x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de zodie

Cum îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de zodie

de Moira Dună    |    26 Feb 2024   •   19:15
Cum îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de zodie
Sursa foto: Hepta

Când întâlnim un suflet pereche, ne confruntăm cu lecții de viață puternice care ne aduc mai aproape de iubirea eternă și de creșterea personală.

Iată cum și-ar putea întâlni fiecare zodie sufletul pereche romantic:

Berbec
Îți vei întâlni sufletul pereche în timp ce faci ceva obositor și provocator din punct de vedere fizic, cum ar fi o drumeție în munți. Pericolul activității comune se va adăuga la chimia fizică pe care o veți experimenta amândoi. Cu cât mai îndrăzneț, cu atât mai bine.

Taur
Probabil că ți-ai întâlnit deja sufletul pereche în trecut. Este prietenul tău din copilărie sau fostul iubit. Ascultă-ți intuiția și vei realiza că dragostea adevărată a fost în fața voastră tot timpul.

Gemeni
Îți vei întâlni sufletul pereche prin prieteni comuni atunci când te distrezi cel mai mult, cum ar fi o petrecere la o zi de naștere sau o întâlnire de sărbătoare. Bucuria acestei uniuni va fi sporită de iubirea care vă înconjoară.

Rac
Îți vei întâlni sufletul pereche într-un loc unde te vei simți confortabil emoțional. Fie că este vorba de colegul frumos de la studioul local de yoga sau de profesorul înțelept al cursului de meditație la care te-ai înscris, vei simți că ai întâlnit perechea perfectă, în timp ce voi doi vă reuniți în călătoria voastră comună de îngrijire de sine.

Leu
Îți vei întâlni sufletul pereche făcând ceea ce îți place cel mai mult – spectacol pentru alții și aducându-le bucurie celorlalți. Fie că ești solistul unei trupe care pune ochii pe un spectator captivat sau ai jucat primul tău debut pe scena unui teatru celebru, sufletul tău pereche apare ca cel mai mare fan al tău doar pentru a deveni iubirea vieții tale. 

Fecioara
Îți vei întâlni sufletul pereche după una dintre cele mai proaste zile din viața ta. Vei simți că nimic nu merge bine, iar „salvatorul” care vine în ajutor va ajunge să fie potrivirea ta divină. Vorbiți despre noaptea întunecată a sufletului. Fie că este medicul de urgență care îți ia temperatura sau de ofițerul care îți dă o amendă pentru viteză, nu risca să ratezi o oportunitate.

Balanta
Îți vei întâlni sufletul pereche chiar înainte ca un „sfârșit” destinat să te catapulteze într-o nouă eră și semnalând noi începuturi. Te vei reuni cu sufletul tău pereche înainte ca ceasul să sune ora 12 și înainte ca trăsura ta să se transforme într-un dovleac, în timpul unei petreceri de Revelion. Nu rata sărutul de la miezul nopții.

Scorpion
Conexiunea cu sufletul tău pereche va începe într-o noapte de distracție și va evolua într-o iubire veșnică.

Săgetător
Îți vei întâlni sufletul pereche într-una dintre călătoriile tale – în zboruri către o altă țară sau într-o călătorie mai scurtă și intelectuală. Ai putea fi așezat lângă el în mod întâmplător în timpul unei curese aeriene sau îl întâlnești la un curs de filozofie unde au loc dezbateri aprinse.

Capricorn
Ca semn potrivit pentru afaceri, probabil că te vei reuni cu sufletul pereche într-un cadru de lucru. Călătoria sufletului tău pereche va consta în a deveni egali și un cuplu puternic.

Vărsător
Sufletul tău pereche este probabil să te întâlnească într-una dintre activitățile pentru afacerile tale. Ați putea să prezentați una dintre ideile tale inovatoare la o conferință sau când îți prezinți modelul de afaceri pentru start-up-ul tău. Împreună cu sufletul tău pereche, îți vei aduce ideile la viață și vei schimba lumea.

Pești
Îți vei întâlni sufletul pereche într-un moment de destin care pare mai degrabă o comedie romantică decât viața reală. Ați rămas blocați împreună într-un lift? Sau ați intrat în aceeași cabină din părți opuse? Vai. Romantismul este pe cale să se producă, notează collective.word.

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: zodii suflet pereche dragoste