să acționezi cu convingere pe baza sentimentelor, este un dar al tău. Profită de această energie și ai încredere că este singura cale de urmat pentru a garanta că lucrurile sunt diferite de această dată. 

Fecioară

Cea mai norocoasă zi: marți, 7 iunie

Primul pătrar al Lunii în Fecioară crează valuri. Acesta atinge vârful pe 7 iunie, dar se extinde între 6 - 8 iunie. Fii atent la aceste oportunități. Va trebui să iei decizii rapid și să-ți revizuiești alegerile pe care le-ai făcut în trecut. Simte-te încrezător că știi ce este bine pentru tine. Acest lucru reprezintă fundația pentru a-ți crea un mod de viață mai sănătos.

Balanță

Cea mai norocoasă zi: joi, 9 iunie

Mercur în Taur și Pluto în Capricorn se aliniază, iar Luna se mută în semnul tău. Ar trebui să petreci timp onorându-ți propriile sentimente, mai ales dacă le ții adesea pentru tine. Evident, cu Venus și Uranus unindu-se în această săptămână, dragostea este în aer, așa că este timpul să-ți exprimi sentimentele. Poate duci lucrurile la următorul nivel în relația ta. 

Scorpion

Cea mai norocoasă zi: duminică, 12 iunie

Gândește-te înapoi la noiembrie 2021 pentru a găsi indicii despre ceea ce va încheia cercul și se va realiza. Este, de asemenea, o zi potrivită să-ți înțelegi propriile sentimente și să mergi înainte cu încredere. 

Săgetător

Cea mai norocoasă zi: duminică, 12 iunie

Luna plină se va petrece, mâine, în semnul tău, aducându-ți mai multă energie. Este timpul să-ți asumi alegerile pe care le faci pentru viața ta. Nu se întâmplă nimic grav. În schimb, este ceva pe ce ai permis sau creat, așa că este timpul să reflectezi dacă aceste alegeri se adaugă cu adevărat la viața pe care vrei să o creezi.

Capricorn

Cea mai norocoasă zi: vineri, 10 iunie

Pluto, stăpânul lumii interlope, încă se mișcă prin semnul tău, provocând momente de creștere pe măsură ce formează conexiuni cu alte planete. Astăzi îl întâlnește pe Mercur din Taur provocându-te să începi să te deschizi mai mult către oamenii care contează cel mai mult în viața ta. Fie că este vorba de cineva de care ești îndrăgostit sau de un partener de afaceri de care ai nevoie, necomunicarea se termină doar cu resentimente și amărăciune. Eliberează-te de acele sentimente negative și recunoaște, în schimb, că nimeni nu va ști ce se întâmplă dacă nu le spui. 

Vărsător

Cea mai norocoasă zi: duminică, 12 iunie

Luna în Leu ar trebui să aducă vibrații minunate în viața ta astăzi. Nu înseamnă că va exista doar un moment important, dar ajungi la calm și pace, simți că în sfârșit poți lăsa mai multă iubire să intre în viața ta. Vor exista câteva oportunități unice la mijlocul săptămânii pentru o mai mare intimitate în viața ta. Ai șansa de a te bucura să simțiți dragostea și magia pe care le poate aduce.

Pești

Cea mai norocoasă zi: marți, 7 iunie

Primul pătrar al Lunii în Fecioară reprezintă câteva decizii importante care trebuie luate în dragoste. Aceasta este cu adevărat o zi pentru a fi conștient de faptul că tot ceea ce spui va avea sens, așa că nu ar trebui doar să asculți, ci să fii capabil să iei deciziile pentru care îți vei mulțumi mai târziu.

×
Subiecte în articol: zi norocoasa