x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Femeile frumoase ale zodiacului. Cea mai atractivă caracteristică a fiecărui semn

Femeile frumoase ale zodiacului. Cea mai atractivă caracteristică a fiecărui semn

de Moira Dună    |    05 Oct 2022   •   10:13
Femeile frumoase ale zodiacului. Cea mai atractivă caracteristică a fiecărui semn
Sursa foto: Hepta

Toți suntem de acord că frumusețea este trecătoare și un criteriu superficial. Cu toate acestea, toți râvnim la ea, o admirăm când o vedem și dorim să fim cât mai atrăgători.

Dar frumusețea este și acel potențial etern din interiorul unei persoane care transcende aspectul fizic. Frumusețea este ceea ce o persoană vede la partenerul său după ce strălucirea inițială a aspectului său dispare, scrie yourtango.com.

Putem găsi astfel cele mai frumoase semne zodiacale în diferite caracteristici.

Unii oameni au talent să creeze lucruri fascinante, în timp ce altora le place să se înconjoare de obiecte frumoase, o reflectare a dorințelor lor interioare.

Desigur, frumusețea este subiectivă. Și nu doar atât. Ea vine cu prejudecăți și așteptări. Nu toți credem că aceleași lucruri sunt frumoase și nici nu găsim frumusețe într-un anumit standard de trăsături faciale sau corporale. Dacă suntem atrași de o piele deschisă la culoare, înseamnă oare că cea închisă nu ne place? Dacă ochii mari ni se par frumoși, atunci îi respingem pe cei alungiți? Cu siguranță, nu. Toți oamenii au ceva frumos.

Dar, în funcție de zodie, prezentăm anumite aspecte fizice. Iată cele mai frumoase semne și cel mai atractiv lucru pe care îl au.

1. Pești
Cel mai frumos semn zodiacal

Zodia Pești este cea mai frumoasă datorită creativității și compasiunii față de ceilalți. În timp ce Vărsătorul poartă acei pantofi extavaganți, nimeni nu arată mai bine fără pantofi decât femeia Pești. Are picioare și degete frumoase, marele premiu al unui fetișist al picioarelor. Dar au si ochi superbi!

2. Fecioară
Cel mai fermecător semn zodiacal

Fecioara are un mod de a folosi cuvintele care o face atractivă pentru cei din jur. Ea este fata în bikini cu cel mai frumos abdomen de pe plajă. Fata pin-up cu talie mică? Ea este probabil o Fecioară.

3. Leu
Cel mai captivant semn zodiacal

Leul conduce inima, iar inima se găsește în piept. Și asta înseamnă că unii dintre cei mai frumoși sâni pot fi găsiți la o femeie Leu. Dacă îți plac sânii, îi vei găsi la femeia Leu. Îți depășesc orice imaginație.

4. Berbec
Cel mai îndrăzneț semn zodiacal

Știind că Berbecul stăpânește capul, este posibil să vezi aici o frumusețe plăcută, în toate trăsăturile. Este unul dintre cele mai frumoase semne. O sprânceană puternică va sugera inteligența și înverșunarea care o fac pe femeia Berbec atât drăguță, dar și puternică.

5. Balanță
Cel mai delicat semn zodiacal

Balanța are o frumusețe delicată prin corectitudinea și natura ei diplomatică. Balanța guvernează rinichii și, în ceea ce privește frumusețea, vei descoperi că are un spate pe care vei dori să-l masezi ore întregi.

6. Taur
Frumusețea ascunsă a zodiacului

Taurul are o frumusețe ascunsă. Trăsăturile lui de personalitate, tandrețe și senzualitate, sunt ceva după care trebuie să sapi pentru a-i descoperi personalitatea. Vei dori să săruți gâtul femeii Taur. Felul în care își întoarce capul sau își ridică bărbia este suficient pentru a înnebuni pe cinvea.

7. Săgetător
Cel mai spontan semn zodiacal

Spontaneitatea Săgetătorului este ceva distractiv și atractiv. Are picioare, știe să le folosească. Femeia Săgetător are coapse superbe și, la fel precum este calul pursânge, simbol al acestei zodii, vei dori să pariezi că sunt și mai frumoase înfășurate în jurul tău.

8. Gemeni
Cel mai drăguț semn zodiacal

Fie că merge doar pe stradă sau înoată, vei observa brațele femeii Gemeni. Există ceva foarte frumos la brațele și musculatura ei. Gemenii sunt, de asemenea, super adaptabili, ceea ce face acest semn și mai atractiv, cu atitudinea „mergi cu fluxul”.

9. Scorpion
Cel mai sexy semn zodiacal

Determinarea și asertivitatea Scorpionului fac din acest semn unul extrem de sexy.  Femeia Scorpion este  pretențioasă cu privire la linia chiloților. Dacă va exista vreodată ceea ce ai numi un „vagin drăguț”, femeia Scorpion îl are cel mai frumos.

10. Rac
Cel mai loial semn zodiacal

Femeia Rac este cea mai loială persoană pe care o vei întâlni vreodată. Are cele mai frumoase mâini. Vei dori să le atingi, să le admiri și să le așezi pe propriul tău corp.

11. Capricorn
Cel mai ambițios semn zodiacal

În timp ce Săgetătorul deține primul loc pentru coapsele frumoase, Capricornul este câștigătorul concursului pentru picioare. Picioarele lungi și slabe sunt ceea ce îl face pe Capricorn atractiv din punct de vedere fizic, deoarece nimeni nu le defilează mai bine sau mai frumos decât femeia Capricorn. Dar trăsătura ei cea mai atractivă este ambiția.

12. Vărsător
Cel mai nonconformist semn zodiacal

Nu toată lumea este binecuvântată cu glezne frumoase dar Vărsătorul câștigă la această categorie. Cunoscută pentru modelele extravagante de pantofi, femeia Vărsător se laudă cu glezne foarte frumoase și arată grozav în fuste și rochii. Are o frumusețe aparte deoarece trăsătura lor cea mai atractivă este viziunea ambițioasă, atât pentru viitorul lor, cât și pentru viitorul societății.

 

×
Subiecte în articol: frumusete horoscop zodii atractiv