x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Cum se descurcă zodiile cu persoanele incompetente

Cum se descurcă zodiile cu persoanele incompetente

26 Aug 2019   •   15:34
Cum se descurcă zodiile cu persoanele incompetente
Sursa foto: pixabay.com

De ce nu-și pot îndeplini oamenii sarcinile de serviciu ? Unul dintre cele mai frustrante lucruri din viață este incompetența, mai ales dacă într-un fel sau altul ai de-a face cu ea. Atunci când cineva poate finaliza o sarcină dar nu o face, este clar că nu-i lipsește vreo abilitate ori este lipsit de talent,  mai degrabă nu vrea să-și dea interesul, după cum arată sire-ul yourtango.com

În funcție de zodia în care sunteți, trebuie să știți că faceți față diferit unor astfel de situații. Unele semne se pot enerva, altele devin frustrate, altele evită aceste lucruri. Cu siguranță însă că oricine poate să-și îmbunătățească abilitățile profesionale dacă își dorește acest lucu.

Berbec

Berbecii sunt foarte competitivi și se străduiesc să fie cei mai buni, așa încât nu îi înțeleg pe cei care se complac în ignoranță și nu-și dau interesul să învețe. Așa încât berbecii au foarte puțină empatie pentru persoanele cărora le lipsește abilitatea ori motivația de a-și îmbunătăți cunoștințele, devin frustrați și spun lucruri nepotrivite, deși probabil sunt adevărate.

Taur

Taurii se feresc de persoanele incompetente încercând să stea departe de ele. Dacă au un coleg care nu-și face bine treaba, taurii vor limita contactul cu acesta. Ei nu vor să se implice și mai degrabă îl evită decât să intre în discuții contradictorii.

Gemeni

Gemenii cred că toată lumea merită o șansă așa încât dacă cineva este incompetent va avea o discuție cu acesta și va încerca să afle de ce se descurcă așa de prost în treaba pe care o are de făcut. Dacă gemenii îl pot ajuta să se perfecționeze, îl vor îndruma în acest sens cu bucurie.

Rac

Racii vor încerca să aibă înțelegere pentru persoanele incompetente. Dacă un rac se află într-un supermarket și un casier nu se descurcă să îi opereze cumpărăturile, atunci racii vor prelua subtil sarcina acestuia. Racii nu vor să rănească pe nimeni, sunt amabili și încearcă să se pună în situația celuilalt.

Leu

Când leii întâlnesc o persoană incompetentă vor încerca să o stimuleze să se descurce mai bine. Când leii au o treabă de făcut, ei depun eforturi să iasă bine. Vor folosi orice tactică motivațională  pentru a le îmbunătăți performanțele unor astfel de persoane. Leii sunt amabili și săritori și știu că oamenii pot face lucrurile bine dacă sunt încurajați.

Fecioară

Întrucât fecioarele sunt printre cele mai competente din întreg zodiacul, nu este de mirare că ele însele reprezintă un exemplu. Fecioarele nu încearcă să arate că sunt mai bune decât sunt în realitate, dar știu că pentru unii oameni propriul exemplu este cel mai bun stimulent și cel mai potrivit mod de a învăța.

Balanță

Balanțele încearcă să fie răbdătoare cu persoanele mai puțin pricepute și să nu aibă așteptări prea mari. Ele știu că dacă nu caută perfecțiune, nu vor fi dezamăgite. Totodată, balanțele vor să fie corecte și să nu-i judece pe cei care nu au aceleași abilități ca ele. Însă chiar și pentru astfel de persoane echilibrate, incompetența este frustrantă, așa că nu se vor implica emoțional dacă au  așteptări reduse.  

Scorpion

Scorpionii nu suportă incompetența. Este puțin probabil ca aceștia să lucreze cu persoane nepricepute. Le este greu să-și păstreze calmul, să nu spună nimic, așa că cel mai bun lucru pe care îl pot face este să evite le evite. Dacă știu că lucrătorul de la spălătorie are mereu probleme personale pe care simt nevoia să le povestească, atunci scorpionii vor merge în altă parte, chiar dacă este mai scump.

Săgetător

Săgetătorii sunt nerăbdători ori nepăsători atunci când au de-a face cu persoane incompetente. Aceștia fie le concediază, fie pot fi lipsiți de tact și îi critică aspru. Ei gândesc simplu și cred că trebuie să spună adevărul, chiar dacă este neplăcut.

Capricorn

Una dintre temerile secrete ale Capricornilor este că ar putea fi incompetenți, motiv pentru care muncesc mai mult decât se așteaptă de la ei. Dacă un coleg nu-și face treaba, capricornul va încerca să-l ajute. Acest semn zodiacal este disciplinat și răbdător, așa că va încerca să-i îmbunătățească abilitățile colaboratorului său. Capricornul se va mândri cu rezultatele colegului pe care l-au ajutat și nu poate face asta dacă nu are rezultate pe măsură.

Vărsător

Vărsătorii devin extrem de frustrați și enervați de o persoană care nu-și poate îndeplini sarcinile. Ei vor încerca să se distențeze de aceasta spunând că nu este problema lor. Vărsătorii nu vor să știe motivele pentru care aceasta nu muncește bine sau dacă are o problemă emoțională. Dacă nu-și face treaba, atunci să facă o altă muncă, la care se pricepe. Însă de obicei ei cred că nu este problema lor.

Pești

Peștii nu vor ca incompetența unei alte persoane să se reflecte asupra lor, așa că vor încerca să o acopere. Dacă este vorba despre un coleg pe care Peștii îl îndrumă, îi vor oferi acestuia mai multe oportunități de îmbunătățire a performanțelor profesionale. Dacă nu vor reuși, Peștii vor încerca să se despartă de un astfel de coleg pentru că altfel riscă să fie trași în jos.

×
Subiecte în articol: zodii horoscop