x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Chiron retrograd ajută 3 zodii să se vindece și să meargă mai departe

Chiron retrograd ajută 3 zodii să se vindece și să meargă mai departe

de Moira Dună    |    19 Iul 2022   •   15:03
Chiron retrograd ajută 3 zodii să se vindece și să meargă mai departe
Sursa foto: Pixabay.com

Chiron va fi retrograd în Berbec timp de cinci luni, începând din 19 iulie 2022. Acest eveniment este unul benefic pentru că va marca încheierea cercului suferinței.

Chiron este considerat în astrologie planeta profesor. Efectul acestuia asupra noastră constă în faptul că ne provoacă durere și suferință în dragoste, scrie yourtango.com. 

Ne pune în contact direct cu emoțiile noastre neplăcute, astfel încât să le putem procesa cu un singur scop: să scăpăm de ele. Retrogradarea sa va duce la vindecare. Nimeni nu vrea să sufere dar nu este ușor să fluturi o baghetă magică și să o faci să dispară. Durerea emoțională are nevoie întotdeauna de timp pentru a se vindeca și asta este treaba lui Chiron. Să ne facă să o simțim pentru a o vindeca. Dacă nu acceptăm pe deplin ceea ce ni se întâmplă, atunci nu vom putea să mergem mai departe.

Unii dintre noi ne complacem în emoții negative și ne identificăm cu durerile noastre. Nu vrem să iertăm pentru că asta înseamnă că s-ar putea să uităm, iar dacă ne uităm durerea, atunci cine suntem? Dacă ne identificăm cu durerea, știm cine suntem: o persoană care suferă zilnic. Știm totuși în subconștient că nu putem ține pasul în acest ritm și viața trece pe lângă noi, așa că trebuie să ne vindecăm, motiv pentru care Chiron retrograd vine să ne ajute.

1. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Porți atât de mult bagaj emoțional încât ai început să te consideri o victimă. Este nedrept fiindcă știi că însemni mai mult decât atât dat te-ai ținut strâns de durerea trecutului. Pentru că te identifici atât de mult cu toate lucrurile care te-au ținut pe loc, te-ai împotmolit emoțional. Lipsa ta de încredere poate fi justificată, dar este și o piedică în calea creșterii tale emoționale. În timpul luiChiron retrograd, vei avea unul dintre acele momente „acum sau niciodată”. Îți dai seama că îți vinzi singur aceeași poveste de ani de zile: ești inadecvat, nu poți să ai o relație și nu valorezi nimic. Aceste gânduri intră în conflict cu trăsăturile tale de Berbec și îți supără ego-ul. O decizie te va ajuta să privești în profunzime. Lasă acest tranzit să îți ușureze drumul spre auto-vindecare. Pentru asta e acolo. Eliberează durerea și oferă-ți o nouă viață.

2. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Chiron retrograd va realiza lucruri magice pentru tine. Vindecarea nu are loc instantaneu, așa că vei avea nevoie de timp dar nu renunța doar pentru că drumul va fi greu. De aceea este bine să te deschizi la ajutorul universului. Făcând acest lucru, universul îți recunoaște dorința de a scăpa de suferință și te va ajuta. Ai lucruri mai bune de făcut cu viața ta decât să fii un exemplu ambulant al cum arată durerea în dragoste când durează la infinit.

3. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Tânjești la puritate și, în timp ce vechiul tău sine ar fi putut râde la o cerere atât de îndrăzneață, sinele tău prezent – ​​care este singurul eu „adevărat” – vrea în sfârșit să trăiască în pace. Ți-ai făcut rundele pe placul altora și, deși totul a ieșit bine, este timpul să tragi linie. Ai nevoie de propria ta versiune a păcii și ai nevoie cu disperare să renunți la durerea care ți-a afectat viața de mult prea mult timp. Chiron retrograd are răspunsul și, deși poate dura ceva timp pentru a ajunge la vindecarea completă, este timpul să pornești. Să înceapă vindecarea! Eliberează comportamentul toxic pe care ai ajuns să îl asociezi cu viața de zi cu zi. Ești responsabil de modul în care percepi lumea și, dacă îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile tale, te poți îndrepta către un loc de vindecare. 

×
Subiecte în articol: chiron