x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum reacționează zodiile când sunt înșelate de parteneri

Cum reacționează zodiile când sunt înșelate de parteneri

de Moira Dună    |    10 Dec 2021   •   17:00
Cum reacționează zodiile când sunt înșelate de parteneri
Sursa foto: Pixabay.com

Nu știi niciodată cât de greu este să acționezi după ce ai fost înșelat până când nu ți s-a întâmplat. Te cuprinde o avalanșă de emoții care fac aproape imposibilă o gândire rațională, scrie yourtango.com.

Sigur, poți să discuți cu prietenii sau familia dar numai tu știi ce simți și ce poți să faci. Din păcate, doar pentru că nu vrei să fii înșelat, nu înseamnă că nu se întâmplă. Oamenii trișează din diferite motive. Dar dacă ești atât de nefericit în relația ta, primul tău plan de acțiune ar trebui să fie să vorbești, să comunici și să-ți asculți partenerul, nu să sari în pat cu altcineva.

Acum este însă vorba despre persoanele care au fost înșelate de partenerii lor și ce este bine să faci atunci când afli. În funcție de semnul sub care te-ai născut, remediul este diferit. Poți să plângi, să ierți sau să-ți iei la revedere. 

Berbec

Să fii înșelat nu este ceva peste care un Berbec să treacă ușor, indiferent dacă se întâlnește cu acea persoană de câteva săptămâni sau de câțiva ani. El nu sunt părăsește relația fără răspunsuri și consideră că ar trebui să existe o pedeapsă pentru persoana care l-a făcut să sufere. S-ar putea crede că Berbecul nu poate fi rănit, dar dacă este pus într-o astfel de situație, orice se poate întâmpla. Când află că a fost înșelat, reacția imediată este să se răzbune. Vrea ca persoana care l-a înșelat să simtă și ea durerea atunci când o va anunța că relația s-a încheiat.

Taur

Taurul se simte tulburat când află că a fost înșelat. Dar în loc să-și blesteme partenerul sau să meargă la prieteni pentru sprijin, el se închide complet față de toată lumea, cu excepția partenerului! S-ar putea să încerce să obțină simpatie de la acesta, sau chiar să-l ierte, fără să se gândească. Dar, în general, se ascunde în camera lui, până îi trece. Deși pare că această situație funcționează, ignorarea nu e bună. Se va simți și mai rău. Așa că trebuie să caute sprijin și îndrumare la prietenii lui.

Gemeni

Gemenii devin conflictuali când află că au fost înșelați. Simt o mulțime de emoții. Vor să țipe la partener, dar nu doresc să-i ofere această satisfacție. Vor să-l păresească dar să și asculte ce are de spus. Încearcă să ia decizii cu creierul, nu cu inima, dar atunci când iubești pe cineva, asta poate fi mult mai ușor de spus decât de făcut. Un lucru pe care reușesc totuși să îl facă, este să întrerupă orice comunicare cu partenerul. Da, sunt supărați. Și da, încă mai vor să discute înainte de a lua o decizie, dar știu că a fi înșelat nu este același lucru cu a avea parte de o ceartă. Este o trădare a încrederii și a iubirii. Și Gemenii știu că, dacă își lasă partenerul să-i influențeze, nu vor face decât să înrăutățească situația. Așa că cel ma bine este să îl blocheze pe toate rețelele de socializare.

Rac

Iubirea este grea. Și lucrurile nu sunt doar în alb sau negru. Și doar pentru că Racul a fost înșelat nu înseamnă că relația este compromisă. Desigur, unii oameni îl consideră complet nebun pentru că nu renunță, dar vrea să se gândească dacă pleacă sau rămâne. Preferă să meargă la consiliere de cuplu. Țipetele și plânsul nu vor ajuta, dar vindecarea împreună s-ar putea.

Leu

Leul încearcă să facă totul în viață rațional, așa că dacă partenerul îl înșeală crede că există un motiv anume, nu doar pentru că a existat o oportunitate. Desigur, s-ar putea să fie departe de adevăr, dar vrea un răspuns concret. Când află că a fost înșelat, primul pas este să vorbească cu partenerul lui. Va fi greu și vor fi lacrimi, dar el preferă asta. Nu vrea ca persoana iubită să-l ignore.  Această discuție ar putea fi urâtă, dar benefică.

Fecioară

Fecioara știe că a fi înșelat este sfâșietor și te poate face să te simți pierdut, dar știue și că nimeni nu este perfect. Aceasta nu înseamnă undă verde pentru parteneri să trișeze, dar ea încearcă să vadă situația și din perspectiva celuilalt. Asta înseamnă să încerci să ierți, chiar și atunci când Fecioara abia suportă să se uite la el. Nu este o fire iertătoare dar vrea să ofere partenerului șansa îndoielii. S-ar putea să nu mai fie niciodată împreună dar trebuie să știe exact ce s-a întâmplat.

Balanță

Când Balanța află că a fost înșelată, poate fi incredibil de răzbunătoare și plină de răutate. Preferă însă să se echilibreze și să facă exact ceea ce a făcut partenerul ei. Asta înseamnă un singur lucru: Balanța îl înșală și ea. De preferință cu cel mai bun prieten sau frate al partenerului. Balanța poate fi cu adevărat răutăcioasă atunci când vrea, dar o ascunde foarte bine până când este gata să dezlănțuie monstrul din interior. S-ar putea să pretindă că își iartă partenerul, dar de îndată ceare ocazia, îl dărâmă.

Scorpion

Înșelarea înseamnă necinste și pierderea încrederii, două lucruri pe care Scorpionul nu le poate suporta într-o relație. Dar nu este prost. Scorpionul știe că, dacă sare pe partener, nu va mai afla motivul pentru care au înșelat și asta îl va frământa mereu. Dar el nu vrea să afle doar motivul, ci și toate detaliile sordide. Când este rănit, poate fi înfricoșător de calm sau total sălbatic. Însă asta nu contează. Scorpionul vrea doar ca partenerul lor să fie sincer înainte de a se despărți. Vrea să știe tot. El este ca un detector de minciuni uman, așa că e aproape imposibil să-l păcălești, ceea ce înseamnă că va primi toate răspunsurile de care are nevoie.

Săgetător

Reacția unui Săgetător după ce află că a fost înșelat, este ceva de genul: „Ți-am spus că se va întâmpla”. Poate că a mai fost înșelat de câteva ori înainte dar, în cele din urmă Săgetătorul este rănit pentru că a fost păcălit într-o relație serioasă. Așa că, atunci când a fost înșelat, prima reacție este să se îmbete și să înșele și el. În mod clar, sexul și dragostea nu mai contează, așa că de ce ar trebui să îi pese? Da, acesta este un comportament distructiv dar așa se descurcă el cu situația. S-ar putea să îi ia ceva timp să aibă din nou încredere, dar îl poți învinovăți? 

Capricorn

Capricornul încearcă să se comporte matur atunci când află că a fost înșelat și pare condescendent și temperat, ceea ce înseamnă însă că partenerul lui nu scapă atât de ușor. El consideră că persoana iubită l-a păcălit, așa că îi va lua și el ceva important. Totodată, va arunca toate lucrurile care îi amintesc de el. Însă cel mai mult vrea să-l păgubească și să-i arate că poate fi un adversar de temut. 

Vărsător

Vărsătorul își dorește să fie la fel de calculat cu pedepsele ca unele semne și la fel de iertător ca altele, dar când află că a fost înșelat se întâmplă mult prea multe în capul lui pentru a face cu adevărat o mișcare definitivă. Știe că trebuie să fie furios, și chiar este!, dar vrea să spună și să facă lucruri care să-l doară pe celălalt, iar asta are nevoie de timp. Pentru început ia o pauză în relație. Sună ușor și lipsit de imaginație, dar Vărsătorul nu se gândește la cum să-și rănească partenerul cel mai bine. Ceea ce vrea cu adevărat să facă este să aibă grijă de el însuși și de propriile sentimente. A fi într-o relație serioasă este o mare problemă pentru Vărsător, iar când se întâmplă ceva rău, se întreabă dacă i-ar fi mai bine singur sau nu. Așadar, luând o pauză și petrecând timp cu el însuși, Vărsătorul va putea să decidă cu adevărat ce vrea să facă în continuare. De obicei să rupă relația definitiv.

Pești

Când Peștii află că au fost înșelați, sunt șocați. Investesc totul în relație și, dintr-o dată, s-a terminat. Pur si simplu. Peștii ar putea părea slabi, dar sunt de fapt mult mai puternici decât își dau seama ceilalți. Asta înseamnă că înșelatul este o ofensă de neiertat. Sunt șanse destul de mari ca Peștii să nu afle de la partenerul lui, așa că este o lovitură uriașă pentru ei. Peștii depun mult efort într-o relație. Ei se străduiesc să fie buni și iubitori, așa că se consumă foarte tare când află că au fost trădați. Sunt triști, plâng, discută cu prietenii, mănâncă, fac sport. Orice pentru a se simți mai bine. Ei știu că trebuie să suferi înainte de a merge mai departe. 

 

×
Subiecte în articol: inselat