x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Compatibilitățile zodiei Scorpion. Cum se potrivește cu celelalte semne

Compatibilitățile zodiei Scorpion. Cum se potrivește cu celelalte semne

de Moira Dună    |    15 Oct 2021   •   12:23
Compatibilitățile zodiei Scorpion. Cum se potrivește cu celelalte semne
Sursa foto: Hepta

Se spune că Berbecul este permanent supărat, Leul este megaloman, Scorpionul este sexual, și tot așa. Însă aceste afirmații generice nu sunt cele mai potrivite, fiecare semn având calități și defecte, potrivit instyle.com. 

Scorpionul este o zodie fixă, de apă, coordonată de planetele Marte și Pluto. Este intens, secretos,magnetic, vrea putere, îți venerează înaintașii, este hotărât și pasional. Domină Casa a 8-a în astrologie, responsabilă cu emoțiile profunde, moartea, renașterea, transformarea, moștenirile, veniturile din investiții. Totodată, ei se simt confortabl cu cu partea întunecată a vieții, se a gață de tot ceea ce consideră că este al lor. 

Iată cum se potrivește Scorpionul cu fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului.

Scorpion și Berbec

Primul semn al zodiacului, cardinal, de foc, și Scorpionul se află la cinci zodii distanță, unul dintre unghiurile mai ciudate și mai incomode din astrologie. Principalul lucru pe care cei doi îl împărtășesc este planeta Marte,orientaă spre acțiune, dinamică, ceea ce înseamnă că ambii nu au nicio problemă să-și urmărească obiectivele, să-și manifeste temperamentele. Scorpionul într-un mod calculat, iar Berbecul spontan, țipător. În dragoste Berbecul este ușor, jucăuș, copilăresc și oarecum imatur, în timp ce Scorpionul este matur, caută intimitate, devotament și transformare. Acestea două se îndrăgostesc repede una de cealaltă și apoi realizează că va fi nevoie de multă muncă pentru a rămâne sincronizate.

Scorpion și Taur

Semn fix, de pământ, Taurul se află în opoziție cu Scorpionul. Fie vor simți că se completează reciproc, fie sunt destinați să-și urmeze propriile căi. În timp ce ambii sunt profund senzuali, Taurul este practic și hotărât, în timp ce Scorpionul este adesea cuprins de valuri de emoții. Vestea bună este că Taurul poate oferi Scorpionului o atmosferă stabilă, în timp ce acesta îl poate ajuta pe Taur să accepte dezvoltarea spirituală. În cele din urmă, dacă niciunul dintre ei nu este dispus să se adapteze, ar putea ajunge într-un punct mort.

Scorpion și Gemeni

Scorpionul se află la cinci zodii de Gemeni, al treilea semn al horoscopului, care se află într-un unghi incomod ce poate duce la confuzie și chiar discordie. Și atunci când sunt îndrăgostiți, Gemenii vor să fie liberi, în timp ce Scorpionul hotărât vrea angajamente. Practic poate fi dificil pentru cei doi să găsească un punct comun în privința modului în care își exprimă emoțiile, așa că pentru ca relația lor să funcționeze va însemna să-și accepte diferențele. 

Scorpion și Rac

Racul, al patrulea semn al zodiacului și semnul cardinal al apei, este în trigon, aflându-se la patru semne distanță de Scorpion. Este una dintre cele mai naturale și plăcute potriviri din zodiac. Ambele sunt semne sensibile, intuitive, care pun familia pe primul loc și nu au nicio problemă să înoate în profunzimea sentimentelor lor. Stilul de atașament loial al Racului se potrivește perfect posesivității naturale a Scorpionului, iar dragostea lor este spirituală, transformatoare și profund senzuală. Împreună, ei pot - și de obicei o fac - să-și construiască viața.

Scorpion și Leu

Leul, al cincilea semn al zodiacului și zodie fixă de foc , se află în cuadratură, adică la trei semne distanță, cu Scorpionul, ceea ce îi transformă într-o pereche intensă, dramatică și provocatoare. Ambele semne magnetice sunt conectate pentru a prelua controlul și sunt extrem de conștiente de puterea lor interioară, astfel încât acest lucru poate duce la izbucnirea ego-urilor și a voinței. Iar posesivitatea naturală a Scorpionului ar putea fi o provocare pentru Leul independent. Cu toate acestea, ambele au tendința de a vedea sexul ca o formă de auto-exprimare, astfel încât, dacă nu altceva, o conexiune fizică pasională poate aprinde scânteia. 

Scorpion și Fecioară

Fecioara, al șaselea semn al zodiacului și semnul mutabil de pământ, este în sextil, sau două semne dstanță, de Fecioară. Ambii au tendința de a fi destul de rezervați, gânditori, loiali, deși Scorpionul este mai mult în sentimentele lor și mai interesat să pășească într-o poziție de putere decât Fecioara capricioasă și utilă. Dar această diferență îi poate face o pereche de care trebuie să ții cont, întrucât vor lucra într-un mod sârguincios și calculat împreună.

Scorpion și Balanță

Scorpionul este în semisextil cu Balanța, ceea ce poate crea un pic de disconfort și neînțelegere. Scorpionul ia viața în serios și vrea să dețină controlul. Între timp, Balanța efervescentă ar prefera să fie în prezent și vrea să facă impresie în cercurile ei sociale decât de să preia conducerea. Dar ambele apreciază intimitatea, apropierea și farmecul, așa că pot găsi un punct comun.

Scorpion și Scorpion

Doi Scorpioni împreună vor crea o legătură  pasionată, în bine sau în rău. Amândoi sunt conectați emoțional, intenși, ceea ce poate face un angajament incasabil. Dacă este o pereche romantică, ei vor crea o casă confortabilă și își vor construi o viață de familie de care sunt mândri și atașați. Dar Scorpionul are tendința de a juca jocuri de putere și de a încerca să exercite controlul asupra a tot ce se află pe orbita lui, astfel încât o cantitate prea mare de energie ar putea duce la focuri de artificii.

Scorpion și Săgetător

Săgetătorul, al nouălea semn și zodie de foc, mutabilă, este în semisextil cu Scorpionul, ceea ce face, în general, o conexiune incomodă. Săgetătorului îi place să fie în preajma oamenilor, iar Scorpionul este mai mult un om de casă. Sagetătorul are nevoie de libertate, spațiu, consideră că, în majoritatea cazurilor, mai mare este mai bine și nu are nicio problemă în a-și exprima opiniile în mod brutal. Totodată, vibrația posesivă și încăpățânată a Scorpionului poate fi o întorsătură pentru Săgetător. Totuși, amândoi adoră să exploreze, așa că, dacă acordă prioritate pasiunii lor comune pentru aventură, se pot înțelege bine.

Scorpion și Capricorn

Capricornul, al zecelea semn și zodie de pământ, se află în sextil sau la două semne distanță de Scorpion, ceea ce face o legătură prietenoasă și ușoară. Ambele sunt hotărâte să fie recunoscute, să realizeze și să obțină putere și influență. Ei au tot ce trebuie pentru a depune o muncă grea și pentru a fi cuplul de putere. Capricornul vrea însă să pară rece și controlat, în timp ce sentimentele aprinse ale Scorpionului pot fi afectate, așa că s-ar putea ca fiecare să fie nevoit să renunțe din dorințe pentru a ajunge la o înțelegere.

Scorpion și Vărsător

Vărsătorul, al unsprezecelea semn al zodiacului și semn fix de aer, este în cuadatură sau la trei semne distanță de Scorpion, tensionat, și care activează conexiunea. Vărsătorul este în același timp prietenos și distant, încăpățânat și idealist. Privește lumea în mod intelectual, în timp ce Scorpionul este atras de partea întunecată a vieții. Și ca două semne fixe, ambele ar putea refuza să renunțe la planurile lor,  ducândd relația într-un impas. Dar se pot învăța unul pe altul să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă. 

Scorpion și Pești

Al doisprezecelea semn al zodiacului și semn de apă mutabil, se află în trigon, sau la patru semne distanță de Scorpion. Este considerată cea mai armonioasă legătură între două seme. Ambele sunt profunde, spirituale și susțin o relație romantică, parcă din altă lume. Scorpionul ar putea fi frustrat de pasivitatea Peștilor, iar aceștia sunt copleșiți de intensitatea Scorpionului. Dar, în general, Scorpionul poate ajuta Peștii să-și transforme visele în realitate, în timp ce Peștii pot arăta Scorpionului frumusețea de a merge cu valul.

×
Subiecte în articol: Scorpion