x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe 6 octombrie 2024

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe 6 octombrie 2024

de Moira Dună    |    30 Sep 2024   •   22:30
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe 6 octombrie 2024

Semnele zodiacale vor avea  o săptămână plină de noroc, între 30 septembrie și 6 octombrie 2024, dacă știu unde să caute. Permite-ți să stai pe loc pentru o clipă, observând cum viața se mișcă în jurul tău, dar în interiorul tău poți fi liniștit având încredere că totul se întâmplă pentru a te ajuta să-ți îndeplinești destinul.

În perioadele de eclipsă, timpul pare să se miște diferit, pe măsură ce apar momente și oportunități neașteptate și schimbă totul într-o clipă. Dar neașteptat este modul în care universul funcționează în favoarea ta, așa încât găsirea liniștii în tine îți permite să te asiguri că vei fi gata să profiți de momentele de redirecționare atunci când apar.

Săptămâna începe cu Mercur în Balanță, pe 1 octombrie. Acesta este primul dintre cele două tranzite din această săptămână care reprezintă un nou început - celălalt fiind Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță, pe 2 octombrie.. Dar această ultimă eclipsă în Balanță aduce și un moment de fructificare. Ce s-a schimbat în viața ta de când acest ciclu a început, în aprilie 2023? Ai învățat lecții valoroase despre individualitatea ta și despre cum să le îmbini cu un simț sănătos al comunității? S-au dus vremurile în care îți sacrificai visele pentru alți oameni sau chiar să nu spui ce simți pentru a evita conflictele.

Marte în Rac se va alinia strategic cu Saturn retrograd în Pești miercuri, 2 octombrie, sugerând că munca  se aliniază cu intențiile pe care le-ai stabilit la Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță. Marte și Saturn aduc un amestec de determinare și responsabilitate, ajutându-te să vezi că ești împuternicit să-ți îndeplinești visele, să profiți de redirecționările norocoase ale universului și să pășești în sinele tău mai bun.

Berbec
Cea mai norocoasă zi: miercuri, 2 octombrie

Tema norocoasă: noi începuturi romantice

Când vine momentul de a avea un nou început în dragoste,  nu-l pune la îndoială. Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță din 2 octombrie îți vor arăta ce este posibil să laș trecutul în urmă. Acest eveniment lunar implică atât un început, cât și un moment de închidere, când s-ar putea să închei o relație și să începi alta. Această descoperire neașteptată este ceea ce ai sperat, fie că este vorba de a pune la punct o separare sau chiar de propriul proces de vindecare, această experiență este una care îți va permite să vezi iubirea diferit și, în sfârșit, să începi să faci pașii pentru a avea o relație mai sănătoasă și mai împlinită.

Taur

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 2 octombrie

Tema norocoasă: Spune-ți dorințele cu voce tare

Nu este nevoie să taci cu privire la ceea ce îți dorești cel mai mult. Dorințele tale trebuie să fie rostite cu voce tare și anunțate universului pentru a fi aduse la îndeplinire. Chiar dacă nu ești sigur cum să manifesti ceea ce îți dorești, este important să vorbești ca și cum ai crede că este o realitate garantată. Acest lucru devine deosebit de important pe măsură ce Marte în Rac se aliniază cu Saturn retrograd în Pești miercuri, 2 octombrie. Toată motivația este acolo, dar trebuie doar să începi să fii mai direct pentru ceea ce speri să manifesti, mai ales în conversațiile sau în relațiile tale. Nu-ți fie teamă de cum vei fi văzut sau chiar dacă altcineva îți va lua ideea ca a proprie, ci pur și simplu arată și începe să revendici succesul care îți este destinat.

Gemeni
Cea mai norocoasă zi: miercuri, 2 octombrie

Tema norocoasă: Succesul este al tău

Ți-ai făcut timp să te concentrezi asupra carierei tale. Această călătorie către succes a implicat mai mult decât credeai cândva că este posibil. Deși ai tânjit mereu la recunoaștere și chiar la bogăție, ai început să realizezi că vrei ca impactul tău să fie simțit la o scară și mai mare. Așa cum ai fost dedicat viselor tale, așa ai dezvoltat o conexiune mai profundă cu ceea ce se simte ca fiind chemarea ta. Ai avut încredere că atâta timp cât îți urmezi sufletul, finanțele vor veni, iar acum, pe măsură ce Marte în Rac se aliniază cu Saturn retrograd în Pești, pe 2 octombrie, vei simți în sfârșit că bogăția și succesul încep să sosească. Recunoașterea muncii tale anterioare va veni ca o mărire de salariu, o promovare sau chiar ca un investitor care crede în tine la fel de mult cum crezi tu în tine. Deși acesta este un pas important în călătoria ta, nu este în niciun caz sfârșitul succesului pe care îl vei culege în continuare în viața ta.

Rac

Cea mai norocoasă zi: marți, 1 octombrie

Tema norocoasă: Vești bune

Fă loc să primești vești bune și să ai încredere în confirmarea universului că viața este pe cale să devină mai ușoară. A existat o problemă importantă care implică locuința și care ar putea implica vânzarea, cumpărarea sau chiar o problemă mai personală, cum ar fi o boală sau o neliniște cu un membru al familiei. Ai încercat totul pentru a transforma evenimentele în favoarea ta. Dar după mult efort și răbdare, vești pozitive sosesc în sfârșit, când Mercur se află în Balanță, pe 1 octombrie. Acest lucru va aduce evoluții profitabile în ceea ce privește orice temă legată de locuință, precum și vești bune dacă este vorba despre o persoană dragă. După ce ai trecut printr-o perioadă atât de dificilă, este important să primești această vese bună și să ai încredere că a sosit în sfârșit redresarea pentru care ai muncit.

Leu
Cea mai norocoasă zi: marți, 1 octombrie

Tema norocoasă: Îmbrățișează-ți înțelepciunea

Ai un simț care îți permite să-ți transformi viața în moduri incredibile. Această înțelepciune se dezvoltă adesea datorită eforturilor proprii de a înțelege mai multe despre viața ta. Deși poate fi adesea dificil să te simți confortabil să împărtășești această parte din tine cu ceilalți, înveți și că această parte din tine este valoroasă. Avi un dar important de împărtășit, fie că implică un proiect profesional, fie chiar în încercarea de a vindeca o fază recentă provocatoare din relațiile tale. Pe măsură ce Mercur și Soarele se unesc în Balanță, pe 1 octombrie, este esențial să vezi acest lucru ca un nou început, în modul în care îți comunici înțelepciunea cu ceilalți. Ai încredere în intuiția ta și începe să îmbrățișezi această nouă și mult mai înțeleaptă versiune a ta, astfel încât să poți primi tot norocul care ți-a fost menit.

Fecioară
Cea mai norocoasă zi: miercuri, 2 octombrie

Tema norocoasă: bogăția financiară

Ai fost într-o perioadă financiară dificilă. Deși toate acestea au fost pentru a te ajuta să te concentrezi mai mult asupra modului de a evalua ceea ce este cel mai valoros pentru tine, nu înseamnă că răbdarea ta nu a fost testată. Dar această lecție specială din viața ta este aproape de sfârșit, așa că, pe măsură ce Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță atinge vârful pe 2 octombrie, începi să te concentrezi pe ceea ce vrei să manifesti în viitor. Acest lucru reprezintă sfârșitul fazei de învățare despre valoare și chiar despre finanțe, dar reprezintă și un nou început, pe măsură ce se apropie această lunație cu creșterea din toate lucrurile prin care ai trecut. Permite-ți să faci un pas către un nou început în carieră, finanțe personale sau chiar în începerea propriei afaceri. Ia-ți un moment pentru a reflecta la tot ce ai învățat, astfel încât să poți avea încredere că ești în poziția de a realiza în sfârșit tot ceea ce ți-ai dorit vreodată.

Balanță
Cea mai norocoasă zi: miercuri, 2 octombrie

Tema norocoasă: Evoluează

Nu este ușor să crești și să evoluezi dar te ajută să colaborezi mai eficient cu universul. Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, pe 2 octombrie, vor avea loc în casa sinelui. Acesta este punctul de cumul a tot ceea ce ai experimentat de când eclipsele au început pentru prima dată în zodia ta, în 2023, și este menit să te ajute să vezi că visele și obiectivele tale contează. Îmbrățișează cu adevărat cât de departe ai ajuns și ce mai trebuie să faci pentru a te onora. Această eclipsă poate fi un moment incredibil de eliberator, când îți permiți în sfârșit să treci la ce ai sperat întotdeauna să devii. Viața poate arăta diferit, confuzia romantică se poate limpezi, și dintr-o dată toate acele decizii care au părut atât de dificile se simt ușoare. 

Scorpion

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 2 octombrie

Tema norocoasă: un experiment în bucurie

Începe să explorezi ce înseamnă să fii fericit și să experimentezi bucurie adevărată. În ultima vreme viața ta a fost plină de greutăți și chiar de sentimentul că ești singur cu sentimentele tale, fără nicio ieșire. Deși ești un semn de apă incredibil de adânc, aceasta nu trebuie să fie realitatea ta. Trebuie să începi să te concentrezi mai mult pe crearea propriei fericiri. S-ar putea să nu știi pe deplin ce este implicat în a trăi o viață fericită, așa că depinde de tine să-ți dai permisiunea de a experimenta, de a încerca lucruri noi și de a vedea asta ca pe un proces pe care îl meriți. Odată ce Marte în Rac se aliniază cu Saturn retrograd în Pești, pe 2 octombrie, vei începe să primești noi oferte pentru acest proces de experimentare cu bucuria ta. Fie că este o oportunitate de călătorie sau chiar o nouă poveste de dragoste, ești îndrumat să încerci. Nimic nu trebuie să fie permanent - totul este să ai experiențele necesare, astfel încât să știi ce va merge într-o viață plină de fericire, care este primul pas pentru a o manifesta efectiv. 

Săgetător 

Cea mai norocoasă zi: marți, 1 octombrie

Tema norocoasă: Conexiune

Cele mai valoroase aspecte ale vieții sunt conexiunile pe care le faciî. Conexiunile nu sunt doar acele persoane la care le poți apela atunci când ai nevoie de ceva, ci relațiile benefice care= alcătuiesc structura vieții tale. Indiferent dacă ai nevoie de ajutor profesional sau de îndrumare personală, conexiunile din viața ta nu sunt acolo doar pentru a te sprijini, ci pot, de asemenea, să facă  diferența în calea pe care ești ghidat să o urmezi. Deoarece Mercur în Balanță are loc pe 1 octombrie, vei avea șansa pentru un nou început în această zonă a conexiunilor, deoarece vei înțelege cât de valoroase sunt pentru tine și viața ta. Folosește această energie pentru a reflecta dacă ai depășit orice conexiune din viața ta, împreună cu energia pe care speri să o accesezo în această versiune îmbunătățită a ta. Trebuie să te simți împuternicit să cauți conexiuni benefice și reciproce cu oamenii care sunt meniți să facă parte din viața ta. 

Capricorn

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 2 octombrie

Tema norocoasă: Realizare în carieră

Crede în succesul pe care l-ai creat pentru tine. Realizarea în carieră este întotdeauna ceva important pentru calea ta de viață, mai ales că tinde să se conecteze profund la sentimentul tău de sine. Deși există întotdeauna lecții despre echilibru, ai și capacitatea înnăscută de a crea și a manifesta tot succesul la care visaezi, fără a renunța niciodată. Deoarece Eclipsa de Soare și Luna Nouă în Balanță au loc pe 2 octombrie, aceasta este șansa ta de a pășești în realizarea radiantă pentru care ai muncit atât de mult. Viața va începe să fie mai ușoară, echilibrul dintre viața profesională și cea personală nu va părea atât de dificil și, în sfârșit, te vei simți recunoscut pentru talentele și realizările tale la locul de muncă. Fie că este vorba de obținerea unui cont mare în bancăsau de laude, această energie înseamnă să lași în urmă provocările anterioare prin care ai trecut și să te lași pur și simplu să te bucuri de ceea ce ai realizat. 

Vărsător

Cea mai norocoasă zi: miercuri, 2 octombrie

Tema norocoasă: Sufletul tău cheamă

Este timpul să asculți. Ești spiritul liber al zodiacului în timp ce trăiești viața într-un ritm unic, care este al tău. Vezi viața diferit și, de multe ori vezi mai multă expansiune și posibilități decât alții. Dar, în același sens, încerci să corectezi și greșelile trecute. Ești îndemnat să renunți și să te lași cu adevărat să explorezi tot ceea ce universul îți rezervă, pe măsură ce Luna Nouă și Eclipsa de Soare ating vârfurile în Balanță, pe 2 octombrie. O ofertă sau o oportunitate bruscă poate veni miercuri, și încearcă să păstrezi spațiu pentru asta, mai ales dacă implică ceva legat de călătorie, educație sau chiar spiritualitate. Trebuie să începi să-ți asculți sufletul mai profund pentru a profita de noul început care ți se oferă, chiar dacă asta înseamnă să renunți la confortul cu care te-ai obișnuit. Cu cât poți avea mai multă încredere în univers în această perioadă, cu atât vei atrage mai mult noroc în viața ta.

Pești

Cea mai norocoasă zi: marți, 1 octombrie

Tema norocoasă: Pas în transformare

Curgi în direcția viselor tale. Ești un semn de apă care posedă o cantitate enormă de încredere în univers, și a avea încredere în direcția în care te duce viața este ceva care de multe ori îți vine ușor să accepți. Dar ai devenit mai hotărât să-ți realizezi anumite aspirații. Oricât de mult aceasta a fost calea pe care ai fost menit să o urmezi, nu înseamnă că vei putea prezice fiecare moment al vieții tale. Pe măsură ce Mercur și Soarele se unesc în Balanță, pe 1 octombrie, va începe o nouă fază de transformare în viața ta și care te poate duce într-o direcție neașteptată. Indiferent de ceea ce ai planificat, este esențial să vezi că această chestiune se întâmplă pentru binele tău cel mai înalt și să-ți permiți să profiti de orice apare. Aceasta va fi în termenii unei noi căi care se prezintă brusc și este vorba despre a te aduce mai aproape de soarta ta - dar nu se va întâmpla pur și simplu, ci trebuie să fie aleasă deoarece ai încredere că vei continua să manifești norocul și magia în colaborarea cu universul, potrivit yourtango.com.

 

 

 

×
Subiecte în articol: zodii zi norocoasa 6 octombrie