x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum să câștigi încrederea fiecărei zodii

Cum să câștigi încrederea fiecărei zodii

29 Aug 2019   •   16:34
Cum să câștigi încrederea fiecărei zodii
Sursa foto: pixabay.com

Nimeni nu este complet deschis și sincer tot timpul. Cu toții avem lucruri personale pe care le ținem ascunse și de multe ori nu avem suficientă încredere în oameni pentru a le dezvălui. Este însă dificil să ai o relație cu cineva care ține mereu garda sus. Poți să încerci să-i cunoști secretele ori poți să le ignori dar cu siguranță acestea nu vor dispărea.

Dacă ne luăm după zodii, unele semne nu te vor lăsa niciodată să le afli misterele, după cum scrie pe yourtango.com. Este frustrant să vrei să fii aproape de cineva care nu te lasă să intri în lumea lui. Dar pentru că suntem diferiți trebuie să găsim modalitatea prin care să ajungem la sufletul celuilalt. Nimeni nu vrea să se lase descoperit pentru ca apoi să fie rănit. Dacă s-a întâmplat asta în trecut va fi mult mai greu să câștigi încrederea acelei persoane.

Berbec

Pentru a-l determina pe un berbec să lase garda jos cel mai bine este să-i vorbești despre lucrurile care îl pasionează. Menține conversația pe un ton optimist și vesel. Ascultă cu adevărat ce are de spus, nu-i întrerupe și nu le da sfaturi. Berbecul este competitiv din fire dar nu are nevoie de asta într-o astfel de discuție, mai ales dacă vrei să-i faci să fie deschis cu tine și să-ți povestească despre el. În timp, după ce-i câștigi încrederea, poți să-i spui și tu despre problemele tale personale.

Taur

Trebuie să fii foarte răbdător cu taurii pentru că va dura mult timp până va reuși să ți se destăinuie. Sunt încăpățânați și nu au încredere în oricine. Când vorbești cu el fă-o în așa fel încât să se simtă în siguranță și arată-i că îl respecți. Cel mai bine reușești dacă te porți cu el cu bunătate. Taurul te va testa pentru a vedea dacă ești de bună credință. Cu toate astea și dacă treci testele la care te va supune, să știi că acesta este doar începutul.

Gemeni

Geamănul este un maestru al comunicării așa încât doar vorbele nu vor fi suficiente pentru a le câștiga încrederea. Va trebui să demonstrezi asta și prin fapte. Lasă-l să-ți spună un secret și nu-l împărtăși niciodată altei persoane. Dovedește-i prin fapte că dacă îți va spune lucruri  despre el, nu-l vei trăda. Fii demn de încrederea pe care ți-o acordă și el te va răsplăti.  

Rac

Cu cât îi împărtășești unui rac din experiențele tale personale, cu atât vei avea șanse mai mari să și se destăinuie și el. Când ești cu el concentrează-te pe lucrurile pe care le discutați, fii rațional și arată-i disponibilitatea de a-l asculta. Racul vrea să nu aveți secrete dar trebuie să aibă încredere că nu îl vei răni. Este posibil să fi avut parte de dezamăgiri înainte și nu mai vrea să i se întâmple acest lucru.

Leu

Dacă vrei să-i câștigi încrederea unui leu, fi sincer și spune-i cât de importantă este pentru tine prietenia lui. Acordă-i atenție, ascultă ce-ți spune și fă lucrurile așa cum vrea el. Dacă leul domină conversația, lasă-l și nu-l întrerupe. Este amabil și te va ajuta și el  dacă îi ești aproape. Loialitatea este importantă pentru leu așa că dovedește-i că ești de încredere și te va sprijini și el când vei avea nevoie.

Fecioară

Fecioara este prea inteligentă pentru a se deschide în fața ta înainte de a se asigura că ești sincer. Fecioara nu va uita dacă în trecut ai greșit și ai împărtășit altcuiva din secretele ei. Dacă însă nu vă știți de mult timp asigur-o că ești o persoană cu un caracter bun care n-ar trăda-o niciodată. Povestește-i doar despre tine și nu-i spune secretele pe care le știi despre o altă persoană.

Balanță

Dacă vrei să câștigi prietenia unei balanțe fii acolo atunci când are nevoie de tine, chiar dacă uneori îți este greu să faci asta. Trebuie să-ți susții afirmațiile despre loialitate cu fapte. Și mai ales fii tu însuți, nu te preface. Arată-i că ai defecte dar că ești sincer și că nu va regreta acordându-ți încredere.

Scorpion

Un scorpion nu se va deschide în fața ta după câteva beri. Este nevoie de o călătorie lungă și dificilă, timp în care te va testa. Chiar și așa însă, e posibil să rămână sceptic. Arată-i că vrei doar să aveți o comunicare mai bună și o relație mai profundă. Avertisment – dacă ai reușit să-i câștigi unui scorpion prietenia apreciaz-o ca pe un lucru valoros pentru că dacă îl trădezi ori abuzezi de încrederea lui va dori să se răzbune.

Săgetător

Săgetătorul va fi recunoscător dacă ești sincer și direct cu el. Nu încerca să-l păcălești sau să te prefaci. Fii acolo când are nevoie de tine, dă-i sfaturi serioase când ți le cere și nu te supăra dacă va fi lipist de tact ori se enervează din nimic. Îi trece repede și tu îi vei arăta că nu te sperii așa ușor.

Capricorn

Capricornul este neîncrezător din fire și va trebui să depui mult efort pentru a-i dărâma pereții de care s-a înconjurat. Nu-l forța să iasă din zona lui de confort dar așteaptă momentul potrivit pentru a-i spune că dorești să fie mai deschis cu tine. Se va simți măgulit că vrei să ai o relație cu el și se va apropia de tine. Sunt precauți dar dacă ajung să aibă încredere în tine, vor fi de partea ta.

Vărsător

Este dificil să câștigi prietenia unui vărsător. Nu este suficient doar să le povestești secrete despre tine și să speri că și el va face la fel. Va trebui să te apropii de el la nivel intelectual și chiar să creezi o situație prin care să le dovedești că au motive serioase să aibă încredere în tine. Vărsătorul este independent și nu poți să te apropii de el doar apelând la emoții pentru că îl vei îndepărta. Trebuie să te bazezi pe rațiune pentru a-l atrage.

Pești

Dacă peștele are în jurul lui o fortăreață înseamnă că a fost rănit înainte și nu mai vor să li se mai întâmple. Le-a oferit oamenilor multe șanse iar asta l-a rănit iar și iar. Va trebui să-l convingi că este în siguranță cu tine și că vei face ca lucrurile să fie mai bune. Poți ajunge la ei apelând la latura lor artistică ori te poți arăta grijuliu și compătimitor dar trebuie să știi că dacă nu ești sincer, acest lucru va fi fatal pentru un pește.

×
Subiecte în articol: zodii